Velkommen til min blog

Jeg skriver ikke så ofte her på bloggen, men til gengæld er jeg aktiv på facebook flere gange om ugen, og der er du hjertens velkommen til at følge med. 

Der ligger dog lidt forskellige skriverier, og flere kommer løbene til.

~ Symptomer på energi påvirkning ~ og hvorfor vi får dem

På engelsk kalder man det ascensions eller awakening symptoms - opstignings eller opvågnings symptomer. Det er noget vi alle rammes af før eller siden, men det er bare ikke alle der ved hvad der ligger bag, og hvorfor vi rammes af dem. Den gængse oplevelse er at man blot er træt og små sløj, men ofte er det symptomer på at kroppen opgradere, eller renser ud i lavt vibrerende energier, så der er plads til noget der vibrere højere (mere lys). Vi er alle lavet af 100 % energi, noget er synligt for det fysiske øje, da det er så komprimeret at det har taget fast form. Andet er kun synligt for det trænede øje, og kaldes tilsammen vores aura.

Fuldmåne og neptun retrograd

Jeg har tudet, jeg har siddet fast, jeg har været forvirret, jeg har været vred, og totalt ude af stand til at gøre noget ved det.....Neptun i retrograd, min bare r**

Tanker på en torsdag

Go be the one you dream of being, not what you think you should be doing.

Jeg skrev for nogle dage siden et opslag, på facebook....en kommentar hertil lød ca sådan her: "jeg håber snart energierne bliver rolige igen"
Det satte tanker igang her hos mig, som perler på en snor kom de og jeg har nu gået og tygget på dem nogle dage.


Jeg har lyst at dele disse tanker med dig.

A True Healer

"A true healer does not heal you; she simply reflects back to you your innate capacity to heal. She is a reflector, or a loving transparency.

A true teacher does not teach you; she does not see you as inherently separate from her, or less than her. She simply reflects back your own inner knowing, and reminds you of the vastness of your being. She is a mirror, a signpost.

And love is the space in which all of this is possible; love heals, and we learn best in a loving field, no threat of failure, no punishment."

~ Jeff Foster ~

Dig og dine smykker

Hvordan smykker kan bidrage både positivt og negativt i dit liv.

Vi er rigtig mange der hver dag går med smykker nogle er bevidste om hvad de har på, og hvor de har det på, andre tænker ikke så meget over det....


Hjem i dig selv

At vende hjem til sig selv ~ hvordan gør man så lige det...

Jordforbindelse

Øvelser i grounding og jordforbindelse.

At grounde eller på dansk at skabe jordforbindelse, vil i alt sin enkelthed sige at man kommer "ud af hovedet" og tankerne og ned i kroppen, at man får genskabt/oprettet den forbindelse til Gaia der er så uendelig vigtig på alle måder. Jordforbindelse giver ro, overskud til handling og en grundliggende følelse af tillid til livet. 

Lidt om sten og krystaller

Rå labradorit og månesten
Hvordan virker sten og krystaller ?
Sten og krystaller kan bruges til mange ting, men hvordan er det nu lige de virker, hvad er det er sker når vi går med dem i lommen, som del af et smykke, i bh'en eller sover med dem under puden?

At "give slip"

At "give slip" en forklaring, og øvelser

Hvad vil det egentlig sige at "give slip" 

Jeg (og rigtig mange andre) snakker hele tiden om "at slippe" men hvad vil det egentlig sige