Fjernhealing

kamera 092

 Fjernhealing er et super alternativ til personligt fremmøde. I tilfælde af store afstande, eller hvis man er så fysisk udfordret at man ikke kan komme afsted hjemmefra, ja så kan man modtage healing i hjemmet på denne måde. Det er også en meget fin måde at samle op på en healings sesion, hvis man mærker et behov for et ekstra lille boost.

Sådan forgår det.
Fjernhealing forgår ved at du ligger dig godt til rette et roligt og uforstyrret sted, i det på forhånd aftalte tidsrum. Jeg sætter mig på samme tid, og tuner ind på dig, og sender de energier jeg bliver guidet til af den åndelige verden. Jeg modtager beskeder og bliver vist hvad jeg kan gøre for at hjælpe dig bedst muligt, igennem de 30 minutter vi er forbundet i energierne.

Det kan du opleve.
Det tager ca 30 min, og måske kan du mærke en let sitren, en kildende fornemmelse, et let strejf, kulde eller varme undervejs, eller også mærker du slet intet, det kan også være du falder i søvn eller oplever en masse billeder og lyde. Alle reagerer forskelligt, men en ting er sikkert, det er effektivt, og du modtager præcis det du har brug for. Du vil ofte mærke/vågne når jeg er færdig, og stiller du en alarm, så sørg for den er blid og lav i volume, man kan være langt væk, og det kan være ubehageligt at blive "revet" tilbage i kroppen.

Feedback.
Jeg skriver til dig ganske kort lige før vi starter, og ingen når jeg er færdig. Den fulde feedback, med mine oplevelser og eventuelle beskeder til dig, lander i din indbakke senest næste dag.

Derfor virker det.
Energierne kender ikke til tid og rum, så hav tillid til at lige meget hvor langt vi er fra hinanden, vil du modtage præcis det du har brug for. Energierne skal nok finde dig, også selvom du eventuelt falder i søvn undervejs. Så længe du er åben for at modtage det der kommer til dig, hvilket du tilkendegiver det øjeblik du bestiller en fjernhealing. Det er en fantastisk mulighed, hvis man er for sløj til at komme ud af døren, er for langt væk til en krystal healing, eller hvis man har brug for en opfølgende healing på en krystal healing.

Prisen er 444 kr. for 30 min. fjernhealing og skriftelig feedback pr. mail.

Scroll til toppen