Reconnect

1:1  healing i Hellerup

362146050_978382143404357_7269801992426422722_n (1)

Reconnect - 1:1 healing i Hellerup

Denne healings form har kaldt på mig længe, og jeg mærker der er mega meget brug for den derude i verden. En healing uden (ret mange) ord. En healing hvor væren, ro og nærvær er i fokus. En healing hvor du ikke skal forklare dig, sætte ord på, grave mentalt ind og ned i.

Denne healing handler i al sin simpelhed om at komme og finde ro med sig selv. Rummelighed til det der nu engang rør sig. Nærvær med sjælen. For i en hverdag hvor der er tendens til at alt hele tiden skal analyseres, snakkes om, forklares, vendes og drejes, opstår der et behov for det modsatte. Så kom og mærk dig selv.

Jeg vil tage imod dig, med ganske få ord, og bede dig finde dig tilrette på briksen. herfra tager healingen sit udgangspunkt. Energierne vil arbejde og jeg vil henholdsvis sidde i stilhed ved din side, tage noter hvis der kommer beskeder igennem. Eller røre/trykke blidt de steder på din krop, der kalder på dette.

Slutteligt vil jeg blidt kalde dig tilbage, og vi vil ganske kort vende oplevelsen sammen. Jeg vil anbefale dig at tage tid for og med dig selv efterfølgende. Evt gå en tur i stilhed, så oplevelsen rigtig kan bundfælde sig. Energierne vil arbejde i, og omkring dig, 2-3 uger efter vores møde. Så vær opmærksom på hvad du tænker, mærker, sanser, drømmer osv.

Denne kærlige healing er for alle, men især til dig der savner ro og nærvær i en travl hverdag. Dig der lider af stress eller er et sted i livet hvor det hele føles overvældende. Men den kan også sagtens bruges som selvforkælelse og et boost til din almene trivsel.

Pris: 500 kr for 30 min.

Adresse: Hellerupvej 39 st. th hos Hellerup kropsterapi.

Denne healingform tilbydes fra tid til anden, så finder du den ikke i kalenderen, er den ikke tilgængelig lige nu.

Screenshot_20190105-010018
slide 1
Anbefalinger

Tak for at se mig Abi. Din sjælsbeskrivelse er levende og nærværende. Dine ord inspirerer og nære mig. De kærligste hilsner Nanna

slide 2
Anbefalinger

Allerførst et stort TAK for denne skrivelse. Jeg kunne have blevet ved med at læse, da det hele bare var så spændende.

slide 3
Anbefalinger

Abigale er en så kærlig sjæl. Den måde hun arbejder på er reel, giver håb og er altid sandheden. Hun siger hvad hun får ned. Jeg vil altid anbefale abigaele. Jeg kan mærke at det hun siger er sandheden. Knus fra en begejstret Katja

slide 4
Anbefalinger

Jeg følte mig med det samme meget set, forstået og mødt. Det skabte en behagelig varme og gav mig en instant tryghed i, at jeg følger min sjæls visdom og mit livs formål! DITTE

slide 5
Anbefalinger

TAK! Af hjertet. Wauw.
Ingen ord kan beskrive følelsen jeg sad med da jeg læste dine ord. Jeg føler mig så inderligt set, på en måde der bare ikke kan beskrives men skal føles. Jeg er så rørt og varm om hjertet.

slide 6
Anbefalinger

Jeg genkender nærmest det hele. Det er så vildt. Og den åbner også lige op for hvad jeg faktisk burde gå igang med. At skrive igen. En børnebog kunne ikke være helt dumt. Jeg har en rigtig god fantasti, det har jeg altid haft. Tusind, tusind, tak du skønne sjæl.

slide 7
Anbefalinger

Jeg har aldrig før følt mig så set som da jeg læste dine ord.
Jeg har modtaget clairvoyance mange gange på forskellige måder og fra forskellige personer. Men dette er det mest utrolige og højest vibrerende budskab jeg nogensinde modtaget.

slide
Anbefalinger

I dybeste taknemmelighed, sidder jeg og læser min sjælsenergi fra dig. Du rammer fuldstændig plet. og jeg bliver bekræftet i at det jeg selv har mærket, og erfaret i mit liv, står krystalklart for mig.
Abi du får min aller dybeste respekt og ydmyge tak for at have SET mig. Jeg har på nuværende tidspunkt givet dit navn videre. For det er så unikt det du kan.

slide 10
Anbefalinger

Den sjælslæsning fra Abi er muligvis det vildeste jeg har prøvet - og jeg har prøvet en del. Hvis jeg skal forklare det, så er det ligesom at blive set - ind i sjælen. Af én der ser alt der er, så tydeligt som det er, og så svært at se og beskrive selv.
At blive forstået på et niveau som du aldrig har prøvet før. Helt ind i dine celler. På den allermest kærlige måde.
Og så har jeg oplevet en vild opgradering af mit spirituelle system bagefter. Det har været vildt - og det fortsætter.
Kort sagt: Det er som at komme hjem. Hjem til dig selv. Hjem til din sjæl.
En fantastisk gave at give dig selv.

PlayPause
previous arrow
next arrow
Scroll til toppen