Events - Ceremonier - Cirkler

dav
rptnb
dig

I stilhedens hjerte - en kvinde cirkel

Hvad sker der når man giver hjertet taletid...
Hvad sker der når man overgiver sig til stilheden....
Hvad sker der når du tør møde dig selv, lige der hvor du er...

Jeg har mærket et tydeligt kald igennem de seneste måneder. et kald på at dykke ind i hjertet, ind i stilheden, ind i sjælens essens. Et kald der er så tydeligt at jeg ikke længere kan overhøre det.
Derfor tilbyder jeg nu denne kvinde cirkel, der i al sin enkelthed omhandler at tune ind - lytte til stilheden og hvad hjertet hvisker til dig.
Vi mødes og tuner ind sammen, til lyden af klangskåle, eller playliste lavet til selve dagen. Sammen nyder vi en kop te, eller ceremoniel cacao (de dage den kalder på at komme med), trækker kort, og deler ud fra nogle få enkle regler omkring hvad er vigtigt at sætte ord på, og enkelthed/essens fremfor talestrøm.

6 måneder i hjertets stilhed, 6 måneder med fokus på din sjæls energi. 6 måneder med fokus på vigtighed og essens af hvad der bliver udtrykt. 6 dage, fordelt på 6 måneder med dig i centrum. Dette er inklusiv en nytårs ceremoni 29. december og en afslutning/nye begyndelser ceremoni d. 28. januar 2021.

Vi mødes alle dage fra kl. 18-20 (med mulighed for at trække den til 20.30)

Datoerne er:
torsdag d. 27.8.2020
torsdag d. 24.9.2020
torsdag d. 29.10.2020
torsdag d. 26.11.2020
tirsdag d. 29.12.2020
torsdag d. 28.1.2021

I stilhedens hjerte (1)

Der er KUN 8 pladser og de går efter først til mølle princippet. Din plads kan ikke refunderes.

Prisen er 1750 kr, som kan betales af 2 gange (kontakt mig).
TILBUD JULI UD - 1500 kr. Betaling via mobil pay 44107.

Har du facebook, kan du finde begivenheden her: https://www.facebook.com/events/292327515216339/

Jeg glæder mig til at mødes med dig, i stilhedens hjerte ❤ Abi

____________________________________________________________

Privat event:

Har du lyst til at jeg kommer og laver en særlig aften for dig og veninderne, i dit eget hjem....Så skal du skal blot samle minimum 6 personer, så byder jeg på 3 time med healing, meditation, kort trækninger og/eller cacao ceremoni samt hyggeligt samvær med det spirituelle som tema.

Ønsker I et specielt tema kan vi sagtes finde ud af det også, det kunne være: parforhold, manifestation, selvkærlighed osv. Eller måske er i blot nysgerrige, og ønsker en anderledes og hyggelig oplevelse. Jeg kan også sagtens lave en polterabend begivenhed, i skal blot være opmærksomme på, at det er uden alkohol, før og under eventet. Bruden, parforhold og jeres ønsker for hende, vil være fokus punkt for de timer vi er samlet. Men lige meget hvad så lover jeg, at det bliver nogle knald hyggelige timer.

Det skal i sørge for: Vand, lidt te/kaffe og gerne frugt/sødt til bagefter. At der er behagelige siddepladser til alle, helst i en hestesko/cirkel så alle kan se hinanden.

Pris: 333 pr. pers. (minimum 6 pers.)

Ekstra: Ønsker du/i at jeg skal finde en sten til jer hver, som i kan beholde efter mit besøg, vil der komme en merpris på minimum 25 kr. pr person, alt efter hvilke sten der passer til jeres eventuelle tema. Dette aftaler vi selvfølgelig på forhånd.

Kørsel: 2,5 kr. pr. kørte kilometer, dog max 20 km fra Holte.

Varighed: 3 timer, jeg ankommer dog en lille time før, for at kunne gøre klar både fysisk og energetisk.

Har du/i spørgsmål eller er interesseret i at booke, så kontakt mig for yderligere info ~ Abi

____________________________________________________

Offentlige begivenheder

Jeg afholder jævnligt workshops, cirkler og (cacao-) ceremonier. Det er  noget af det jeg holder aller mest af, da der sker noget ganske særligt når vi samles. Den gruppe energi og dynamik der opstår, er så smuk og givende, og så komplet forskellig fra gang til gang. Da energien er et samlet udtryk af deltagerne og den energi de hver især tilføjer. Derfor er det heller ikke tilfældigt hvem der føler sig kaldet til at dukke op til de forskellige events, cirkler og ceremonier.

Jeg har været spaceholder på div. events siden 2015, så det er efterhånden blevet til en del. I 2017 tog jeg en et kursus hos Sara Torvalbach, og er dermed en af de første i dk med certifikat i afholdelse af cacao ceremonier.

De fleste events afholdes i lokalerne i Holte midtpunkt, men når vejret er til det, sker det at jeg afholder cirkler og ceremonier i skoven ved Jægersborghegn, med bål og hvad der ellers hører sig til.

Jeg tager gerne ud og afholder workshops og ceremonier hos private, du kan altså booke mig til en veninde aften, polterabend, eller som gæste underviser i din egen virksomhed.

Du kan se alle mine kommende begivenheder på min facebook side LIGE HER

dav
Scroll til toppen