Sjælsmøde 1:1

indsigt skaber udsigt

310104730_809614326743466_4687099115885552692_n (1)

Mødet med sjælen

Dybt nærende nærvær, kærlig sjæls healing og et rum skabt kun for dig. Hele min dag og energi afsættes til at skabe dette rum til dig. Du vil blive mødt af ro og åbne arme. Her er intet problem for stort, for småt, forkert. Lige meget hvad der fylder hos dig, presser på, blokkerer - kigger vi sammen kærligt på det.

Kort, klangskåle, krystaller, æteriske olier, musik og ceremoniel cacao, alt vil blive nøje udvalgt og afstemt ud fra din energi, som jeg mærker ind i, før din ankomst. Derfra udvikler vores møde sig henover de 2,5 timer der er afsat til dig.

Akupressur, healing, samtale, guidet meditation, visualisering og kontakten til guider tages i brug, alt efter hvad vi støder på og skal arbejde med.

Dette er et space, skabt for at du kan møde din sjæl og lade den få opmærksomhed. Det er her alt andet falder fra og det du mest af alt, har brug for at høre og forstå, vil stå tydeligt frem. Det er her din sjæl få taletid. Det er her der bliver så stille, at du kan høre hvad den kærligt hvisker til dig.

Her kan du trygt lade paraderne falde, her kan du være dig selv, her kan du sige alt højt, her er du velkommen præcis som du er, for jeg ser dig - hele dig. 

Indsigt skaber udsigt - fordi når vi kigger indad og ser os selv i et nyt og skarpere lys. Da vil vi få lettere ved at kigge udad og se hvilken vej der er den rette at gå.

Kom og mød din sjæl.

-----------------------------------------------------

Ved allergi - giv da gerne besked ved booking, så jeg kan tage højde for det ved køb af frugt og brygning af te/cacao. Ydermere holder jeg kat, så kattehår vil forkomme, da det er mit private hjem vi mødes i.

Der er kun få dage hvert måned der afsættes til disse sessioner!

Screenshot_20190105-010018
slide 1
Anbefalinger

Tak for at se mig Abi. Din sjælsbeskrivelse er levende og nærværende. Dine ord inspirerer og nære mig. De kærligste hilsner Nanna

slide 2
Anbefalinger

Allerførst et stort TAK for denne skrivelse. Jeg kunne have blevet ved med at læse, da det hele bare var så spændende.

slide 3
Anbefalinger

Abigale er en så kærlig sjæl. Den måde hun arbejder på er reel, giver håb og er altid sandheden. Hun siger hvad hun får ned. Jeg vil altid anbefale abigaele. Jeg kan mærke at det hun siger er sandheden. Knus fra en begejstret Katja

slide 4
Anbefalinger

Jeg følte mig med det samme meget set, forstået og mødt. Det skabte en behagelig varme og gav mig en instant tryghed i, at jeg følger min sjæls visdom og mit livs formål! DITTE

slide 5
Anbefalinger

TAK! Af hjertet. Wauw.
Ingen ord kan beskrive følelsen jeg sad med da jeg læste dine ord. Jeg føler mig så inderligt set, på en måde der bare ikke kan beskrives men skal føles. Jeg er så rørt og varm om hjertet.

slide 6
Anbefalinger

Jeg genkender nærmest det hele. Det er så vildt. Og den åbner også lige op for hvad jeg faktisk burde gå igang med. At skrive igen. En børnebog kunne ikke være helt dumt. Jeg har en rigtig god fantasti, det har jeg altid haft. Tusind, tusind, tak du skønne sjæl.

slide 7
Anbefalinger

Jeg har aldrig før følt mig så set som da jeg læste dine ord.
Jeg har modtaget clairvoyance mange gange på forskellige måder og fra forskellige personer. Men dette er det mest utrolige og højest vibrerende budskab jeg nogensinde modtaget.

slide
Anbefalinger

I dybeste taknemmelighed, sidder jeg og læser min sjælsenergi fra dig. Du rammer fuldstændig plet. og jeg bliver bekræftet i at det jeg selv har mærket, og erfaret i mit liv, står krystalklart for mig.
Abi du får min aller dybeste respekt og ydmyge tak for at have SET mig. Jeg har på nuværende tidspunkt givet dit navn videre. For det er så unikt det du kan.

slide 10
Anbefalinger

Den sjælslæsning fra Abi er muligvis det vildeste jeg har prøvet - og jeg har prøvet en del. Hvis jeg skal forklare det, så er det ligesom at blive set - ind i sjælen. Af én der ser alt der er, så tydeligt som det er, og så svært at se og beskrive selv.
At blive forstået på et niveau som du aldrig har prøvet før. Helt ind i dine celler. På den allermest kærlige måde.
Og så har jeg oplevet en vild opgradering af mit spirituelle system bagefter. Det har været vildt - og det fortsætter.
Kort sagt: Det er som at komme hjem. Hjem til dig selv. Hjem til din sjæl.
En fantastisk gave at give dig selv.

PlayPause
previous arrow
next arrow
Scroll til toppen