Jeg er Abi

Billede 29.07.2020 12.43.51

Moonchild - Healer - Wise One - Seer - Vejviser - Soul Coach...

Overstående er blot nogle af de ord jeg bruger om mig selv, men de afdækker kun en lille del af den jeg er. Jeg er så meget mere, for jeg er også menneske, mor, datter, kæreste, veninde, business woman, natur elsker og livsnyder - for blot at nævne nogle få.

Jeg ved ikke altid med 100 % sikkerhed hvem og hvad jeg er, eller hvad jeg vil, men en ting ved jeg med sikkerhed. Jeg er evigt foranderlig, evigt udfoldende, undersøgende og nysgerrig. Jeg er en sjæl der har en menneskelig oplevelse, og i min optik er både sjælen og mennesket lige vigtige, for de lever kva hinanden. De spejler hinanden. De lære af hinanden og i sidste ende er de en og samme. Det der tæller er dermed oplevelsen og hvordan jeg vælger at kigge på den.

Jeg ved hvad jeg har været før (også mange liv baglæns), noget er husket bedre end andet, noget er gået helt i glemme bogen. Det jeg husker fra før og det jeg har været igennem i dette liv, er blot oplevelser der har bragt mig hertil hvor jeg er i dag. De definerer mig ikke som sjæl, men min fortid støtter min fremtid, der er så meget erfaring at trække på. Både som selvstændig erhvervsdrivende, fra en familie af selvstændige, med alle de udfordringer der hører med der. Til alle de personlige oplevelser og livets mange indviklede relationer.

 

vejen hjem, (1)

 

Jeg ved hvad jeg ønsker mig af livet, og sådan har det altid været.... at vågne lykkelig hvert morgen. Det er mit evige mål, min drøm, min rejse, min destination. Det er dog ikke alle morgner der sprudler af lykke, for jeg har også "dårlige" dage, let's be honest! Men at turde være i det der gør ondt, det der ikke "ser pænt ud", det der kunne kaldes for smerte eller mørke, kan også et eller andet. Uden at stikke af eller fixe, men blot være i det, og mærke hvad der gemmer sig i smerten og mørket, i grimheden. Jeg er ikke længere bange for at se derind, for jeg kan rumme det, jeg er uendelig, der er plads til hele mig, i mig - og den tanke gør mig lykkelig, også på de mørke dage. Jeg mærker det bare ikke altid, men så er det godt jeg kan minde mig selv om, at alt er som det skal være.

Min sjæl er gammel og vis, mit menneske stærkt, stædigt og rummeligt. Tilsammen kan vi noget med at guide, vise vej, vejlede, hjælpe og lyse op. Jeg elsker at dele, både min menneskelige og sjælelige visdom, med dem der kunne have brug for at høre hvad jeg har at byde ind med. Det har jeg et eller andet sted altid været klar over, men blev først for alvor bevidst om dybden af det engang tilbage i 2013. Kort efter startede jeg på en healer uddanelse, som blev til en 3 årig fantastisk rejse ud i healer kunsten forunderlige verden. I 2015 startede jeg Innerwisdom, og begyndte at dele mine skriverier på bl.a. facebook. Siden hen er mit univers vokset, og indeholder i dag både healing, vejledning, kvinde cirkler, ceremonier, sjæls beskrivelser og Human Design Readings - samlet set Soul Coaching, i flere udgaver.  Alt sammen noget der får det bedste frem i både mit menneskelige jeg og i min sjæl. For når de 2 arbejder sammen, sker der noget magisk. Merlin, som er en af mine trofaste guider, kalder mig troldmandens lærling, det elsker jeg, for tanken om den magi der udfolder sig, når vi giver slip og lov - er storslået beyond any and everything vores menneskelige forståelse kan rumme.

Jeg elsker at lede, guide, vise vej, komme med muligheder og bringe forståelse. Jeg er hende der ser dig for det du virkelig er, jeg ser lyset, jeg genkender det og spejler det - så du kan se dig selv og dit eget magiske lys.

IMG_2153

Jeg er spejlet

Jeg er oplyseren

Jeg er vejviseren

Jeg er visdommen

Jeg er sjæl og jeg er menneske - jeg er Abi

AND I SEE YOU!

IMG_8292_0

Jeg har været så heldig at være med i The 5th elements cirkel og jeg er dybt taknemmelig for dybe indsigter i fællesskabets magi og Abi er ubeskrivelig vis og møder dig præcis, hvor du er.
Jeg kan kun give mine kærligeste anbefalinger til Abi

IMG_8561_0

Sikke en fantastisk oplevelse, følte mig straks mødt og set af Abi, og indhyllet og ført på smukkeste vis af Abi's dejlige krystaller, medens krystallerne arbejder, får Abi hjælpende beskeder, som er så skarpe og klare og kærlige .. Spot on... Jeg forlader rummet med en dyb følelse af at være "ramt" på den rigtige måde. Af hjertet tak!

received_10156423056980030

Kender du ikke innerwisdom.dk så godt.
Får hun lige de skønneste anbefalinger
med fra mig.
Prøv en Cacao Ceremoni, hvis ikke du har prøvet det før. Det er magisk!!!
Abi er en af de bedste, I mine øjne. Men hun er også udlært af skønne kakaomama Sara Torvallbach - Enjoy.

DSC_0738 - Kopi - Kopi

Abi ramte plet med sit kortoplæg, og jeg fik bekræftet nogle ting, som jeg godt vidste, men ikke selv kunne sætte ord på. Oplægget har sat nogle nødvendige tanker i gang hos mig, og jeg er meget glad for, at jeg fik lavet kortoplæg

previous arrow
next arrow
Scroll til toppen