Lidt om sten og krystaller

Rå labradorit og månesten
Hvordan virker sten og krystaller ?
Sten og krystaller kan bruges til mange ting, men hvordan er det nu lige de virker, hvad er det er sker når vi går med dem i lommen, som del af et smykke, i bh'en eller sover med dem under puden?
Sten og krystaller kan ikke trylle, gøre raske eller give super kræfter til dem der bruger dem. Men de kan forstærke det vi allerede rummer, de energier vi består af og har brug for kommer i balance igen. De kan på et energetisk plan prikke til din under bevidsthed og dermed vække minder og bringe følelser op til overfladen som ligger til grund for den ubalnce der er opstået. Når vi er bevidste om problematikken begynder healingen og du vil måske opleve en lyst til at bruge andre sten, der kan gå i dybden med det du skal forløse og heale. 
Sten og krystaller er som alt andet energi, og hver enkelt lille bitte sten har sin egen svingning, ud fra størrelse, struktur, form, farve, mineralske sammensætning og det den har taget til sig siden den blev til i tidernes morgen. Den energi stenen er lavet af kan derfor støtte op om og forstærke de energier du har brug for, for at genoprette balancen. Min oplevelse er at sten og krystaller er mindst lige så levende som planter, dyr, dig og mig... men deres sjæl/bevidsthed er på et helt andet plan end vores og kan derfor være svært at direkte kommunikere med. Lidt som planter og træer, de er synligt levende men en egentlig kommunikation er ikke det vi oplever, når vi er i samvær med dem, og alligevel kan man sagtens mærke om de trives og er glade. Sådan har jeg det med de sten og krystaller jeg arbejder med, eller støder på der hvor jeg nu kommer frem.


Det der sker når en healer bruger en sten, er at stenen forstærker de energier der allerede er i spil fra cosmos. Med sin egen energi hjælper den og fin deler den energierne og justere dem så de passer perfekt til dig. Cosmos energier blandet med krystal energier er super powerfuldt, da krystaller rummer noget så ældgammelt og smukt at jeg ikke kan sætte ord på, deres visdom er fra tiden før tiden og har en healende effekt som intet andet. Deres energi svingninger er unikke og noget vi skal værne om, præcis som alt andet moder jord skaber. De er unikke i den måde de kan arbejde med vores underbevidsthed, blandt andet via drømme og meditation, men også deres fantastiske evne til at hjælpe med at genoprette og ballancere energierne.

Når vi bruger en sten, til beskyttelse, så forstærker den det skjold du allerede er i besiddelse af, den lader dig mærke ( oftest på et ubevidst plan) hvordan det føles at være beskyttet, den vækker en følelse af sikkerhed i dig, og dermed er du beskyttet, thi tanker og følelser skaber. Den forstærker simpelhen din egen beskyttende energi og lader dig samtidig mærke at den er der.... beskyttelsen er nu meget mere effektiv end før.

Når du går rundt med en sten i lommen, vil den lige så langsomt vække det i dig, du har brug for at mærke i forhold til den givne situation Tænkt eksempel: En klient brug for at mærke den indestængte vrede hun/han har gemt på i mange år, grundet en gammel tvist med en ex. Hun døjer altid med halsbetændelser fordi vreden sidder fast i halsen og aldrig er blevet anerkendt. I dette tilfælde er det måske aqua marin og og sort turmalin der skal bruges, for at hjælpe med at slippe vreden og få den verbaliseret. En anden klient med samme alder og problem, evigt tilbagevendende halsbetændelser, har måske brug for rosakvarts og citrin, fordi her er problemet manglende selvkærlighed og tillid, fordi personen er blevet mobbet i skolen som barn. Begge har de uforløste følelser der skal arbejdes med, men det er dybt forskellige oplevelser så derfor skal der forskellige sten til. De har hver i sær brug for sten der kan hjælpe dem med at  blive opmærksomme på hvor deres problemer har deres oprindelse.
Der er derfor ingen opskrift på hvilke sten og krystaller der hjælper mod bestemte sygdomme. Men de kan hjælpe dig med at finde indsigt i dine problemers oprindelse og det er her healingen for alvor sætter ind, man kan sagtens skifte sten undervejs i processen, for at støtte op om de forskellige faser man på naturlig vis kommer igennem, når man arbejder i dybden med sig selv.

Hver stengruppe indeholder nogle overordnede energier, de grønne har mange hjerte energier, de lyserøde er kærligheds energier, de blå går på kommunikation osv, men de enkelte sten og undergrupper kan variere meget, så vælg med hjertet når du vælger sten, vælg dem du synes tiltaler dig, vælg dem du ikke kan "slippe igen" Glem hvad der står i lærebøgerne, mærk i stedet efter i dig selv hvad der føles rigtigt.

Dette skriv er mine egne tanker og fornemmelser omkring sten og krystaller samt deres energier

Tilføj kommentar

Email again: