Jeg er Abi

Billede 29.07.2020 12.43.51

Moonchild - Starseed - Healer - Wise One - Blue Ray

Overstående er blot nogle af de ord jeg bruger om mig selv, og som jeg føler passer bedst. Men de afdækker kun en del af den jeg er, for jeg er også menneske, mor, datter, kæreste, veninde og meget meget mere.

Jeg ved ikke altid hvem og hvad jeg er og hvad jeg vil, men en ting ved jeg med sikkerhed. Jeg er evigt foranderlig, evigt udfoldende, undersøgende og nysgerrig. Jeg er en sjæl der har en menneskelig oplevelse, og i min optik er både sjælen og mennekset lige vigtige, for de lever kva hinanden. De spejler hinanden. De lære af hinanden og i sidste ende er de en og samme.

Jeg ved hvad jeg har været før (også mange liv baglæns), noget er husket bedre end andet, noget er gået helt i glemme bogen. Jeg ved hvad jeg har oplevet og været igennem, og jeg ved at det ikke definere hvem jeg er den dag i dag, med mindre jeg tillader at det er sådan det er.

Jeg ved hvad jeg øsnker mig af livet, og sådan har det altid været.... at vågne lykkelig hvert morgen. Det er mit evige mål, min drøm, min rejse, min destination. Det er ikke alle morgner der sprudler af lykke, for jeg har også "dårlige" dage, let's be honest! Men at turde være i det der gør ondt, det der ikke "ser pænt ud", det der kunne kaldes for smerte eller mørke, kan også et eller andet. Uden at stikke af eller fixe, men blot være i det, og mærke hvad der gemmer sig i smerten og mørket, i grimheden. Jeg er ikke længere bange for at se derind, for jeg kan rumme det, jeg er uendelig, der er plads til hele mig, i mig - og den tanke gør mig lykkelig, også på de mørke dage. Jeg mærker det bare ikke altid, men så er det godt jeg kan minde mig selv om, at alt er som det skal være.

Min sjæl er gammel og vis, mit mennekse stærkt, stædigt og rummeligt. Tilsammen kan vi noget med at guide, vise vej, vejlede, hjælpe og lyse op. Jeg elsker at dele, både min menneskelige og sjælelige visdom, med dem der kunne have brug for at høre hvad jeg har at byde ind med. Det har jeg et eller andet sted godt vist altid, men blev først for alvor bevidst om det engang tilbage i 2013. Kort efter startede jeg på en healer uddanelse, som blev til en 3 årig fantastisk rejse ud i healer kunsten forunderlige verden. I 2015 startede jeg Innerwisdom, og begyndte at dele mine skriverier på bl.a. facebook. Siden hen er mit univers vokset, og indeholder i dag både healing, vejledning, kort oplæg, kvinde cirkler, ceremonier og meget mere. Alt sammen noget der får det bedste frem i både mit menneskelige jeg og i min sjæl. For når de 2 arbejder sammen, sker der noget magisk. Merlin, som er en af mine trofaste guider, kalder mig troldmandens lærling, det elsker jeg, for tanken om den magi der udfolder sig, når vi giver slip og lov, når vi stoler og tror på at det er sådan det er - er storslået beyond everything vores mennekslige forståelse kan rumme.

Jeg elsker at lede, guide, vise vej, komme med muligheder og bringe forståelse. Jeg er hende der ser andre for det de virekelig er, jeg ser deres lys, jeg genkender det og spejler det - så de kan se sig selv og deres eget magiske lys.

Billede 29.07.2020 12.18.58

Jeg er spejlet

Jeg er vejviseren

Jeg er oplyseren

Jeg er visdommen

Jeg er sjæl og jeg er menneske - jeg er Abi

Jeg har været så heldig at være med i The 5th elements cirkel og jeg er dybt taknemmelig for dybe indsigter i fællesskabets magi og Abi er ubeskrivelig vis og møder dig præcis, hvor du er.
Jeg kan kun give mine kærligeste anbefalinger til Abi

Sikke en fantastisk oplevelse, følte mig straks mødt og set af Abi, og indhyllet og ført på smukkeste vis af Abi's dejlige krystaller, medens krystallerne arbejder, får Abi hjælpende beskeder, som er så skarpe og klare og kærlige .. Spot on... Jeg forlader rummet med en dyb følelse af at være "ramt" på den rigtige måde. Af hjertet tak!

Kender du ikke innerwisdom.dk så godt.
Får hun lige de skønneste anbefalinger
med fra mig.
Prøv en Cacao Ceremoni, hvis ikke du har prøvet det før. Det er magisk!!!
Abi er en af de bedste, I mine øjne. Men hun er også udlært af skønne kakaomama Sara Torvallbach - Enjoy.

Abi ramte plet med sit kortoplæg, og jeg fik bekræftet nogle ting, som jeg godt vidste, men ikke selv kunne sætte ord på. Oplægget har sat nogle nødvendige tanker i gang hos mig, og jeg er meget glad for, at jeg fik lavet kortoplæg

previous arrow
next arrow
Slider
Scroll til toppen