Tanker på en torsdag

Go be the one you dream of being, not what you think you should be doing.

Jeg skrev for nogle dage siden et opslag, på facebook....en kommentar hertil lød ca sådan her: "jeg håber snart energierne bliver rolige igen"
Det satte tanker igang her hos mig, som perler på en snor kom de og jeg har nu gået og tygget på dem nogle dage.


Jeg har lyst at dele disse tanker med dig.
Der er knald på energierne og det har der været langt det meste af 2016, og jeg fornemmer at det fortsætter, de pauser der har været, har været få, og enormt korte, enkelte dage hist og her. Så hvorfor er det energierne føles så voldsomme, hvad er det der gør at vi ønsker at de skal lægge sig til ro igen, at tingene skal blive som før. 
Noget i os ønsker at forblive der hvor vi er, for det er velkendt, om det er et rart sted eller ej, så er det velkendt, og en lille stemme inden i fortæller dig at du skal blive der. For du har via dine tidligere erfaringer lavet handle og tanke mønstre der passer så fint til netop dette scenarie. For at bryde ud, kræver det at du tør kigge på disse mønstre og indse at de faktisk ikke er dig, de er bundet til noget der er sket, og som ikke sker igen, når først du bryder mønsteret.

Vi har en tendens til at leve enten i fortiden eller i fremtiden, enten lever vi i de minder (gode som dårlige) vi har med os, og som bliver ved at skabe grobund for de reaktioner vi har på alt hvad der sker, eller også lever vi i fremtiden, enten via frygt eller forventning.

Så når vi tager disse 2 ting med i vores betragtning, så får vi altså nogle mennesker der lever i tankerne, fortid eller fremtid. Enten med et ønske om at vende tilbage til det der var, eller med frygt for at det skal blive sådan igen.
Eller med tanke om fremtiden, enten i frygt for hvad der kommer, eller en længsel for hvad de håber skal ske. I et energifelt der er så voldsomt som nu hvor i vi presses til at forholde os til nutid....et indre kaos opstår ~ hvem er jeg, hvad skal jeg, ønsket om ro bliver alt overdøvende.

Så hvad skal vi nu stille op med det, der er kun en ting, kæreste du, forhold dig til nuet, lev lige nu, forhold dig til det du oplever lige nu og nu og nu, minderne og de erfaringer du har med dig ~ er ikke dig.
Alt hvad du oplever og alle dem du møder, er i nuet en refleksion på dit eget indre, så det du husker ~ dine minder ~ er en refleksion af hvem du var, ikke hvem du er. Forhold dig derfor til nuet, i nuet, og se og mærk den visdom der er i de refleksioner du møder på din vej. 
Den fremtid du ønsker at skabe, skaber du kun ved at være tilstede i nuet, med fuld bevisthed omkring hvem du ønsker at være lige nu, og lad dine drømme og visioner være dine guider, for i dem finder du et tydeligt billede af hvem du inderst inde ønsker at være.....go be the one you dream of being, not what you think you should be doing ♥

Energierne vil sandsynligvis aldrig finde et evigt roligt leje, så i stedet for at drømme om at det en dag sker, så find ind til dit eget rolige centrum, forhold dig til det der sker lige nu og her. Find ind til lærdommen og refleksionerne, og herigennem vil du finde taknemmeligheden for det du oplever. Når du begynder at finde taknemmelighed for det du har, og den du er, træder du ind på den sti der fører dig henimod det du ønsker at manifestere. For den vibration du sender ud i universet, vil blive besvaret af universet med en tilsvarende vibration. 

Så hvem ønsker du at være, ikke hvad, hvor og hvordan, men HVEM! Gå ud i verden og vær den person, and magic will start to happen.

AH'O
Namaste
Espavo 

I SEE THE LIGHT IN YOU ♥


Tilføj kommentar

Email again: