Visdom og vejledning - online samtale session

Skræddersyet guidens og undervisnig

Billede 29.07.2020 13.14.34

Indre visdom - din og min, sammen finder vi vejen.

Spirituel coaching til dig og din vej  - Livet kan byde på mange udfordringer og blokeringer, det ved vi vist alle. Underordnet om man har været åben for den spirituelle verden længe, og måske har en skarp intuition og god sjæls kontakt. Eller om man lige har åbnet døren på klem, til en ny verden, fuld af energi, engle, tegn, mestre og meget mere. Det kan nogle gange være overvældende og svært at navigere i, lige meget hvor i livet man er. Man kan have brug for sparing, konkrete værktøjer til at komme videre, afklaring på de oplevelser man har haft, eller blot en der forstår hvad man står midt i, og som kan bekræfte at man ikke er ved at blive skør, men blot transformerer gammelt til nyt.

Lige der kommer jeg ind i billedet, for lige meget hvad du end har brug for, vil jeg med glæde sætte en time af kun til dig. En time der bliver skræddersyet ud fra dine behov, og som tager udgangspunkt i de problematikker du står i lige midt i, lige nu og her. Jeg vil med mit efterhånden ret store bagkatalog af oplevelser og erfaring, kunne besvare langt de fleste spørgsmål omkring energi, ascended masters, engle og mestre, star people, krystaller, olier, light language, healing, portaler og meget meget mere. Derudover har jeg et ret massivt team af hjælpere i ryggen, som står klar til at assistere mig, hvis der er noget mit menneskelige jeg ikke husker eller ved. Så efter en time vil du gå hjem med afklaring på dine egne oplevelser, redskaber til navigere i energierne, samt have fået svar på dine spørgsmål og alt det du er klar til at integrer i dit liv. Hvad enten der er brug for at skrue op eller ned for kontakten med den åndelige verden, eller om du ønsker bedre kontakt med dine guider og hjælpere, så er der en løsning, og sammen finder vi den. Din og min indre visdom, smelter sammen og giver afklaring og gør dig stærkere i troen på dig selv og din vej.

Jeg vil dog pointere allerede her at jeg ikke arbejder som alm clairvoyante. Jeg kan (og vil) ikke fortælle dig hvad din fremtid bringer. Jeg vil derimod rigtig gerne give dig redskaber der kan hjælpe dig afkode din nutid, så du selv kan skabe din ønskede fremtid. Derfor handler denne time også kun om dig, alt tager udgangspunkt i dig, også dine relationer, og der vil derfor ikke være fokus på 3. pers.

60 min. samtale via skype: 775 kr

IMG_2270
Scroll til toppen