Events, Cirkler

& Ceremonier

Holding Space
Læs mere herunder
h
Privat ceremoni
Læs mere herunder
Billede 29.07.2020 13.02.37
Offentlige events Læs mere herunder
dav

Holding Space - for dig selv og andre

Et wekkend kursus:
Healing, tryghed, udtryk, kommunikation at se og at blive set. Et trygt og nærende space er grobund for mange vigtige ting her i livet. Derfor bruger jeg selv lang tid på at skabe et sådan. Både energetisk og visuelt, da der skal være noget for både sjælen og mennesket. Jeg har efterhånden en del erfaring i at skabe space både for mig selv, en til en og for grupper - noget af det mest fundamentale i hele mit arbejde, er faktisk det space der bliver skabt fra det øjeblik jeg energetisk inviterer folk "indenfor". Derfor ønsker jeg nu at lære noget af min viden fra mig. Så verden kan blive fyldt med skønne, smukke, healende bobler af god energi.
At skabe et space til sig selv, eller for en god ven(inde), en man har kær, klienter, eller sin tribe, er et powerfulgt redskab. For når man har et trygt sted at åbne op, tune ind, mærke sig selv. Er der lettere at sætte ord på, det bliver ufarligt at udtrykke sig, og en smuk healing kan tage sin begyndelse.
Men hvad kræver det så at skabe sådan et sted, et sådanne rum. Hvad har man brug for at vide, hvilke redskaber kan være gode at have med, og hvordan sætter man en stærk og sund ramme...
Det og meget mere kommer vi rundt om, på dette weekend kursus, som er et grundliggende kursus i space holding.
Vi skal snakke om energi, vi skal lære om chakra systemet, vi skal lære at beskytte os selv og andre der er med i dette space. Vi skal lære at lukke op og mærke både os selv, og dem vi inviterer ind i dette space. Det er selvsagt en lang rejse at blive spaceholder, især når vi er det for andre, men grund elementerne kommer her på plads, redskaberne får du med dig, og derfra udvikler du din egen måde at gøre tingene på - that is my belief, my truth.
Er du nysgerrig på at høre og lære mere, join me i Holte 20. - 22. november.
Vi starter fredag 18 -20.30 med lidt teori omkring chakra system, energi felter, og beskyttelse. Lørdag 11 -16 dykker vi ind i selve space holding arbejdet, hvordan det er at holde og skabe et space, og hvordan det føles at blive holdt. Søndag 11- 16 kigger vi ind i de mere fysiske redskaber, så som kort, krystaller, musik m.m. og slutter af med at bygge eget ceremonielle centrum, som bliver fokus for den afsluttende fælles ceremoni.
Der vil blive udleveret materiale omkring det teoretiske, samt notesbog til at skrive ned i, hvad du føler er vigtigt at få med dig hjem.
Lørdag og søndag holder vi frokost pause, og der er god mulighed for at købe mad lige i nærheden, både i Netto, Irma, Pizzaria samt Emery's. Medbragt mad er og så en mulighed da vi har tekøkken med køleskab til rådighed.
Jeg sørger for te, frugt og snacks weekenden igennem.
20. - 22. november
Prisen for alle 3 dage er 2222 kr, early bird resten af sep. 1777 kr.
Kontakt mig for tilmelding sms eller mail: 93950731/abi@innerwisdom.dk
I kærlighed Abi.
h

__________________________________________________________

Privat Ceremoni

Har du og veninderne lyst til at jeg kommer og laver en særlig aften jer, i eget hjem....Så skal du skal blot samle minimum 6 personer, så byder jeg på 3 time med healing, meditation, kort trækninger og/eller cacao ceremoni samt hyggeligt samvær med det spirituelle som tema.

Screenshot_20190105-010018 - Kopi

 

Ønsker I et specielt tema kan vi sagtes finde ud af det også, det kunne være: parforhold, manifestation, selvkærlighed osv. Eller måske er i blot nysgerrige, og ønsker en anderledes og hyggelig oplevelse. Jeg kan også sagtens lave en polterabend begivenhed, i skal blot være opmærksomme på, at det er uden alkohol, før og under eventet. Bruden, parforhold og jeres ønsker for hende, vil være fokus punkt for de timer vi er samlet. Men lige meget hvad så lover jeg, at det bliver nogle knald hyggelige timer.

Det skal i sørge for: Vand, lidt te/kaffe og gerne frugt/sødt til bagefter. At der er behagelige siddepladser til alle, helst i en hestesko/cirkel så alle kan se hinanden.

Pris: 333 pr. pers. (minimum 6 pers.)

Ekstra: Ønsker du/i at jeg skal finde en sten til jer hver, som i kan beholde efter mit besøg, vil der komme en merpris på minimum 25 kr. pr person, alt efter hvilke sten der passer til jeres eventuelle tema. Dette aftaler vi selvfølgelig på forhånd.

Kørsel: 2,5 kr. pr. kørte kilometer, dog max 20 km fra Holte.

Varighed: 3 timer, jeg ankommer dog en lille time før, for at kunne gøre klar både fysisk og energetisk.

Har du/i spørgsmål eller er interesseret i at booke, så kontakt mig for yderligere info ~ Abi

____________________________________________________

Offentlige begivenheder

Jeg afholder jævnligt workshops, cirkler og (cacao-) ceremonier. Det er  noget af det jeg holder aller mest af, da der sker noget ganske særligt når vi samles. Den gruppe energi og dynamik der opstår, er så smuk og givende, og så komplet forskellig fra gang til gang. Da energien er et samlet udtryk af deltagerne og den energi de hver især tilføjer. Derfor er det heller ikke tilfældigt hvem der føler sig kaldet til at dukke op til de forskellige events, cirkler og ceremonier.

Jeg har været spaceholder på div. events siden 2015, så det er efterhånden blevet til en del. I 2017 tog jeg en et kursus hos Sara Torvalbach, og er dermed en af de første i dk med certifikat i afholdelse af cacao ceremonier.

De fleste events afholdes i lokalerne i Holte midtpunkt, men når vejret er til det, sker det at jeg afholder cirkler og ceremonier i skoven ved Jægersborghegn, med bål og hvad der ellers hører sig til.

Jeg tager gerne ud og afholder workshops og ceremonier hos private, du kan altså booke mig til en veninde aften, polterabend, eller som gæste underviser i din egen virksomhed.

Du kan se alle mine kommende begivenheder på min facebook side LIGE HER

dav
Scroll til toppen