Sjæls beskrivelse

Billede 29.07.2020 12.38.19
  • Hvem er du på sjæls plan
  • Hvad er dine sjæls farver, og hvad betyder de
  • Hvor i universet har du tilknytning
  • Er du maskulin eller feminin i udtrykket
  • Hvilken energi og læring kommer du med
  • Hvad laver du egentlig her på jorden
  • Hvilke temaer udspiller sig hos dit højere jeg

Det er nogle af de spørgsmål du kan finde svar på, via en sjæls beskrivelse. Som helt kort fortalt, sker ved at jeg tuner ind tager en samtale med din sjæl, dit højere jeg, din essens. Jeg ser den som den er, de farver energierne har, og essensen af den energi den bærer med sig. Jeg fornemmer hvor i universet den har rødder, hvor stor tilknytning der er til moder jord osv. Alt dette sammenfatter jeg i en mail og sender til dig.

Det er vigtig at man tager sig tid til at læse beskrivelsen i mailen, for det er kæmpe stort og yderst bevidstheds udvidende, at se sin sjæls energi beskrevet. Man skal tillade det at synke helt ind, for der vil være noget der kan forstås, noget man kan forholde sig til, og så vil der være noget der blot lander, som en indre knowing, en følelse af at sådan er det....og man vil føle dig set og dermed lande lidt dybere i sig selv.

Mange oplever derfor en form for forløsning og aha oplevelser, som om noget falder på plads. Små ting der har "rodet" i bevidstheden giver pludselig mening, sammenhænge dukker op, hvor der før ingen var, og indsigter åbenbarer sig. En ny og dybere selvforståelse blomstrer frem. Men triggers og blokkeringer kan også være et tema, for når vi snakker sjæls energi, kan vi ikke komme uden om de blokkeringer og den karmiske bagage vi ofte har med os, når vi inkarnerer. Nogle vil derfor mærke at der bliver "prikket" til dem, fordi de kommer i kontakt med disse blokkeringer og den karmiske bagage. Alt det man er kommet her til jorden, for at arbejde med, forløse og transformere, så man kan opleve at stå stærkt i eget lys, tæt forbundet med sin egen sjæl. Der er derfor mange gaver at hente, på flere niveauer, i en sjæls beskrivelse.

Er der behov for healing, i forhold til noget af det man har læst, eller de eventuelle blokkeringer man er kommet i kontakt med,  kan man med fordel tilkøbe fjernhealing, og få det hele til en lidt billigere pris (priserne finder du nederst på siden).

Du kan også tilkøbe Visdom og vejledning, som er en time der er skrædersyet til dig og det du har af spørgsmål, problematikker, temaer osv. Hvad end du har brug for at vi dykker endnu dybere ned i sammen.

En her og nu besked fra dit højere jeg, bestående af et kort, kan også tilkøbes, og vil følge med i mailen, med beskrivelse/tolkning samt foto.

Pris for sjæls beskrivelsen: 1200 kr.

Tilkøb af Visdom og vejledning 600 kr.
(normal pris 750 kr.)

Tilkøb af her og nu besked: 100 kr.

Tilkøb af fjernhealing: 450 kr.
(normal pris 550 kr.)

 

Kontakt mig for booking eller benyt linket.

Anbefalinger

Tak for at se mig Abi. Din sjælsbeskrivelse er levende og nærværende. Dine ord inspirerer og nære mig. De kærligste hilsner Nanna

Anbefalinger

Allerførst et stort TAK for denne skrivelse. Jeg kunne have blevet ved med at læse, da det hele bare var så spændende.

Anbefalinger

Abigale er en så kærlig sjæl. Den måde hun arbejder på er reel, giver håb og er altid sandheden. Hun siger hvad hun får ned. Jeg vil altid anbefale abigaele. Jeg kan mærke at det hun siger er sandheden. Knus fra en begejstret Katja

Anbefalinger

Jeg følte mig med det samme meget set, forstået og mødt. Det skabte en behagelig varme og gav mig en instant tryghed i, at jeg følger min sjæls visdom og mit livs formål! DITTE

Anbefalinger

TAK! Af hjertet. Wauw.
Ingen ord kan beskrive følelsen jeg sad med da jeg læste dine ord. Jeg føler mig så inderligt set, på en måde der bare ikke kan beskrives men skal føles. Jeg er så rørt og varm om hjertet.

Anbefalinger

Jeg genkender nærmest det hele. Det er så vildt. Og den åbner også lige op for hvad jeg faktisk burde gå igang med. At skrive igen. En børnebog kunne ikke være helt dumt. Jeg har en rigtig god fantasti, det har jeg altid haft. Tusind, tusind, tak du skønne sjæl.

Anbefalinger

Jeg har aldrig før følt mig så set som da jeg læste dine ord.
Jeg har modtaget clairvoyance mange gange på forskellige måder og fra forskellige personer. Men dette er det mest utrolige og højest vibrerende budskab jeg nogensinde modtaget.

Anbefalinger

I dybeste taknemmelighed, sidder jeg og læser min sjælsenergi fra dig. Du rammer fuldstændig plet. og jeg bliver bekræftet i at det jeg selv har mærket, og erfaret i mit liv, står krystalklart for mig.
Abi du får min aller dybeste respekt og ydmyge tak for at have SET mig. Jeg har på nuværende tidspunkt givet dit navn videre. For det er så unikt det du kan.

Anbefalinger

Den sjælslæsning fra Abi er muligvis det vildeste jeg har prøvet - og jeg har prøvet en del. Hvis jeg skal forklare det, så er det ligesom at blive set - ind i sjælen. Af én der ser alt der er, så tydeligt som det er, og så svært at se og beskrive selv.
At blive forstået på et niveau som du aldrig har prøvet før. Helt ind i dine celler. På den allermest kærlige måde.
Og så har jeg oplevet en vild opgradering af mit spirituelle system bagefter. Det har været vildt - og det fortsætter.
Kort sagt: Det er som at komme hjem. Hjem til dig selv. Hjem til din sjæl.
En fantastisk gave at give dig selv.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider
Scroll til toppen