Spot on

Beskeder fra Kosmos

hjemmeside (4)

Spot on - beskeder fra Kosmos.

45 min med kærlig guidence til dig, fra Kosmos, dit højere jeg, dine guider og din sjæl. Sammen sætter vi os og åbner et space af kontakt, nærvær og kærlige energier. Herfra vil der være åbent for at beskder kan komme igennem til dig. Hvad end du har brug for at blive støttet i eller guidet igennem, taler vi os ind i emnet, og finder vej sammen. Hvad har du brug for, hvad  mangler du at blive bevidst om, hvor er der blokeringer og blinde vinkler.

Detter er ikke klassisk clairvoyance, da jeg tror på at vi er frie sjæle, med fri vilje. Vi er skaberne af eget liv, og dermed er det ikke mit job at fortælle dig hvad du skal gøre, eller ikke gøre. Derfor kommer jeg heller ikke til at give dig ja/nej svar og fortælle dig hvilke skridt du skal tage i dit liv. Men jeg vil meget gerne hjælpe dig mærke, hvad der er det rette for dig, og give de kærlige og vejledende beskeder videre, der er til dig fra de energier/væsner/universet vi kommer i kontakt med.

Jeg ser dig - hele dig, og kan derfor vise dig det, du ikke selv kan få øje på.

Pris: 650 kr for 45 min.

Adresse: Hellerupvej 39 st. th hos Hellerup kropsterapi.

Denne ydelse tilbydes fra tid til anden, så finder du den ikke i kalenderen, er den ikke tilgængelig lige nu.

1
6
2
slide 1
Anbefalinger

Tak for at se mig Abi. Din sjælsbeskrivelse er levende og nærværende. Dine ord inspirerer og nære mig. De kærligste hilsner Nanna

slide 2
Anbefalinger

Allerførst et stort TAK for denne skrivelse. Jeg kunne have blevet ved med at læse, da det hele bare var så spændende.

slide 3
Anbefalinger

Abigale er en så kærlig sjæl. Den måde hun arbejder på er reel, giver håb og er altid sandheden. Hun siger hvad hun får ned. Jeg vil altid anbefale abigaele. Jeg kan mærke at det hun siger er sandheden. Knus fra en begejstret Katja

slide 4
Anbefalinger

Jeg følte mig med det samme meget set, forstået og mødt. Det skabte en behagelig varme og gav mig en instant tryghed i, at jeg følger min sjæls visdom og mit livs formål! DITTE

slide 5
Anbefalinger

TAK! Af hjertet. Wauw.
Ingen ord kan beskrive følelsen jeg sad med da jeg læste dine ord. Jeg føler mig så inderligt set, på en måde der bare ikke kan beskrives men skal føles. Jeg er så rørt og varm om hjertet.

slide 6
Anbefalinger

Jeg genkender nærmest det hele. Det er så vildt. Og den åbner også lige op for hvad jeg faktisk burde gå igang med. At skrive igen. En børnebog kunne ikke være helt dumt. Jeg har en rigtig god fantasti, det har jeg altid haft. Tusind, tusind, tak du skønne sjæl.

slide 7
Anbefalinger

Jeg har aldrig før følt mig så set som da jeg læste dine ord.
Jeg har modtaget clairvoyance mange gange på forskellige måder og fra forskellige personer. Men dette er det mest utrolige og højest vibrerende budskab jeg nogensinde modtaget.

slide
Anbefalinger

I dybeste taknemmelighed, sidder jeg og læser min sjælsenergi fra dig. Du rammer fuldstændig plet. og jeg bliver bekræftet i at det jeg selv har mærket, og erfaret i mit liv, står krystalklart for mig.
Abi du får min aller dybeste respekt og ydmyge tak for at have SET mig. Jeg har på nuværende tidspunkt givet dit navn videre. For det er så unikt det du kan.

slide 10
Anbefalinger

Den sjælslæsning fra Abi er muligvis det vildeste jeg har prøvet - og jeg har prøvet en del. Hvis jeg skal forklare det, så er det ligesom at blive set - ind i sjælen. Af én der ser alt der er, så tydeligt som det er, og så svært at se og beskrive selv.
At blive forstået på et niveau som du aldrig har prøvet før. Helt ind i dine celler. På den allermest kærlige måde.
Og så har jeg oplevet en vild opgradering af mit spirituelle system bagefter. Det har været vildt - og det fortsætter.
Kort sagt: Det er som at komme hjem. Hjem til dig selv. Hjem til din sjæl.
En fantastisk gave at give dig selv.

PlayPause
previous arrow
next arrow
Scroll til toppen