Fjernhealing

Kom lad os gå, og se hvorhen livet føre os (1)

Fjernhealing er et super alternativ til personligt fremmøde. I tilfælde af store afstande, eller hvis man er så fysisk udfordret at man ikke kan komme afsted hjemmefra, ja så kan man modtage healing i hjemmet på denne måde. Det er også en meget fin måde at samle op på en healings sesion, hvis man mærker et behov for et ekstra lille boost. Eller evt køre som en hel række af boost over en periode, for at hjælpe dig selv ud af en ubalance/tema du arbejder med.

Sådan forgår det.
Fjernhealing forgår ved at du ligger dig godt til rette et roligt og uforstyrret sted, i det på forhånd aftalte tidsrum. Jeg sætter mig på samme tid, og tuner ind på dig, skaber et energetisk rum vi kan arbejde, kalder energier og åndelige hjælpere til, og lukker op for at healingen kan udfolde sig. Jeg modtager ofte en del billeder og ord omkring det der skal arbejdes med, alt i mens energierne gør deres. Jeg ser hvor der sarbejdes i dit energi felt, og få også ofte beskeder om hvordan du kan hjælpe dig selv videre, fra det sted du "sidder fast". Du modtager efterfølgende en mail, med alt hvad jeg har oplevet og fået af beskeder igennem de 30 minutter vi var forbundet i energierne.

Det kan du opleve.
Det tager ca 30 min, og måske kan du mærke en let sitren, en kildende fornemmelse, et let strejf, kulde eller varme undervejs. Billeder og lyde kan også opleves, lidt som en drømme agtig tilstand. Måske mærker du slet intet, og det kan også være du falder helt i søvn. Alle reagerer forskelligt, men en ting er sikkert, det er effektivt, og du modtager præcis det du har brug for. Du vil ofte mærke/vågne når jeg er færdig, og stiller du en alarm, så sørg for den er blid og lav i volume, man kan være langt væk, og det kan være ubehageligt at blive "revet" tilbage i kroppen.

Derfor virker det.
Energierne kender ikke til tid og rum, så hav tillid til at lige meget hvor langt vi er fra hinanden, vil du modtage præcis det du har brug for. Energierne skal nok finde dig, også selvom du eventuelt falder i søvn undervejs. Så længe du er åben for at modtage det der kommer til dig, hvilket du tilkendegiver det øjeblik du bestiller en fjernhealing, vil modtage præcis de energier dit system har behov for, hvilket ikke altid er det man selv tror. Derfor er det faktisk ret magisk at overlade det til den åndelige verden, og se hvad der udfolder sig.

Prisen er 444 kr. for 30 min. fjernhealing og skriftelig feedback pr. mail.

Scroll til toppen