Soul~print
Få dit eget sjælsportræt, formuleret på lysets sprog


A4 aqurel maleri i ramme:
Lysets sprog, er når man omsætter energi til lyd, bevægelse, form og farve....På en måde kan man sige at musik, når den er bedst og lavet ud fra et kreativt åbent hjerte, er energi omsat til lyd. Det samme er det der sker når jeg kanalisere lysets sprog ned igennem kroppen, under eksempelvis mine healinger. Det kan lyde som volapyk og mine hænder bevæger sig rundt i snirklede mønstre for at understøtte, der der i virkeligheden sker. Energi der omsættes til noget dit menneskelige øre kan opfatte, og som derved sætter en healing og en genkendelse igang, dybt i dit inderste væsen. 
 På samme måde kan jeg omsætte de energier jeg fornemmer i dig, eller den du bestiller portrættet til. Energierne former sig til mønstre, farver og ordlyde, som jeg med pensler og aquarel farver, og en smule glimmer, fører ned på papir.  Alt i alt får jeg et smukt indblik i din grund energi og nogle af dine medbragte potentialer. Der bliver til det jeg kalder et Soul~Print, en kanaliseret udgave dit fysiske jeg kan se og fornemme, men som din sjæl vil genkende. Det kan være en meget healende oplevelse, at genkende sig selv på en ny og dyb måde, at blive mindet om, hvad man også er. Du kan eventuelt læse et par testemonies under fanen klient udsagn. Alle prints er dybt forskellige i udtryk, fordi de afspejler den sjæl de er tilegnet, de er som et sjæleligt fingeraftryk.

Du modtager dit portræt i A4 størrelse og i en fin ramme, enten hvid eller sort efter eget valg. Samt en beskrivelse, af det jeg mærker. Skriv eller ring, hvis du ønsker at bestille ~ jeg vil elske at tune ind og lave netop dit.

Prisen er  600 kr. med det hele (post som alm. brev i dk)