Nice to know ~ Find svar her

  • Hvordan bestiller jeg tid?  Du kan enten bruge booking link, som fører dig til easyme booking system. Eller kontakte mig via mail: abi@innerwisdom.dk
  • Når jeg skal bestille tid, hvor meget skal du så vide? Som udgangspunkt så vil jeg helst ikke vide ret meget om dig, andet end det du selv føler du har lyst til at fortælle mig. Jeg synes det er vigtigt for den proces vi går ind i at der er tillid mellem os, og det kræver at du deler det du har lyst til, når du har lyst. Dog forventer jeg at få besked om eventuel sindslidelse (bug af psykofarmaka) og graviditet på forhånd.
  • Skal jeg gøre noget, eller forberede mig?  Nej du skal ikke forberede dig, eller gøre noget særligt før en session. Men har du tvivls spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig.
  • Hvordan kan jeg betale?  Jeg modtager mobil pay på: 44107 og kortbetaling via easyme. Ved fremmøde tager jeg også kontanter (medbring kun lige penge).
  • Hvordan skal jeg forholde mig efter en healing?  Det vigtigste er at man er i nærvær med det der dukker op. Det vil sige at man ikke skubber det væk som fjollede/dumme/irriterende tanker og følelser, men at man ren faktisk tillader dem at være der, og at man mærker dem, og lytter til hvad de gerne vil fortælle. De første 2 døgn er det vigtigt man drikker massere af vand.
  • Jeg føler ubehag og er blevet nervøs efter en healing, hvad gør jeg?   Kontakt mig endelig, det er ikke meningen man skal gå rundt og være bange eller føle ubehag.
  • Jeg kan ikke alligevel, kan jeg afbestille min tid?  Ja selvfølgelig kan du det, der er dog forskel på hvilken ydelse du har booket, om det er et forløb osv. Du læser om de enkelte ydelses handelsbetingelser via booking systemmet. Udeblivelse er der dog aldrig refundering på.
  • Kan du heale på en der ikke ved det?  Nej, helt enkelt og simpelt kræver healing modtagers fulde accept, med mindre vi snakker mindre børn (under 10 år), da kræver det forældres accept. Jeg laver gerne fjernhealing på børn,  kontakt mig for mere info.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt mig endelig.