Soul Print ~ Light Language aquarel

Lysets sprog, er når man omsætter energi til lyd, bevægelse, form og farve....På en måde kan man sige at musik, er energi omsat til lyd, når den er lavet ud fra et åbent og kreativt hjerte. Derfor kan man også blive enormt be-rørt af at høre musik. Det samme er det der sker når jeg kanalisere lysets sprog ned igennem kroppen, under eksempelvis mine healinger. Det kan lyde som volapyk og mine hænder bevæger sig rundt i snirklede mønstre, for at understøtte, der der i virkeligheden sker. Energi der omsættes til noget dit menneskelige øre kan opfatte, og som derved sætter en healing og en genkendelse igang, dybt i dit inderste væsen. 

På samme måde kan jeg omsætte de energier jeg fornemmer i dig, eller den du bestiller portrættet til. Energierne former sig til mønstre, farver og ordlyde, som jeg med pensler og  farver, og en smule glimmer, fører ned på papir.  Alt i alt får jeg et smukt indblik i din grund energi og nogle af dine medbragte potentialer. Der bliver til det jeg kalder et Soul~Print, en kanaliseret udgave, dit fysiske jeg kan se og fornemme, men som din sjæl vil genkende. Det kan være en meget healende oplevelse, at genkende sig selv på en ny og dyb måde, at blive mindet om, hvad man også er. Du kan eventuelt læse et par udtalelser under fanen "klient udsagn".
Alle prints er dybt forskellige i udtryk, fordi de afspejler den sjæl de er tilegnet, de er som et sjæleligt fingeraftryk.Du modtager dit portræt i A4 størrelse og i en fin ramme, enten hvid eller sort efter eget valg. Samt en beskrivelse, af det jeg mærker. Skriv eller ring, hvis du ønsker at bestille ~ jeg vil elske at tune ind og lave netop dit.

Prisen er  750 kr. med det hele (post som alm. brev i dk)