Sjælsmøde 1:1

indsigt skaber udsigt

310104730_809614326743466_4687099115885552692_n (1)

Mødet med sjælen

Dybt nærende nærvær, kærlig sjæls healing og et rum skabt kun for dig. Hele min dag og energi afsættes til at skabe dette rum til dig. Du vil blive mødt af ro og åbne arme. Her er intet problem for stort, for småt, forkert. Lige meget hvad der fylder hos dig, presser på, blokkerer - kigger vi sammen kærligt på det.

Kort, klangskåle, krystaller, æteriske olier, musik og ceremoniel cacao, alt vil blive nøje udvalgt og afstemt ud fra din energi, som jeg mærker ind i, før din ankomst. Derfra udvikler vores møde sig henover de 2,5 timer der er afsat til dig.

Akupressur, healing, samtale, guidet meditation, visualisering og kontakten til guider tages i brug, alt efter hvad vi støder på og skal arbejde med.

Dette er et space, skabt for at du kan møde din sjæl og lade den få opmærksomhed. Det er her alt andet falder fra og det du mest af alt, har brug for at høre og forstå, vil stå tydeligt frem. Det er her din sjæl få taletid. Det er her der bliver så stille, at du kan høre hvad den kærligt hvisker til dig.

Her kan du trygt lade paraderne falde, her kan du være dig selv, her kan du sige alt højt, her er du velkommen præcis som du er, for jeg ser dig - hele dig. 

Indsigt skaber udsigt - fordi når vi kigger indad og ser os selv i et nyt og skarpere lys. Da vil vi få lettere ved at kigge udad og se hvilken vej der er den rette at gå.

Kom og mød din sjæl.

-----------------------------------------------------

Ved allergi - giv da gerne besked ved booking, så jeg kan tage højde for det ved køb af frugt og brygning af te/cacao. Ydermere holder jeg kat, så kattehår vil forkomme, da det er mit private hjem vi mødes i.

Der er kun få dage hvert måned der afsættes til disse sessioner!

Screenshot_20190105-010018
Scroll til toppen