Dig og dine smykker

Hvordan smykker kan bidrage både positivt og negativt i dit liv.

Vi er rigtig mange der hver dag går med smykker nogle er bevidste om hvad de har på, og hvor de har det på, andre tænker ikke så meget over det....


Selv tænker jeg meget over hvad jeg iklæder mig af energier. Det kan nemlig både bidrage positivt, men også forstyrre dig og det du ønsker at manifestere .
Alle sten udsender en vibration, og kan have indflydelse på dine energi felter, så det kan have stor betydning hvor du har dem på kroppen, vores fingr f.eks står for forskellig områder. Tommel er ego og vilje, pegefinger er blandt andet job området, langemand er hjemmet og retfærdighed, ringfinger kærlighed og lillefingeren står for kommunikation. 
Højre og venstre side står også for hver sin energi, venstre er den bløde feminine energi og højre er den handlende maskuline, præcis som guld og sølv, også står for maskuline (guld) og feminine (sølv) energier. 
Så der kan være meget at hente i at bære dine smykker med omtanke.
Man kan også bære smykker ud for de enkelte chakras, for at styrke eller beskytte det enkelte område.

Selv har jeg pt valgt sølv armbånd på højre arm, da jeg ønsker mere feminint og kærligt flow i mine handlinger, og på venstre potten har jeg opal, guld og diamant, da jeg ønsker at skrue op for min indføling og clairvoyante evner.


Tænker du over dine smykker, og deres placering?

Tilføj kommentar

Email again: