Fuldmåne og neptun retrograd

Jeg har tudet, jeg har siddet fast, jeg har været forvirret, jeg har været vred, og totalt ude af stand til at gøre noget ved det.....Neptun i retrograd, min bare r**
Henter lige en pakke kleenex mere, før jeg går igang, jeg får sikkert brug for den, for hold nu k**** hvor har det bare været en led uge, eller 2, eller 10. Neptun har været i retrograd, faktisk siden engang i juni måned, og kigger jeg tilbage kan jeg se at jeg har været under indflydelse heraf lige siden. Men det er først her op til afslutningen jeg har mærket det sådan for alvor.
19. nov røg Neptun tilbage i sin direkte bane, og dagene op til, samt selve dagen var virkelig stride på følelses kontoen. En helt ustyrlig sorg og en enorm vrede væltede op i mig, og slog mig, og mange andre helt ud af kurs. Godt hjulpet på vej af fuldmånen d. 14. nov.
Neptun handler om følelser, at skue indad, og det har vi så sandelig gjort en stor del af året, vi har ryddet ud og op, i stor stil. Men når Neptun går retrograd, kan det blive svært at se tingene klart, at mærke helt hvad det er der sker, så det kan føles lidt som om alt har været en smule sløret på indersiden, det har været svært at komme til bunds i følelserne og det bagved ligende tema. Jeg har ikke været bevidst om det, før her i nov. men jeg har også trukket på tilbage i forhold til det sociale liv, jeg har været krebs med stort K....måske du også har mærket et behov for at blive hjemme, i sikkerhed, tryghed, ro og fred?
Fuldmånen satte gang i en ekstrem udrensning på kollektivt plan, i forhold til gamle karmiske ting og sager, så der har været et nærmest tomrum i dagene bagefter. Denne udrensning af sorg og over at efterlade alt der ikke længere tjener, over alt det der har måtte "dø" så andet kunne leve, over alt det l*** vi har været igennem i mange mange livstider, har trukket tåre og vrede frem, som aldrig før.
Så ja de sidste uger har været lidt af en prøvelse, og først i går søndag 20. nov. begyndte jeg at mærke at det langsomt lettede i mit indre. Denne sorg, tågen, vreden, tyngden af det alt sammen har virkelig været drænende og jeg har tudet og været helt dernede, hvor kæresten var sikker på at det var en depression, jeg rendte rundt med i mit indre ♥
Det har faktisk næsten været sådan lidt Alice i eventyrland, agtigt. En tåget mærkværdig verden, med ideer og mod, men ingen energi til at søsætte, hjælp fra de mærkeligste steder, og en følelse af at være uden for mig selv, og bare stå og se på. Jeg har kedet mig når jeg var alene, men har ikke orket at se andre. Jeg har været ok, men også pisse ked af det. Tiden har fløjet afsted, mens den stod stille. En verden af paralleler og modsætninger.... Men nu letter tågen, og jeg kravler langsomt op af hullet ♥
Så nu ser jeg frem mod lysere dage, og en nymåne der skal hjælpe mig med at se 2017 i et lidt klarere lys (måske du vil med på soul vision quest denne dag : 
https://www.facebook.com/events/1623450817948708/ ) Jeg vil glæde mig til at mærke Neptuns direkte bane dirigere mig tættere på min kreativitet, mine følelser, intuition og romantik ♥ Jo jeg glæder mig helt enormt til 2017, et år med nye begyndelser som overskrift ♥ Et år hvor jeg skal i endnu dybere kontakt med min indre gudinde, hvor jeg skal leve et endnu mere autentisk liv, være tilstede i NU'et og mærke at jeg lever ♥ Alt det skal vi selvfølgelig også have en workshop aften ud af, d. 6. januar, på hellig 3 kongers aften....info følger snarest ♥

Husk du er helt fantastisk ♥ præcis som du er ♥

I kærlighed Abi ♥

P.s. Jeg ville ønske hvis du ville efterlade en kommentar, om hvordan du har mærket Neptun i dens baglæns gående bane ♥

Tilføj kommentar

Email again: