Vejen hjem

En samlet pakke til dig, der er klar til at finde vejen hjem.

Design uden navn (47)

Vejen hjem.

Vi går alle på livets vej, sætter den ene fod foran den anden, på rejsen kaldet livet. Vi udvikler os, lærer og lærer fra os, navigerer i de udfordringer fysiske som emotionelle vi mødes af, samler erfaring og viden. Nogle finder hurtigt deres "hylde", andre "shopper" lidt rundt. Der er dem der leder hele livet og så er der dem der går helt i stå. Fælles for os alle er, at laget af bevidsthed og kendskabet til os selv, er det der er alt afgørende for hvordan vi oplever rejsen, lige meget hvem vi er og hvor på rejsen vi er. Plus det faktum at på et eller flere tidspunkter along the way, får vi alle i en eller anden grad brug for hjælp, guidens, sparring, hep og kærlige puf i måsen.

Jeg har selv været der. Der hvor jeg måtte række ud, bede om hjælp og guidens - til at navigere i alt det der lå hulter til bulder inden i mig. En del af det var slet ikke mit eget, men alle mulige tillærte mønstre, som ego så fint aktiverede, for at holde mig i komfortzonen. Samtidig gik hjernen i gang med at prøve at regne det hele ud, være på forkant med tingene. Jeg kunne ikke mærke mig selv, ej heller høre min sjæls blide hvilsken. Jeg var en smule lost, det hele var lidt gråt, og jeg kunne ikke rigtig se en udvej. Med hjælp udefra, fik jeg konfronteret alle stemmerne/mønstrene, der fortalte mig om alt det jeg ikke kunne, alt det jeg ikke var, alt det jeg burde og skulle. De blev set og hørt, annerkendt og for det de var. Så blev der stille, og sjælens sagte hvisken blev til en stemme der talte om tillid og kærlighed. Det blev så tydeligt for mig, hvor vigtigt det er - det her med at kunne mærke, se og fornemme sig selv. For uden kontakt, til vores indre lys, sjælen, da bliver livet tungt. Man glemmer simpelthen at elske sig selv, nære sig selv - LEVE!

En af mine største forcer er at jeg SER andre. Giv mig tilladelse og jeg ser dig helt ind i sjælen. Jeg ser det store billede af hvad du er, hvad du har brug for og hvad der spænder ben for din videre færd, på livets vej. Jeg ser og mærker så klart og tydeligt hvad det er der rør sig, helt derinde hvor du ikke selv får kigget ind. Alt det der ligger i de dybeste afkroge af bevidstheden, og skygger for at lyset kan få adgang. Jeg er 7'er i numerologiens verden, krebs i soltegn og inden for Human design er jeg det man kalder en Mental Projector. Det betyder at jeg har en ganske klar forbindelse til den åndelige verden, jeg mærker andre meget tydeligt, er fuld af omsorg og med et dybtfølt ønske om at hjælpe. Og så er jeg ekspert i at guide processer og vise vejen, fordi jeg ser den og de mønstre den består af. Jeg er mønster bryder, fordi jeg ser tanke og handle mønstre og den læring de indeholder, hvilket er nøglen til at kunne tage næste skridt på rejsen - der fører dig tættere på dig selv.

Design uden navn (51)

 

Med bevidsthed om hvem vi er, hvad vi vil og hvad vi har behov for, bliver det pludselig en anden oplevelse at gå ad livets vej. Så bliver det en bevidstheds udvidende rejse, en rejser der leder os ud af komfortzonen og hjem i os selv, hjem til vores eget indre lys.

Har du brug til at komme hjem, i dig selv? Træde ud på vejen der leder dig i den rigtige retning? Så vil jeg elske at guide, rejse ved din side, henover 10 uger, fyldt med healing, samtaler, øvelser og kærlig vejledning. Der alt sammen tager sit udgangspunkt i din sjælsbeskrivelse.

Du får:

1 x sjælsbeskrivelse - indeholdende en lydfil med en udførlig beskrivelse af din sjæls energi, temaer, tilhørsforhold m.m. En skriftlig opsummering i stikordsform.

Et indblik i dit Human Design (et system til at afkode dig, præcis som et horoskop, blot endnu mere avanceret. Dette kræver dog at du har kendskab til dit fødselstidspunkt. Hvilket du kan få oplyst ganske gratis via borger.dk der er måneders ventetid).

3 x fjernhealing - 3 x 30 min healing, samt lydfil med beskrivelse af det der er sket under hver healing.

4 x visdom og vejledning - 4 x 60 min samtale (online), som tager udgangspunkt i dine behov. Vi dykker ned i din beskrivelse og dit design og alt det der rør sig hos dig. Du får redskaber og vejledning til at navigere ud af alt det der ikke er dit, og som ikke tjener til dit højeste bedste. Samt guidens til at finde ind til alt det der er dig. Dit lys, din sjæls blide kalden.

Fri adgang til mig på Messenger/mail alle hverdage fra 9-20. Så når noget popper op hos dig, kan du kontakte mig og jeg vil svare dig så hurtigt det er muligt.

Adgang til "Sjælens visdom" som er et facebook community (gruppe) for alle der har modtaget en sjælsbeskrivelse.

Bonus: En personligt udformet sjæls kontrakt, du kan underskrive med dig selv. Med tilhørende guidet meditation der viser dig hvordan du underskriver på sjæls plan. Samt  råd omkring hvilke krystal der støtter dig bedst, inkluderende rabatkoder til mine ynglings forhandlere.

Er du klar til at træde ind på vejen, der leder dig hjem - Kontakt mig gerne for en uforpligtende og afklarende samtale.

Samlet pris 6900 kr.

Ønsker du at betale af flere omgange, kan dette sagtens lade sig gøre.

kontakt mig for booking

Design uden navn (52)
Scroll til toppen