Krystal healing

DSC_2376
Billede 29.07.2020 13.05.05
Screenshot_20190725-234208

Hvorfor Krystal healing.
Krystal Healing er til dig der ønsker bedre kontakt med dig selv, klarhed og forbindelse til din indre kerne. Krystalhealing hjælper dig tilbage til en tilstand af indre balance, ro og harmoni. Når vi er i ro, mærker balancen og jordforbindelsen opstår der automatisk en tillid. En tillid til livet og at det der sker, sker af en årsag. En tillid der giver ro, selv når alt omkring dig kan virke kaotisk og uden for din kontrol. Denne tilstand kan jeg hjælpe dig genfinde, for den er en naturlig del af dig.
Måske føler du, at du sidder fast, eller at du har brug for et kærligt skub, i den rigtige retning. Måske har du brug for at se tingene fra en ny vinkel, eller et par friske øjne, til at se på gamle problematikker.... Lad os sammen kontakte dit højere jeg og den åndelige verden, så du igen kan mærke din sjæls essens og sjæls kald.
En "bivirkning" ved healing kan være at dine fysiske symptomer (smerter og eller sygdom) letter eller helt forsvinder. For når vi finder ind til kernen, forløser traumet, forstår mønsteret, ja så slipper vi også energien og dermed også den energi der laver fysisk ravage.

Selve sesionen
Vi starter med en samtale,  hvor jeg tuner mig ind på hvad det er vi skal arbejde med, hvad dine issues er. Hele vejen igennem samtalen, vil jeg lade mig guide af den åndelige verden. Sammen vil vi tage på en rejse i din hukommelse og underbevidsthed.
Efter samtalen tuner jeg endnu dybere ind på dig. Dette sker som oftest ved håndspålæggelse og/eller akupressur (blide tryk forskellige steder på din krop) Måske starter jeg allerede her en healingen op. Jeg fortæller dig hvad jeg mærker undervejs, og vi får en snak om hvad det har af betydning for dig. Det kan være du skal sidde med sten i hånden undervejs, måske skal du stå op. Det kan være der skal laves et krystal grid ( mønster af sten ) omkring dine fødder. Der er ingen faste rammer, hver healing tilpasses 100 % den enkelte klients behov. Vi er ikke ens og skal derfor heller ikke behandles ens.

Når roen har sænket sig i dig, og jeg har fået et endnu klarere billede af hvad jeg skal arbejde med, er det tid til at du skal ligge på briksen. Jeg vil nu ligge sten rundt omkring dig, mens du ligger dejligt afslappet under tæppet og putter. På et tidspunkt er det som om at "puslespillet" af sten er fuldendt, og nu er jeg klar til at sætte mig i stilhed og kanalisere healings energier til dig. Med hjælp fra sten, krystaller og den åndelige verden, går energierne dybt og samler op på alt det vi har taget hul på under samtalen. Det er også her jeg åbner helt op for at tage imod eventuelle clairvoyante beskeder, der ikke allerede er kommet igennem til dig.

P1000149

Den energetiske del.
Selv healingen støtter op om det arbejde der allerede satte igang under samtalen, hvor din bevidsthed er kom i kontakt med det/de issues der blokkerer din videre færd. Den åndelige verden sender, via mig og stenene, de kosmiske energier til dig, som du har brug for. Det er et meget smukt arbejde at få lov at være en del af, og jeg fyldes altid af en dyb respekt, ydmyghed og kærlighed over alt det der foregår. Hele vejen igennem sidder jeg ved din side og holder et energi felt åbent, mens energierne, stenene og den åndelige verden arbejder for og med dig.
Vi runder af med at tage en snak om eventuelle oplevelser undervejs samt overleveringer af de beskeder der kom igennem til dig.

Prisen er 1200 kr. for 1,5 times healing og samtale, med fremmøde i Holte.

Kontakt mig for booking, eller benyt linket.

Men hvad er healing egentlig?

Ordet healing betyder at hele, at vender tilbage til vores naturlige tilstand af helhed. Det vil sige at både krop, sind og ånd er i balance og i samarbejde. Der kan være mange grunde til at vi er i ubalance, oftest er det traumatiske oplevelser, eller negative tankemønstre der er opstået i barndom og ungdom der ligger bag. Når vi er klar til at tage hånd om os selv, og se på de bagvedliggende grunde, kan det nogle gange være rart med lidt vejledning og energetisk støtte.... Her kommer en healer ind i billedet.
Healing handler nemlig om at du som person, er klar til at se nærmere på hvad der holder dig tilbage fra at træde ud på livets scene, i dit eget lys, i fuld balance og i harmonisk overensstemmelse med livet omkring dig. Det handler om at du skal finde ind til din egen indre visdom ~ for det er herinde du finder alle de svar du søger og jeg vil med glæde stå ved din side, guide dig og dele ud af min indre visdom ~ sammen bringer vi energierne i balance, så du kan finde hjem.

Scroll til toppen