Healing

Billede 29.07.2020 12.35.31

Hvad er healing?
Ordet healing betyder at hele, at vender tilbage til vores naturlige tilstand af helhed. Det vil sige at både krop, sind og ånd er i balance og i samarbejde. Der kan være mange grunde til at vi er i ubalance, oftest er det traumatiske oplevelser, eller negative tankemønstre der er opstået i barndom og ungdom der ligger bag. Når vi er klar til at tage hånd om os selv, og se på de bagvedliggende grunde, kan det nogle gange være rart med lidt vejledning og energetisk støtte.... Her kommer en healer ind i billedet.

Healing handler nemlig om at du som person, er klar til at se nærmere på hvad der holder dig tilbage fra at træde ud på livets scene, i dit eget lys, i fuld balance og i harmonisk overensstemmelse med livet omkring dig. Det handler om at du skal finde ind til din egen indre visdom ~ for det er herinde du finder alle de svar du søger og jeg vil med glæde stå ved din side, guide dig og dele ud af min indre visdom ~ sammen bringer vi energierne i balance, så du kan finde hjem. Herunder kan du læse mere om de 2 former for healing jeg tilbyder.

Kystal healing:

Transformational awakening healing. Kom i kontakt med din sjæl, og hør hvad den har at sige. Krystal Healing er til dig der ønsker bedre kontakt med dig selv, klarhed og forbindelse til din indre kerne. Krystalhealing hjælper dig tilbage til en tilstand af indre balance, ro og harmoni. Sammen lukker vi op for energierne, så du igen kan høre din sjæls hvisken, og mærke dine behov.

Fjern healing:

Fjernhealing er et super alternativ til personligt fremmøde. I tilfælde af store afstande, eller hvis man er så fysisk udfordret at man ikke kan komme afsted hjemmefra, ja så kan man modtage healing i hjemmet på denne måde. Det er også en meget fin måde at samle op på en healings sesion, hvis man mærker et behov for et ekstra lille boost.

 

Scroll til toppen