Udtalelser og anbefainger

Du vil i nogle af nedstående udtalelser, se mit gamle navn blive anvendt. Mit nuværende navn er stadig Abi(gaele).

Krystal healing

* Sikke en fantastisk oplevelse, følte mig straks mødt og set af Marlene, og indhyllet og ført på smukkeste vis af Marlenes dejlige krystaller, medens krystallerne arbejder, får Marlene hjælpende beskeder, som er så skarpe og klare og kærlige .. Spot on... Jeg forlader rummet med en dyb følelse af at være "ramt" på den rigtige måde. Af hjertet tak! ~Anonym.

*  Hej Marlene. Tak for sidst. Det var en helt fantastisk behandling jeg fik, og jeg har bare haft det SÅ godt. Så godt at jeg for første gang i lang tid, har fået troen tilbage på, at det er muligt at finde tilbage til mit gamle jeg, eller rettere et nyt og bedre jeg. Så for at holde fast i den gode udvikling vil jeg allerede nu gerne booke en tid til krystalhealing ~ Anonym.

* Tak for en dejlig healing-session idag, tak fordi du åbner mine øjne ~ anonym

* Jeg har prøvet de fleste af de behandlinger Marlene/ InnerWisdom har at tilbyde og jeg er vendt tilbage af en meget simpel grund - jeg føler jeg bliver set for den jeg virkelig er. Nogle gange så meget at jeg er blevet provokeret af det, fordi det var noget jeg godt kunne genkende men ikke gad forholde mig til. Hendes evne til at være "spot on" oplever jeg som værende ret sjælden, selv i den alternative verden. Når jeg har været forvirret og skulle træffe "store" valg eller har gennemgået nogle hårde følelsesmæssige processer, har behandlinger hos Marlene/InnerWisdom givet mig kontakt til min kerne og min intuition. Noget der er alt afgørende for mig i situationer som ovenstående. Jeg vil klart anbefale hende til alle der gerne vil i bedre kontakt med sig selv ~ Anonym.

* Kære Marlene-ilia, jeg vil bare lige sige tak for den healings-session jeg fik hos dig før efterårsferien <3 Du gav mig noget at tænke over ;-) Da jeg sad og skrev dagbog og spurgte ind til hvordan jeg kan komme mere i kontakt med min indre vise urkvinde, fløj der en lille sommerfugl forbi vinduet. En hvid én med orange kant på vingen. Så fint ~ Anonym

* Da jeg ankom i dit hjem , mærkede jeg meget hurtig en varme og ro . Du havde sat kort op og lagt nogle sten frem. Som vi fik en god snak .. Jeg følte under hele forløbet der var en rigtig god og behagelig dialog imellem os , og du fik svart på de spørgsmål jeg sad med, På en meget forståeligt måde .. Under healing føle jeg mig tryg og kunne ta imod, igen mærkede jeg en hurtig varme , og følte absolut at jeg fik noget dejligt ud af det ..en varme der løb igennem kroppen på mig ~ Anonym.

* Alt i alt var den en rent fornøjelse at være i dit selskab og være din prøve kanin .du er et menneske der udstråler en ro omkring dig og behagelig at vare sammen med og tale med ~ Anonym.

Jeg håber at jeg kommer til at nyde dit selskab igen .
De varmeste hilsner B

* Jeg har fundet større forståelse for mig selv.  Elsker den lille mig og tager hende tit op i mine arme i mine tanker og krammer hende. Egenkærligheden er blevet større. Min eksem fik det lidt bedre. Vil gerne på et tidspunkt i nær fremtid have en ny tid hos dig.  Tak for dig Marlene ~ Anonym.


Kortoplæg:

* Marlene ramte plet med sit kortoplæg, og jeg fik bekræftet nogle ting, som jeg godt vidste, men ikke selv kunne sætte ord på. Oplægget har sat nogle nødvendige tanker i gang hos mig, og jeg er meget glad for, at jeg fik lavet kortoplæg ~ Anonym.

*Jeg blev så overrasket da jeg læste dine oplæg. Det passede mht fortid og til nutid - fremtiden må man så tage, som det kommer fik helt gåsehud da jeg læste dem, da jeg tænkte, at du på ingen måder kender mig. Super oplevelse - som jeg helt sikkert gør brug af igen. De bedste hilsne P

 * "Står du og mangler lidt indsigt". "Har du brug for større forståelse" .....sådan indleder du Kjære Marlene, og indbyder til at få lavet et kort oplæg. Jeg stod lige der, hvor jeg sagde ja tak. Og har nu modtaget så præcis en læsning, at det var godt jeg sad ned. Sjældent - for ikke at sige aldrig - er jeg blevet "SET" så præcist. Ja jeg er faktisk lidt rundt på gulvet over at læse det du har fået ind/ned.  Jeg kan på det varmeste anbefale dine oplæg. Jeg har også været heldig at være med, når du tilbyder vi kan få "vist" en sten. Der er du også på hjemmebane. Så kjære læser derude...snyd ikke dig selv for at kontakte Marlene, og få lavet sådan et oplæg. Tak Marlene  Og ih hvor vil jeg printe ud og læse din reading igen igen for at huske mig selv på hvad der er til mig lige nu, og hvad jeg kan gøre for mig selv. Tak Univers og Marlene ~ Anonym.

* Hej Marlene, jeg er ikke født uden skepsis, og det er første gang, jeg har prøvet en kortlægning, og var noget skeptisk ved metoden. Men jeg må sige, at kortlægningen var noget overraskende, på den positive front. Der blev vist mig ting, som virkelig er "spot on", gældende for både for-nu of fremtid. Ret imponerende, faktisk. Der kom ting frem til eftertanke. Marlene var i øvrigt meget hjælpsom, da jeg havde lidt besvær med at formulere hvordan mit spørgmål til kortene skulle være. Prøver det gerne igen en dag! ~ Anonym.


Ceremonier

* Kender du ikke innerwisdom.dk så godt. Får hun lige de skønneste anbefalinger med fra mig. ♥ ♥ ♥ Plus prøv en Cacao Ceremoni, hvis ikke du har prøvet det før. Det er magisk !!! Abi er en af de bedste, I mine øjne ☻ men hun er også udlært af skønne kakao-mama Sara Torvallbach ♥☻ Enjoy.