Visdom og vejledning - online samtale session

Skræddersyet guidens og undervisnig

Billede 29.07.2020 13.14.34

Indre visdom - din og min, sammen finder vi vejen.

Spirituel coaching til dig og din vej  - Livet kan byde på mange udfordringer og blokeringer, det ved vi vist alle. Underordnet om man har været åben for den spirituelle verden længe, og måske har en skarp intuition og god sjæls kontakt. Eller om man lige har åbnet døren på klem, til en ny verden, fuld af energi, engle, tegn, mestre og meget mere. Det kan nogle gange være overvældende og svært at navigere i, lige meget hvor i livet man er. Man kan have brug for sparing, konkrete værktøjer til at komme videre, afklaring på de oplevelser man har haft, eller blot en der forstår hvad man står midt i, og som kan bekræfte at man ikke er ved at blive skør, men blot transformerer gammelt til nyt.

Lige der kommer jeg ind i billedet, for lige meget hvad du end har brug for, vil jeg med glæde sætte en time af kun til dig. En time der bliver skræddersyet ud fra dine behov, og som tager udgangspunkt i de problematikker du står i lige midt i, lige nu og her. Jeg vil med mit efterhånden ret store bagkatalog af oplevelser og erfaring, kunne besvare langt de fleste spørgsmål omkring energi, ascended masters, engle og mestre, star people, krystaller, olier, light language, healing, portaler og meget meget mere. Derudover har jeg et ret massivt team af hjælpere i ryggen, som står klar til at assistere mig, hvis der er noget mit menneskelige jeg ikke husker eller ved. Så efter en time vil du gå hjem med afklaring på dine egne oplevelser, redskaber til navigere i energierne, samt have fået svar på dine spørgsmål og alt det du er klar til at integrer i dit liv. Hvad enten der er brug for at skrue op eller ned for kontakten med den åndelige verden, eller om du ønsker bedre kontakt med dine guider og hjælpere, så er der en løsning, og sammen finder vi den. Din og min indre visdom, smelter sammen og giver afklaring og gør dig stærkere i troen på dig selv og din vej.

Jeg vil dog pointere allerede her at jeg ikke arbejder som alm clairvoyante. Jeg kan (og vil) ikke fortælle dig hvad din fremtid bringer. Jeg vil derimod rigtig gerne give dig redskaber der kan hjælpe dig afkode din nutid, så du selv kan skabe din ønskede fremtid. Derfor handler denne time også kun om dig, alt tager udgangspunkt i dig, også dine relationer, og der vil derfor ikke være fokus på 3. pers.

60 min. samtale via skype: 600 kr

IMG_2270
slide 1
Anbefalinger

Tak for at se mig Abi. Din sjælsbeskrivelse er levende og nærværende. Dine ord inspirerer og nære mig. De kærligste hilsner Nanna

slide 2
Anbefalinger

Allerførst et stort TAK for denne skrivelse. Jeg kunne have blevet ved med at læse, da det hele bare var så spændende.

slide 3
Anbefalinger

Abigale er en så kærlig sjæl. Den måde hun arbejder på er reel, giver håb og er altid sandheden. Hun siger hvad hun får ned. Jeg vil altid anbefale abigaele. Jeg kan mærke at det hun siger er sandheden. Knus fra en begejstret Katja

slide 4
Anbefalinger

Jeg følte mig med det samme meget set, forstået og mødt. Det skabte en behagelig varme og gav mig en instant tryghed i, at jeg følger min sjæls visdom og mit livs formål! DITTE

slide 5
Anbefalinger

TAK! Af hjertet. Wauw.
Ingen ord kan beskrive følelsen jeg sad med da jeg læste dine ord. Jeg føler mig så inderligt set, på en måde der bare ikke kan beskrives men skal føles. Jeg er så rørt og varm om hjertet.

slide 6
Anbefalinger

Jeg genkender nærmest det hele. Det er så vildt. Og den åbner også lige op for hvad jeg faktisk burde gå igang med. At skrive igen. En børnebog kunne ikke være helt dumt. Jeg har en rigtig god fantasti, det har jeg altid haft. Tusind, tusind, tak du skønne sjæl.

slide 7
Anbefalinger

Jeg har aldrig før følt mig så set som da jeg læste dine ord.
Jeg har modtaget clairvoyance mange gange på forskellige måder og fra forskellige personer. Men dette er det mest utrolige og højest vibrerende budskab jeg nogensinde modtaget.

slide
Anbefalinger

I dybeste taknemmelighed, sidder jeg og læser min sjælsenergi fra dig. Du rammer fuldstændig plet. og jeg bliver bekræftet i at det jeg selv har mærket, og erfaret i mit liv, står krystalklart for mig.
Abi du får min aller dybeste respekt og ydmyge tak for at have SET mig. Jeg har på nuværende tidspunkt givet dit navn videre. For det er så unikt det du kan.

slide 10
Anbefalinger

Den sjælslæsning fra Abi er muligvis det vildeste jeg har prøvet - og jeg har prøvet en del. Hvis jeg skal forklare det, så er det ligesom at blive set - ind i sjælen. Af én der ser alt der er, så tydeligt som det er, og så svært at se og beskrive selv.
At blive forstået på et niveau som du aldrig har prøvet før. Helt ind i dine celler. På den allermest kærlige måde.
Og så har jeg oplevet en vild opgradering af mit spirituelle system bagefter. Det har været vildt - og det fortsætter.
Kort sagt: Det er som at komme hjem. Hjem til dig selv. Hjem til din sjæl.
En fantastisk gave at give dig selv.

PlayPause
previous arrow
next arrow
Scroll til toppen