Nice to know ~ Find svar her

  • Hvordan bestiller jeg tid?  Du kan enten ringe til mig, sende mig en sms, en mail, eller en besked via messenger. Jeg har ledige tider alle hverdage mellem 10 og 16, og hver tirsdag er der også mulighed for sen-eftermiddag eller aften sesioner.
  • Når jeg skal bestille tid, hvor meget skal du så vide? Som udgangspunkt så vil jeg helst ikke vide ret meget om dig, andet end det du selv føler du har lyst til at fortælle mig. Jeg synes det er vigtigt for den proces vi går ind i at der er tillid mellem os, og det kræver at du deler det du har lyst til, når du har lyst. Dog forventer jeg at få besked om eventuel sindslidelse (bug af psykofarmaka) og graviditet på forhånd.
  • Skal jeg komme i god tid? Nej du skal helst komme så tæt på den aftalte tid som muligt, for sidder jeg med en anden klient, kan jeg ikke åbne døren for dig.
  • Skal jeg gøre noget, eller forberede mig?  Nej du skal ikke forberede dig, eller gøre noget særligt før du ankommer. Har du mulighed for det, som kom i noget tøj du føler dig veltilpas og afslappet i. Hvis ikke, har det ikke den store betydning.
  • Hvordan kan jeg betale?  Jeg modtager mobil pay på: 44107 og kontanter (medbring helst lige penge), eller forudbetaling pr. bankoverførsel.
  • Hvordan skal jeg forholde mig efter en healing?  Det vigtigste er at man er i nærvær med det der dukker op. Det vil sige at man ikke skubber det væk som fjollede/dumme/irriterende tanker og følelser, men at man ren faktisk tillader dem at være der, og at man mærker dem, og lytter til hvad de gerne vil fortælle. De første 2 døgn er det vigtigt man drikker massere af vand.
  • Jeg føler ubehag og er blevet nervøs efter en healing, hvad gør jeg?   Kontakt mig endelig, det er ikke meningen man skal gå rundt og være bange eller føle ubehag.
  • Jeg kan ikke komme alligevel, kan jeg afbestille min tid?  Ja selvfølgelig kan du det, du kontakter mig blot via gerne via sms eller opringning, senest samme dag mellem 7 og 8. Kontakter du mig senere på dagen, opkræver jeg halv pris af den valgte behandling. Udeblivelse koster fuld pris.
  • Kan du heale på en der ikke ved det?  Nej, helt enkelt og simpelt kræver healing modtagers fulde accept, med mindre vi snakker mindre børn (under 10 år), da kræver det forældres accept. Jeg laver gerne fjernhealing på børn,  kontakt mig for mere info.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt mig endelig.

Scroll til toppen