Sjælsbeskrivelse

IMG_2120

En sjælsbeskrivelse fortæller dig.

 • Hvem er du på sjæls plan
 • Hvad er dine sjæls farver, og hvad betyder de
 • Hvor i universet har du tilknytning
 • Hvorvidt din sjæl ynder at vise sig i sit maskuline eller feminine udtryk
 • Hvilken energi og læring du kommer med
 • Hvad du egentlig laver her på jorden
 • Hvilke temaer der udspiller sig hos dit højere jeg

Det er altså et dybt kig ind i dine sjælelige energier, temaer, gaver og tilhørsforhold, og en af de vildeste værktøjer jeg kender. Kend din sjæl - kend dig selv - er den direkte vej til healing og dermed vejen hjem.

Som bonus medfølger der både en sjælskontrakt med tilhørende guidet meditation.  Sjælskontrakten laves personligt til dig, ud fra din beskrivelse og de temaer der rør sig hos dig. Du modtager den i en print venlig version, så du kan printe den og underskrive den. Derudover også råd omkring hvilke krystal der hjælper dig bedst på din nuværende del af rejsen. Samt adgag til "Soul Assembly" som er en lukket facebookgruppe for alle der har modtaget deres sjælsbeskrivelse.

Du modtager altså:

 • En lydfil med din sjælsbeskrivelse
 • Et dokument med dine sjælelige kendetegn, gaver og de teamer der rør sig på sjælsplan
 • En personligt designet sjælskontrakt med tilhørende guidet meditation
 • Råd omkring hvilke krystal der støtter dig bedst og rabatkode til mine ynglings forhandler.
 • Adgang til facebook community- Soul Assembly (søg gerne selv ind, når du har modtaget din sjælsbeskrivelse
HUMAN DESIGN (2)

Hvad er en sjælsbeskrivelse og hvad kan den.

En sjælsbeskrivelse helt kort fortalt, sker ved at jeg tuner ind tager en samtale med din sjæl, dit højere jeg, din essens. Jeg ser den som den er, de farver energierne har, og essensen af den energi den bærer med sig. Jeg fornemmer hvor i universet den har rødder, hvor stor tilknytning der er til moder jord osv. Hvilke temaer der rør på sig, tidligere liv der knytter sig hertil og meget mere.

Det er vigtig at man tager sig tid til at lytte til beskrivelsen, for det er kæmpe stort og yderst bevidstheds udvidende, at høre sin sjælsenergi beskrevet. Man skal tillade det at synke helt ind, for der vil være noget der kan forstås, noget man kan forholde sig til, og så vil der være noget der blot lander, som en indre knowing, en følelse af at sådan er det....og man vil føle sig set og dermed lande lidt dybere i sig selv.

Mange oplever derfor en form for forløsning og aha oplevelse, som om noget falder på plads. Små ting der har "rodet" i (under)bevidstheden giver pludselig mening, sammenhænge dukker op hvor der ingen var før og indsigter åbenbarer sig. En ny og dybere selvforståelse blomstrer frem. Men triggers og blokkeringer kan også være et tema, for når vi snakker sjælsenergi, kan vi ikke komme uden om de blokkeringer og den karmiske bagage vi ofte har med os, når vi inkarnerer. Nogle vil derfor mærke at der bliver "prikket" til dem, fordi de kommer i kontakt med disse blokkeringer og den karmiske bagage. Alt det man er kommet her til jorden, for at arbejde med, forløse og transformere.Så de igen kan når til oplevelsen af at stå stærkt i eget lys, tæt forbundet med egen sjæl. Der er derfor mange gaver at hente og også på flere niveauer, i en sjæls-beskrivelse.

Tilkøb

Er der behov for healing, i forhold til noget af det man har læst, eller de eventuelle blokkeringer man er kommet i kontakt med, kan man med fordel tilkøbe fjernhealing. Mærker du behovet, kan du op til en måned efter tilkøbe til særpris (priserne finder du nederst på siden).

Du kan også tilkøbe "Visdom og vejledning", som er en times Soul Coaching, der er skræddersyet til dig og det du har af  problematikker og temaer. Hvad end du har brug for, dykker vi endnu dybere i det, sammen.

Ønsker du at arbejde helt i dybden med dig selv og din sjæl, vil jeg anbefale dig at kigge på den store pakke - Vejen hjem.

Pris 1200 kr.

Tilkøb af Visdom og vejledning 725 kr.
(normal pris 775 kr.)

Tilkøb af fjernhealing:  509 kr.
(normal pris 559 kr.)

 

Kontakt mig for booking eller benyt linket.

Anbefalinger

Tak for at se mig Abi. Din sjælsbeskrivelse er levende og nærværende. Dine ord inspirerer og nære mig. De kærligste hilsner Nanna

Anbefalinger

Allerførst et stort TAK for denne skrivelse. Jeg kunne have blevet ved med at læse, da det hele bare var så spændende.

Anbefalinger

Abigale er en så kærlig sjæl. Den måde hun arbejder på er reel, giver håb og er altid sandheden. Hun siger hvad hun får ned. Jeg vil altid anbefale abigaele. Jeg kan mærke at det hun siger er sandheden. Knus fra en begejstret Katja

Anbefalinger

Jeg følte mig med det samme meget set, forstået og mødt. Det skabte en behagelig varme og gav mig en instant tryghed i, at jeg følger min sjæls visdom og mit livs formål! DITTE

Anbefalinger

TAK! Af hjertet. Wauw.
Ingen ord kan beskrive følelsen jeg sad med da jeg læste dine ord. Jeg føler mig så inderligt set, på en måde der bare ikke kan beskrives men skal føles. Jeg er så rørt og varm om hjertet.

Anbefalinger

Jeg genkender nærmest det hele. Det er så vildt. Og den åbner også lige op for hvad jeg faktisk burde gå igang med. At skrive igen. En børnebog kunne ikke være helt dumt. Jeg har en rigtig god fantasti, det har jeg altid haft. Tusind, tusind, tak du skønne sjæl.

Anbefalinger

Jeg har aldrig før følt mig så set som da jeg læste dine ord.
Jeg har modtaget clairvoyance mange gange på forskellige måder og fra forskellige personer. Men dette er det mest utrolige og højest vibrerende budskab jeg nogensinde modtaget.

Anbefalinger

I dybeste taknemmelighed, sidder jeg og læser min sjælsenergi fra dig. Du rammer fuldstændig plet. og jeg bliver bekræftet i at det jeg selv har mærket, og erfaret i mit liv, står krystalklart for mig.
Abi du får min aller dybeste respekt og ydmyge tak for at have SET mig. Jeg har på nuværende tidspunkt givet dit navn videre. For det er så unikt det du kan.

Anbefalinger

Den sjælslæsning fra Abi er muligvis det vildeste jeg har prøvet - og jeg har prøvet en del. Hvis jeg skal forklare det, så er det ligesom at blive set - ind i sjælen. Af én der ser alt der er, så tydeligt som det er, og så svært at se og beskrive selv.
At blive forstået på et niveau som du aldrig har prøvet før. Helt ind i dine celler. På den allermest kærlige måde.
Og så har jeg oplevet en vild opgradering af mit spirituelle system bagefter. Det har været vildt - og det fortsætter.
Kort sagt: Det er som at komme hjem. Hjem til dig selv. Hjem til din sjæl.
En fantastisk gave at give dig selv.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider
Scroll til toppen