Events, Cirkler

& Ceremonier

Facebook begivenheder
Læs mere herunder
IMG_1919-2
Privat ceremoni
Læs mere herunder
Billede 29.07.2020 13.08.04
Offentlige events 
Læs mere herunder
dav

Netværksmøder

Kalder alle aktive behandlere

Dig der har med folk at gøre.
Dig der har en spirituel og anderledes tilgang til verden omkring dig.
Dig der ser holistisk på mennesket.
Dig der savner at mødes med ligesindede.
Dig der føler du går en lidt ensom vej, når det kommer til dit virke.

Om du er coach, kropsbehandler, healer, psykoterapeut eller noget helt 5. er underordnet.
Så længe du er åben for at se og at blive set, af andre med nysgerrige blikke, og har en holistisk tankegang.

Jeg ønsker at skabe et space hvor vi kan dele vores drømme såvel frustrationer. Et sted hvor vi kan lade os inspirere og inspirere andre. Et sted hvor vi kan få feedback, gode råd og nye vinkler på ting vi ellers bokser alene med.

Vi samles  i min stue (Nærum), som fyldes med yoga måtter og tæpper. Jeg servere te og lidt snacks/frugt. Tag gerne eget ynglings tæppe eller sidde pude med. Samt pen og papir og kom gerne i behageligt og lunt tøj.
Du skal blot dukke op, gerne med en håndfuld spørgsmål eller tematikker i bagagen som kan sætte gang i nogle gode samtaler. Måske andre i flokken har knækket koden, til det du står midt i og har nogle gode råd eller anbefalinger, du kan tage med dig. Eller måske du kan løse en af de andres gotiske knuder - lige meget hvad, vil jeg glæde mig til at se dig.

Eneste krav er som sagt, at du er aktiv behandler med en åben tankegang og nysgerrigt sind

Pris: 75 KR.

Her kan du se og tilmelde dig næste netværksmøde

Privat event

Har du og veninderne lyst til at jeg kommer og laver en særlig aften jer, i eget hjem....Så skal du skal blot samle minimum 6 personer, så byder jeg på 3 time med healing, meditation, kort trækninger og/eller cacao ceremoni samt hyggeligt samvær med det spirituelle som tema.

Screenshot_20190105-010018 - Kopi

Ønsker I et specielt tema kan vi sagtes finde ud af det også, det kunne være: parforhold, manifestation, selvkærlighed osv. Eller måske er i blot nysgerrige, og ønsker en anderledes og hyggelig oplevelse. Jeg kan også sagtens lave en polterabend begivenhed, i skal blot være opmærksomme på, at det er uden alkohol, før og under eventet. Bruden, parforhold og jeres ønsker for hende, vil være fokus punkt for de timer vi er samlet. Men lige meget hvad så lover jeg, at det bliver nogle knald hyggelige timer.

Det skal i sørge for: Vand, lidt te/kaffe og gerne frugt/sødt til bagefter. At der er behagelige siddepladser til alle, helst i en hestesko/cirkel så alle kan se hinanden.

Pris: 415 pr. pers. 

Tilkøb:

  • Cacao koster 50 ekstra pr deltager.
  • Ønsker du/i at jeg skal finde en sten til jer hver, som i kan beholde efter mit besøg, vil der komme en merpris på minimum 75 kr. pr person, alt efter hvilke sten der passer til jeres eventuelle tema. Dette aftaler vi selvfølgelig på forhånd.

Kørsel: 2,5 kr. pr. kørte kilometer, dog max 20 km fra nærum.

Varighed: ca 3 timer, jeg ankommer dog en lille time før, for at kunne gøre klar både fysisk og energetisk.

Har du/i spørgsmål eller er interesseret i at booke, så kontakt mig for yderligere info ~ Abi

Offentlige begivenheder

Jeg afholder jævnligt workshops, cirkler og (cacao-) ceremonier. Det er  noget af det jeg holder aller mest af, da der sker noget ganske særligt når vi samles. Den gruppe energi og dynamik der opstår, er så smuk og givende, og så komplet forskellig fra gang til gang. Da energien er et samlet udtryk af deltagerne og den energi de hver især tilføjer. Derfor er det heller ikke tilfældigt hvem der føler sig kaldet til at dukke op til de forskellige events, cirkler og ceremonier.

Jeg har været spaceholder på div. events siden 2015, så det er efterhånden blevet til en del. I 2017 tog jeg en et kursus hos Sara Torvalbach, og er dermed en af de første i dk med certifikat i afholdelse af cacao ceremonier.

De fleste events afholdes i lokalerne i Holte midtpunkt, men når vejret er til det, sker det at jeg afholder cirkler og ceremonier i skoven ved Jægersborghegn, med bål og hvad der ellers hører sig til.

Jeg tager gerne ud og afholder workshops og ceremonier hos private, du kan altså booke mig til en veninde aften, polterabend, eller som gæste underviser i din egen virksomhed.

Du kan se alle mine kommende begivenheder på min facebook side LIGE HER

dav
Scroll til toppen