Downloads, portaler og gateways ~ en forklaring

Dette indlæg har 3 svar
På opfordring fra en kær sjæl, vil jeg gerne forklare lidt om hvad portaler, gateways og downloads er, hvordan vi kan bruge dem, og hvad de gør ved os ♥
Portaler har i helt sikkert hørt mig tale om, mere en end gang. I sær i forbindelse med portals dagene, som falder hver måned 1.11 - 2.2. - 3.3. osv. Portaler og portals dage, er energi strukturer der skaber en ekstra stærk forbindelse til en bestemt form for energi, som f.eks. er understøttet af nummerologien, fysiske steder her på jorden, i naturen, eller som på anden måde er forbundet med jorden og vores liv her i det fysiske. Portaler i naturen kan man mærke når man går igennem dem, du kan uden tvivl finde en eller flere i skove og andre natur skønne områder, som ligger mere eller mindre urørte hen. Gamle monumenter, templer, klostre m.m. kan også være portaler. Ley lines ( et net af geomagnetiske linjer der løber i et geometrisk net omkring hele jorden) skaber også disse potaler, der hvor en eller flere krydser hinanden, og faktisk er det sådan at rigtig mange gamle templer, og monumeneter er bygget på sådanne steder, og netop derfor finder man portaler der. Men portaler er altså også noget man kan finde i numerologien, når vi ser på datoer hvor det samme tal går igen 2-3-4 gange. Så er det på verdensplan en dag hvor den energi tallet rummer, den vi mærker, eller som understøtter de processer verden i det store billede, arbejder med. D. 1.1. er f.eksempel en dag der handler ekstremt meget om nye begyndelser, at tage ansvar for sig selv, at stå op for sig selv, at træde frem i sit lys, og hvad smukkere end den første dag på året, hvor vi har for vane at lave nytårsfortsæt og lægge planer for det nye år ♥ Portaler er altså en adgang til energier der understøtter noget i det fysiske liv ♥

Gateways og stargates er forbundet med noget lidt større, noget der forbinder os med de dele af os der har hjemme andre steder i universet, som minder os om hvor vi oprindeligt stammer fra, nemlig altet, lyset, kærligheden, gud - kært barn mange navne. Gateways kan sagtens være understøttet af numerologien også, så som Lions gate, som peaker d. 8.8. Lions gate er en gateway hvor energierne vi modtager et meget målrettede og som er ment som en ascentions stige, via downloads (dem finder du en forklaring på længere nede i skrivet). Men ofte er disse gateways også understøttet af astrologiske fænomener. Gateways er når der sker en alignment (på linje, samme retning, samme kurs, synkront) mellem 2 eller flere universelle energier, som dermed skaber en åbning fra sted til sted, og der bliver dermed adgang fra det ene steds til det andet steds bevidsthed/energi. Så når vi oplever disse alignement, som f.eks. fuldmånen er et godt eksempel på ( i en lidt mindre skala), får vi altså adgang til den bevidstheds energi der er tilstede i selve denne alignment. 
Eftersom vores bevidstehed her på jorden, er i den lave ende, vil vi derfor altid møde en bevidsthed der er højere end vores egen igennem disse gateways, og der er derfor rig mulighed for en bevidstheds udvidelse. Dette sker ofte igennem downloads som jeg forklarer herunder.

Downloads er når vi henter informationer ned, eksempelvis via gateways, men meditation og healing kan også udløse et download, og umotiverede downloads hænder altså også. Jeg plejer at sammen ligne det lidt med når man henter opdateringer på sin pc. Ofte får vi disse informationer i form af zip filer, fordi vi simpelthen har brug for tid, til at pakke ud, forstå og integrere ♥ Downloads er energi, der kommer til os når vi er klar til at modtage den. Det handler i bund og grund om at højne vores energi, gøre den renere og klarere og finere....mere kærlig ♥ De energi pakker vi henter ned, kan være mange ting, det kan være nye tanke og handle mønstre, det kan være adgang til gammel hukommelse, det kan være forståelsen af hvordan tingene hænger sammen, med andre ord er downloads brikker i et puslespil, der udgør den vi er. Når vi har mange brikker nok, kan man det nogle gange være nødvendigt at lægge puslespillet om, fordi det billede man var igang med, ikke længere passer med den energi brikkerne tilsammen udgør.
Det er ikke altidlige rart at downloade, andre gange mærker man det slet ikke. Det kan som sagt ske ganske umotiveret både når vi er vågne og når vi sover. Mærker vi det, føles det ofte som man bliver skubbet ud af kurs, et øjebliks voldsom svimmelhed, måske med en skarp smerte, summen og vibreren i kroppen og især i hovedet samt syns-forstyrelser.  Efterfølgende kan man være en smule kvalm, forvirret, voldsomt træt og ofte også tørstig.
Alt er energi, og lige energier leger bedst, de resonerer med hinanden, derfor kan det være en livs ændrende oplevelse at downloade opgraderinger, for pludselig passer din omverden ikke længere til dig, dit arbejde, dit hjem, dine relationer. Det kræver mod at ændre på sin tilværelse, men når du gør det, ændre du ikke kun din egen vibration til noget højere og bedre, du hjælper faktisk hele verden på vej...skridt for skridt hæver vi jordens vibration. 

Downloads kommer til os, når vi er klar til at hæve vibrationen en smule mere. Når vi er klat til at forstå noget mere ~ til at udvide horisonten, og dermed forfine vores energi struktur ♥ og tage et skridt i retningen-hjem til den rene væren, hvorfra vi kommer ♥

I kærlighed 
~ Abi ~ 


3 svar

Tak Lilmarleen ♥ Innerwisdom, Maj 11, 2018
Hvor spændende tak Lilmarleen , Maj 11, 2018
Hvor spændende tak Lilmarleen , Maj 11, 2018

Tilføj kommentar

Email again: