Milt rens

fjernhealing

310104730_809614326743466_4687099115885552692_n (1)

Få renset ud i energien 

Milt centeret er et energi center der sidder i venstre side, lige under ribbenene. Det er det center der gør at vi kan optage esoterisk energi, men fungere også til tider lidt som en endestation for det ”skrald” vi glemmer at bære ud. Tilføjelse: milt centeret er et energi center, der blot ligger ved milten

Esoterisk energi er ret essentielt for os og vores energi niveau. Hvis ikke vi kan optage den rette energi i de rette mængder, ja så bliver vi sløve, sløje og får svært ved at fungere i hverdagen. Præcis som mave-tarm problemer, kan gøre at man ikke optager de rette vitaminer og mineraler, og dermed giver sløvhed og sløjhed m.m.

Esoterisk energi kommer bl.a. fra solen og fra den mad vi indtager. Eller når vi interagerer med naturen, dyrene og andre energier der er gode for os – det der fylder os op, og giver energi.

Milt centeret er altså en slags modtager central, der sørger for at fordøje og fordele den energi vi har brug for. Når dette center så er i ubalance, eller er fyldt op med gammel ubrugelig energi, der af den ene eller anden grund, ikke er blevet renset ud (dette kan der være maaaaaange grunde til), ja så bliver det svært at modtage og optage ny energi.

Et milt center i ubalance kan også give søvn problemer, træthed/sløvhed, fordøjelses problemer og allergi lign symptomer m.m. Men det kan man heldigvis arbejde med at rette op på og afhjælpe. Det kan ikke decideret kurere sygdoms tilstande, men afhjælpe/mildne nogle af symptomerne.

En milt healing vare ca. 15-20 min, hvor energierne arbejder på at oprette ubalancer og rense ud. Der kan komme enkelte beskeder igennem, med råd om hvad din krop evt. har brug for/godt af. Dem modtager du i en lydfil efter endt healing.

Under selve healingen skal du blot finde et roligt sted at ligge eller sidde de ca 20 min. energierne arbejder. Jeg sender en lille besked pr. sms eller messenger før start, og igen når healingen er slut.

Hvis du selv vil arbejde lidt med dit miltcenter, kan du lægge en hånd på, og bede om at der bliver fyldt op med smuk orange energi. Lig sådan 3-5 min (gerne hver dag), evt. lige inden du lægger dig til at sove.

Jeg åbner kalenderen for booking fra tid til anden, når energierne kalder på mit arbejde, så kan du ikke finde tid, er det fordi kalenderen er lukket.

Ved akut behov for healing, send mig en mail.

slide 1
Anbefalinger

Tak for at se mig Abi. Din sjælsbeskrivelse er levende og nærværende. Dine ord inspirerer og nære mig. De kærligste hilsner Nanna

slide 2
Anbefalinger

Allerførst et stort TAK for denne skrivelse. Jeg kunne have blevet ved med at læse, da det hele bare var så spændende.

slide 3
Anbefalinger

Abigale er en så kærlig sjæl. Den måde hun arbejder på er reel, giver håb og er altid sandheden. Hun siger hvad hun får ned. Jeg vil altid anbefale abigaele. Jeg kan mærke at det hun siger er sandheden. Knus fra en begejstret Katja

slide 4
Anbefalinger

Jeg følte mig med det samme meget set, forstået og mødt. Det skabte en behagelig varme og gav mig en instant tryghed i, at jeg følger min sjæls visdom og mit livs formål! DITTE

slide 5
Anbefalinger

TAK! Af hjertet. Wauw.
Ingen ord kan beskrive følelsen jeg sad med da jeg læste dine ord. Jeg føler mig så inderligt set, på en måde der bare ikke kan beskrives men skal føles. Jeg er så rørt og varm om hjertet.

slide 6
Anbefalinger

Jeg genkender nærmest det hele. Det er så vildt. Og den åbner også lige op for hvad jeg faktisk burde gå igang med. At skrive igen. En børnebog kunne ikke være helt dumt. Jeg har en rigtig god fantasti, det har jeg altid haft. Tusind, tusind, tak du skønne sjæl.

slide 7
Anbefalinger

Jeg har aldrig før følt mig så set som da jeg læste dine ord.
Jeg har modtaget clairvoyance mange gange på forskellige måder og fra forskellige personer. Men dette er det mest utrolige og højest vibrerende budskab jeg nogensinde modtaget.

slide
Anbefalinger

I dybeste taknemmelighed, sidder jeg og læser min sjælsenergi fra dig. Du rammer fuldstændig plet. og jeg bliver bekræftet i at det jeg selv har mærket, og erfaret i mit liv, står krystalklart for mig.
Abi du får min aller dybeste respekt og ydmyge tak for at have SET mig. Jeg har på nuværende tidspunkt givet dit navn videre. For det er så unikt det du kan.

slide 10
Anbefalinger

Den sjælslæsning fra Abi er muligvis det vildeste jeg har prøvet - og jeg har prøvet en del. Hvis jeg skal forklare det, så er det ligesom at blive set - ind i sjælen. Af én der ser alt der er, så tydeligt som det er, og så svært at se og beskrive selv.
At blive forstået på et niveau som du aldrig har prøvet før. Helt ind i dine celler. På den allermest kærlige måde.
Og så har jeg oplevet en vild opgradering af mit spirituelle system bagefter. Det har været vildt - og det fortsætter.
Kort sagt: Det er som at komme hjem. Hjem til dig selv. Hjem til din sjæl.
En fantastisk gave at give dig selv.

PlayPause
previous arrow
next arrow
Scroll til toppen