Kortoplæg

Billede 29.07.2020 13.15.11

Står du og mangler lidt indsigt, klarhed eller går og tumler med et spørgsmål, så er dette måske løsningen for dig.

Det jeg kan hjælpe dig med at se situationen som den er, og give dig redskaber/indsigter til at håndtere den bedst muligt.  Som f.eks hvad skal jeg være opmærksom på, hvad skal jeg fokusere på, hvad kan jeg gøre for at komme lettest muligt igennem denne situation.  Jeg kan ikke se ind i fremtiden, og ønsker heller ikke at gøre det. Det jeg kan og rigtig gerne vil, er at hjælpe med at afklare det du står i nu og her, så du med større lethed og klarhed kan gå din fremtid i møde.
Alle mennesker vi møder på vores vej, er i og for sig alle de helt rigtige, til at hjælpe os med at lære/forstå/indse præcis det vi har brug for, på det givne tidspunkt. Så derfor er et spørgsmål så som "er han den rette for mig" et spørgsmål der er svært at svare på. For hvad er "den rette"? Du vil jo nok mene det er en der gør dig lykkelig, den åndelige verden er af en lidt anden mening. Fordi som de ser det er alle vi møders med de helt rigtige til at lære os det vi er her for, og lykke er i øvrigt noget vi selv står for. Derfor er det så vigtigt at man stiller de rigtige spørgsmål.
Tid er en menneskelig faktor og eksister ikke i den åndelige verden, så derfor arbejder jeg heller ikke med tidshorisonter.  Spørgsmål så som "hvornår møder jeg min drømme prins" er ikke et spørgsmål jeg vil kunne hjælpe med, men "hvad kan jeg gøre for at få kærligheden tilbage i mit liv" ville være et godt udgangs punkt for et oplæg, kort og præcist formuleret.
Ja/nej spørgsmål besvarer jeg ikke, da det strider mod min måde at arbejde på. Jeg ser det som forkert at plante svarene i dit hoved, jeg ønsker at yde hjælp til selv hjælp, så du bedst muligt kan finde DIN vej.
Jeg trækker ikke kort for 3. part, så har du spørgsmål der omhandler andre, vil kortenes svar tage udgangs punkt i din vinkel, og det du selv kan gøre. Jeg trækker ikke direkte på andre uden deres fulde accept.
Alle kort trækkes intuitivt, og det samme gælder for valg af kortsæt. Når jeg har trukket kortene tolker jeg frit på dem, ud fra billeder, tekst og den guidens jeg får fra den åndelige verden, så det samme kort kan sagtens have flere betydninger, alt efter hvem og hvad der spørges om.

Herunder kan du se og læse mere om de 4 forskellige kortoplæg jeg tilbyder.

The Egg:

Ønsker du klarhed og indblik i dit indre liv, og de udfordringer du står i lige nu og her. Sker der en masse nyt, du ikke helt kan forstår.

6 punkts oplæg - om dit indre følelses liv.

Spørg kortene:

Stil dit spørgsmål til kortene, og få råd og guidens til din situation.

4 punkts oplæg - om fortid, nutid og mulif fremtid.

Års hjulet:

Måned for måned kigger jeg på hvad året bringer dig, temaer, udfordringer og læringen der ligger og venter.

 

 

Det keltiske kors:

Et 10 punkts oplæg, der er rigtig godt til at afdække udfordringer og situationer i dit liv. Eksempelvis inden for karriere og/eller familie. Hvad er status, hvad er udfordringerne, og hvordan kommer du videre

Scroll til toppen