Book mig ~ til en hjemme ceremoni

Har du lyst til at jeg kommer og laver en særlig aften for dig og veninderne, i dit eget hjem....Så skal du skal blot samle minimum 6 personer, så byder jeg på 3 time med healing, meditation, kort trækninger og/eller cacao ceremoni samt hyggeligt samvær med det spirituelle som tema.

Ønsker I et specielt tema kan vi sagtes finde ud af det også, det kunne være: parforhold, manifestation, selvkærlighed osv. Eller måske er i blot nysgerrige, og ønsker en anderledes og hyggelig oplevelse. Jeg kan også sagtens lave en polterabend begivenhed, i skal blot være opmærksomme på, at det er uden alkohol, før og under eventet. Bruden, parforhold og jeres ønsker for hende, vil være fokus punkt for de timer vi er samlet.
Men lige meget hvad så lover jeg, at det bliver nogle knald hyggelige timer.

Det skal i sørge for: Vand, lidt te/kaffe og gerne frugt/sødt til bagefter. At der er behagelige siddepladser til alle, helst i en hestesko/cirkel så alle kan se hinanden.


Pris: 333 pr. pers. (minimum 6 pers.)


Ekstra: Ønsker i at vi skal finde en sten til jer hver, som i kan beholde efter vores besøg, vil der komme en merpris på minimum 25 kr. pr person, alt efter hvilke sten der passer til jeres eventuelle tema. Dette aftaler vi selvfølgelig på forhånd.

Kørsel: 2,5 kr. pr. kørte kilometer, dog max 20 km fra Holte.

Varighed: 3 timer, jeg ankommer dog en lille time før, for at kunne gøre klar både fysisk og energetisk.

Har du/i spørgsmål eller er interesseret i at booke, så kontakt mig for yderligere info ~ Abi