~ Symptomer på energi påvirkning ~ og hvorfor vi får dem

Dette indlæg har 6 svar
På engelsk kalder man det ascensions eller awakening symptoms - opstignings eller opvågnings symptomer. Det er noget vi alle rammes af før eller siden, men det er bare ikke alle der ved hvad der ligger bag, og hvorfor vi rammes af dem. Den gængse oplevelse er at man blot er træt og små sløj, men ofte er det symptomer på at kroppen opgradere, eller renser ud i lavt vibrerende energier, så der er plads til noget der vibrere højere (mere lys). Vi er alle lavet af 100 % energi, noget er synligt for det fysiske øje, da det er så komprimeret at det har taget fast form. Andet er kun synligt for det trænede øje, og kaldes tilsammen vores aura.
Når vores fysiske krop og vores energi legemer udsættes for en kraftig energi påvirkning, også kaldet lysindfald, fra kosmos. Ja så reagere  både den fysiske krop og energi kroppen/auraen. Der dog en lille forskel på opvågning, opstigning og så desideret udrensning. Når man vågner, betyder det kort fortalt at man forlader den ego styrede leve måde, og man kommer i kontakt med sin sjæls bevidsthed. Når man opstiger (opgradere, udvider, vokser) betyder det at denne kontakt bliver dybere og man opnår en endnu større forståelse af tingenes sammenhæng. Man integrere derfor mere og mere lys/energi i legemerne (fysisk krop såvel aura). Når man renser ud, gør man det også nogle gange helt fysisk, feber, opkast, diare osv.
Symptomerne kan ofte være de samme, men hen ad vejen opnår man en større og større forståelse for hvad det er der sker og hvad det er kroppen prøver at kommunikere.
Jeg vil lige starte med at liste nogle af de allermest almindelige symptomer op her. Symptomerne er dog mange, og vi oplever alle forskelligt, så det kan være du oplever noget der ikke er med på listen her.

Symptom liste:
~ Fysisk udrens : Feber, opkast, diare og influenza lignende symptomer
~ Svedeture, ala overgangs alderen
~ Svimmelhed, ofte fuldt af kvalme
~ Ændrede spisevaner, frugt, grønt og vand foretrækkes. Intolerance overfor kød, alkohol, sukker, kemi mm.
~ Øget lyd, lys og duft følsomhed
~ Ømme led og muskler
~ Ekstrem træthed
~ Tinnitus
~ Irriterede og kløende øjne, syns forstyrrelser
~ Prikken i huden (især hovedbund), som små elektriske impulser
~ Pludselige stikkende smerte, som et enkelt hurtigt stik med en nåle
~ Hovedpine/trykken i panden eller baghovedet hvor kranie og rygsøjle mødes
~ Galoperende hjerteslag eller ekstra slag, uden egentlig grund
~ Du oplever i større grad humør svingninger. Pludselig og ekstrem ked af det hed, eller en følelse af enorm kærlighed til personer du møder på din vej mm
~ Lyst til at være alene, ro
~ Ekstremt livlige drømme
~ Flashbacks fra tidligere liv både her på jorden, men også fra andre dimensioner
~ Du oplever lysglimt, ofte i periferien af dit synsfelt
~ Pludselige impulser til at bevæge kroppen på bestemte måder, og at strække den ud


Opvågning:
Men hvad er det så lige der sker, når vi rammes af de her symptomer. Lad os starte med opvågnings processen. Når vi 

vågner op af den trance agtige tilstand et 
ego baseret liv kan opleves som. Der hvor 
vi drives af begær, lyst, frygt og overfladiske
tendenser (meget groft sat op). Når sjælen lige pludselig begynder at kalde, og det går op for en, at der er mere i livet end ting, penge, præstige, image osv. Så begynder man lige så langsomt at lukke lyset ind, at åbne op for sin højere bevidsthed, og dermed begynder slørerne (selvbedraget, som oftest er tillært igennem den ydre verden) at falde bort. I den proces er der ofte en hel udrensning, med feberture, influenza, hede ture, pludselig intolerance overfor fødevare, og kemi vi bruger på huden osv. Kroppen fysisk som energetisk renser ud i lavt vibrerende energi og begynder at modtage højere vibrerende energi i stedet. Dette kan medføre øget følsomhed, lyd, lys, duft, kemi, fødevare samt og div fysiske symptomer. Hele dit energi felt opgradere, og det kan også give udslag på følelses kontoen, pludselig kommer du måske i kontakt med karmiske uforløste følelser, traumer både fra dette og tidligere liv. Følelser som både kan være dine egne, men også andres eller kollektive følelser, du pludselig har adgang til, via dit nu endnu mere åbne hjerte center og chakra system. Det er derfor også på dette tidspunkt vi får hjerte banken, tinnitus, irriterede øjne, og trykken i hovedet, kommunikationen med den åndelige verden giver udslag i den fysiske...vi skal simpelthen lige kalibreres, så der er overensstemmelse i frekvenserne. Lidt som at tune en radio eller fokusere et kamera.
I takt med at slørerne falde, og du lukker op for din sjæls bevidsthed, og du fin tuner din kommunikations evne med den åndelige verden, din sjæl og dermed din intuition, vil du opleve flere sammenfaldogså kaldet synkronicitet. Fordi din opmærksomhed øges, mærker du hvordan du guides i den rigtige retning. Det er som om afstanden mellem verdnerne bliver mindre, væggene tyndere, lidt Alice i eventyr land agtigt - du kan næsten stikke hånden igennem spejlet, og træde ind i en anden verden. Det er her du begynder at opleve lys glimt, bileder fra tidligere liv og livagtige drømme, måske falder du også ofte hen og drømmer om andre steder og ting får lyst til at gøre noget nyt og andet med dit liv. Du mærker et form for kald, og har en stærk fornemmelse af at du skal noget mere med dit liv ~ Rejsen hjem tager sin begyndelse. Mange opsøger i denne fase ligesindende, læser bøger om emnet, tager uddannelser af spirituel karakter ect.

