Human design reading

Billede 29.07.2020 12.31.48

Hvad er Human Design

Human design er er system der blev downloadet af Ra Uru Hu, henover 8 dage og nætter, på øen Ibiza, i 1987. Han hørte simpelthen en stemme i sit indre, der fortalte ham om dette komplekse system, hvordan det virkede og hvordan det skulle bruges. Human Design bygger således på Kabbalah, I ching, astrologi og chakra systemmet. Det afkoder på en yderst kompleks måde, hvem vi er, hvad vi har af udfordringer og styrker. Det fortæller i bund og grund om hvad vi er designet til berige verden med.

Hvad kan Human Design

Med et grundigt indblik i hvordan vi som mennesker fungere, hvordan energien bevæger sig i vores system, og hvordan vi er designet til at interagerer med den, bliver det nemmere at navigere i en turbolent verden. Når vi kender vores styrker kan vi bruge dem, med Human Design får du også redskaber til hvordan du bruger dem bedst muligt. Når vi kender vores sårbare punkter kan vi bedre passe på os selv, med Human design får indsigter i hvordan du optimere egen trivsel, og plejer dig selv. Med Human Design bliver du udstyret med strategier og indsigter der gør det lettere at udleve den du kom her for at være - mærke dit purpose og finde din sandhed. Human Design er et perfekt redskab til dig der ønsker at finde ind på den vej, der leder dig hjem i dig selv, eller til dig der ønsker selvudvikling, både privat og business wise.

hjemmeside tilpasset logo (1)

Det får du

Jeg laver en fuld reading, det vil sige jeg er hele vejen rundt om din bodygraph. Jeg vælger det ud jeg mærker er vigtigst for dig og som du har brug for at høre. Det hele sendes til dig i en lydfil, som typisk vare ca 1,5 time, så du kan høre den igen og ogen.

Du får i filen en grundig beskrivelse af:

  • Din type og hvad det betyder
  • Din strategi og hvordan du bruger den
  • Din autoritet og hvad det betyder for dig og hvordan du udlever den
  • Dine profil linjer og hvordan de beskriver dig
  • Dit incarnation cross - som beskriver det du er designet til at udleve
  • Dine centre og hvordan energierne bevæger sig her, hvad du skal være obs på, og hvordan du interagerer med verden og mennekserne i den, ud fra energien her.
  • Dine channels og gates, hvad de rummer, hvilke planet der har aktiveret de enkelte gates, og hvilke super powers dine channels rummer.

Har du efterfølgende behov for at spørge ind til et par ting, eller få en uddybende forklaring, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Kontakt mig, eller benyt linket herunder for at booke.

Scroll til toppen