It’s always darkest before the dawn!

Lige nu er der rigtig mange der oplever mørket. Vi er i en periode midt i mellem nyt og gammelt, vi siger farvel og genbesøger en masse gamle issues, plus vi bades i ny energi, der virkelig sætter fokus på alt det gamle der ikke skal med videre.

Det kan betyde at forhold gå i stykker, fordi de ikke er bygget på kærlighed.
Stillinger opsiges, fordi det ikke længere er det rette sted at være for vedkommende.
Gammel frygt, savn, sorg dukker op til overfladen, og mange vil opleve at store temaer fra 2020 ligesom peaker nu her. Eller faktisk viser deres sande baggrund og dybde – hvad er kernen i det du har arbejdet med i 2020, og er du klar til at favne, rumme, slippe og rykke videre?

Jeg skrev i går i min story at weekenden havde revet mig lidt rundt på dansegulvet, i følelsesmæssig forstand, og at det var nogle drøje energier. Det var i rigtig rigtig mange der reagerede på. Så jeg tænker jeg lige ville lave et lille skriv omkring min oplevelse omkring det, og hvad jeg gør for at navigerer i det.

For det er ikke for sjov, det er ben hårdt og super drænende at være i de her energier, hvor man det ene øjeblik er okay, for så 5 min. senere at have lyst til at tude sine øjne ud, råbe højt eller helt stikke af og bare være alene. Tankerne fylder en del, og faktisk holder de mig vågen om natten (det sker ellers sådan ca. ALDRIG!),
tanker der har omdrejningspunkt i nogle af mine dybeste sår. Sår der nu skal arbejdes på at heale, sår der gør opmærksom på sig selv, fordi tiden er nu, sår der ikke skal med videre i 2021 andet end som smukke ar, der fortæller en historie om min fortid. En fortid jeg ikke længere vil lade mig styre af.

Det er ikke kun det mentale der reagerer, kroppen gør også, den sitre og det føles som en nervøs energi der bobler rundt, rastløshed, blandet med en enorm udmattelse (det er hårdt at heale og give plads på denne måde, plus de nye indstrømninger også kræver energi at lande i)

Jeg vil det hele, jeg vil være kreativ, aktiv, række ud og hjælpe, gøre og være…

Men det ender ofte med en halvapatisk stilstand i min lænestol, med en hjerne der okser afsted, og en krop der ikke kan andet end at føles off. Så mange tanker om hvad jeg ikke kan, hvad jeg ikke vil lykkedes med, hvad der ikke kan lade sig gøre, hvad der er galt med mig og mine relationer, fejl på fejl ridses op af stemmerne der aldrig tier stille – lige indtil jeg kærligt bestemmer mig for at gøre tingene anderledes!


For stemmerne med den negative klang har tjent mig godt, de har passet på mig, værnet om mig, og holdt mig i en tryg favn af velkendthed. Nu er det på tide de får en ny klang! Gå ture og danse trin, en business coach og en fast beslutning om at ændre tingene til det bedre….step one.
Med bævrende ben træder jeg lige så stille, men sikkert, ud af min komfortzone. Ud i ukendt land, et land der trækker i min sjæl, et land hvor lyset er skarpt og energien høj. Mit hjerte hamrer og alle mine alarmer går af, stemmerne råber højere og højere, jeg trækker vejret og ved at disse stemmer ikke er mine, og at bag dem kan jeg høre min sjæls sagte hvisken – keep going dear one, keep moving forward, jeg har dig, jeg har os, vi er en og samme og der er kun en vej, der er kun et lys, og intet at frygte.

Jeg kender ikke vejen, lyset blænder, hjertet hamre, stemmerne råber


Jeg sætter den ene fod foran den anden i tillid til at alt er som det skal være…. I’ve got this.
Og kære smukke lys, you’ve got this too. For det er altid mørkest før daggry, og lyset kan nogle gange blænde, men skal det stoppe dig, og holde dig tilbage? Se bagud, og se hvor langt du har flyttet dig, se på alt det du allerede har. Lad os lige tage 10 min og fejre vores fremgang, lad os lige hylde hinanden og alt det vi hvert i sær har opnået!
FÅK hvor er vi vilde, seje, fantastiske, geniale og helt igennem uundværlige!!!!!!
Jeg hepper på dig, og på mig, og jeg minder dig (og mig) på kærligste vis om, at du skal huske at være mild og god ved dig selv, og hold din vibe high, selv når det er sværest kan lidt høj musik og en svingom eller en rask gåtur gøre underværker!

Disse energier burde lette om et par dage, men jeg forudser at frem til og med marts vil det være et noget bumpy ride. Husk at agere frem for at reagere. Vær nysgerrig på det der sker og find nye veje at gøre tingene på, sådan får du et nyt resultat… you’ve got this !


I kærlighed – Abi