Opstigning/opgradering:

Når først vi er vågnet af "døsen" begynder vi lige så stille at vokse ren energi mæssigt. Vi bliver mere og mere følsomme og intuitive, fordi hele vores system er mere in tune med det der sker både inden i os selv, men også rundt omkring os. Nogle bliver meget bevidste om deres indre og deres følelser. Nogle mærker andre mennesker energi og humør tydeligere, og andre igen mærker de kosmiske energier og dermed også de planetariske energier tydeligere og så er der dem der mærker lidt af det hele. Husk kære læser der er intet rigtigt og forkert, ej heller en facit liste. Der findes kun vore individuelle oplevelser. Men en ting er sikkert denne øgede sensitivitet kan godt give lyst til alenetid og selv fordybelse...ro. 
Jo længere på rejsen man kommer, og jo større forståelse man får at sig selv og tingenes sammenhæng, desto mere opmærksom bliver man også på disse symptomer og hvad det er kroppen gerne vil gøre opmærksom på. 
De billeder vi får af tidligere liv indeholder måske vigtig information vi har brug for, lige præcis på dette tidspunkt i vores liv. Drømme indeholder oftere og oftere også beskeder og kroppen reagere hurtigt på det den kan lide og bestemt ikke kan lide, i forhold til hvad vi putter i den, pakker den ind i, og udsætter den for. Man bliver bedre og bedre til at aflæse disse beskeder og handle derefter. Vores intuition vokser også, og du vil måske opleve pludselig trang til at danse, strække dig, bevæge dig ud i naturen, kramme et træ, tage et bad osv. For jo bedre vi passer på kroppen, lytter til den, og giver den hvad den har brug for, jo mindre gener vil vi også opleve, når vi opgradere og højner vibrationerne. 
Nogle gange fortæller kroppen os også om gamle traumer, karma og energier der har brug for at blive forløst/udrenset, fordi vi nu er klar til at slippe netop det. Disse gamle sager, kan være tricket af de kosmiske energier, så som når planeter går retrograd (og vi skal kigge indad). Derfor vil man måske opleve at der er flere i ens omgangskreds der kæmper med gammelt knas i samme periode som en selv. Det kan give sig til udtryk på flere måder, via hukommelsen ~ man kommer pludselig i tanke om bestemte episoder og personer, flere gange over en kort periode. Eller man gennem lever det i drømme. Gamle fysiske skader bryder op - så lyset kan sive ind, osv .  Men lige meget hvordan og hvornår det bliver udløst, så kommer disse ting altid på rette tid for den individuelle...når man er klar på at gå i dybden og give slip.

Vores krop er vores fineste instrument, der fortæller os alt hvad vi har brug for at vide ~ hvis blot vi lytter ♥

 I kærlighed
~ Abi ~
Husk alternativ behandling må ikke betragtes som erstatning for professionel lægebehandling. Lægen bør altid til ses og spørges til råds i alle helbreds anliggender. Især når der er tale om symptomer, der kan kræve diagnose eller lægelig behandling   

6 svar

Tak alle sammen, men jeg har valgt ikke at lave et nyhedsbrev. I er hjertens velkomne til at følge med på facebook, hvor jeg flere gange om ugen skriver om energierne m.m. Beklager det meget sene svar, jeg har åbenbart ikke fået advisering om jeres indlæg...suk Kærligst Abi Innerwisdom, Maj 10, 2018
Intresseret vil gerne modtage nyheds brev Maria sørensen, Marts 02, 2018
Kan man godt være mere eller mindre svimmel et helt år eller mere?? Line Bødker , September 03, 2017
Dejlig artikel. Lige hvad jeg havde brug for og ganske sikkert mange andre også. Tusind tak. Lui Holm, August 28, 2017
Takk for nen fin artikkel.
Jeg vil gjerne få tilsendt ditt nyhetsbrev.

På forhånd takk!
John-Øystein Sivertsen, August 28, 2017
Nyhedsbrev Jette, August 28, 2017

Tilføj kommentar

Email again: