Fjernhealing

IMG_2044

Fjernhealing

Er nok en af mine ynglings "redskaber". Det er så effektivt og rent i sin energi, fordi du ligger et sted du er tryg (hjemme eller en anden selv valgt lokation), og jeg er i dyb kontakt med din sjæl. Dermed er der de bedste forudsætninger for at energierne kan komme ind og gøre deres arbejde.

Fjernhealing kan bruges som enkeltstående behandling af det der nu måtte røre sig hos dig. Eller evt køre som en hel række af boost over en periode, for at hjælpe dig selv ud af en ubalance/tema du arbejder med.

Jeg anbefaler det ofte som opsamling på en sjæls beskrivelse, netop fordi det er så fin en måde at komme i kontakt med det der rør sig inder inde, og kommer virkelig dybt.

Sådan forgår det:

Før behandlingen har vi snakket om et evt tema. På selve dagen, i det aftalte tidsrum, du ligger dig godt til rette et roligt og uforstyrret sted. Jeg sætter mig på samme tid, og tuner ind på dig og skaber et energetisk rum vi kan "være i". Jeg kalder energier og åndelige hjælpere til, og lukker op for at healingen kan folde sig ud. Jeg modtager ofte en del billeder og ord omkring det der skal arbejdes med, alt i mens energierne gør deres. Jeg får information om hvad der arbejdes med, hvorfor, hverhenne og hvordan du kan hjælpe dig selv videre, fra dine nuværende udfordringer. Jeg sender egfterfølgende denne information til din mail, i form af en indtalt besked.

Det kan du opleve undervejs:

Det tager ca 30 min, og måske kan du mærke en let sitren, en kildende fornemmelse, et let strejf, kulde eller varme undervejs. Billeder og lyde kan også opleves, lidt som en drømme agtig tilstand. Måske mærker du slet intet, og det kan også være du falder helt i søvn. Alle reagerer forskelligt, men en ting er sikkert, det er effektivt, og du modtager præcis det du har brug for. Du vil ofte mærke/vågne når jeg er færdig, og stiller du en alarm, så sørg for den er blid og lav i volume, man kan være langt væk, og det kan være ubehageligt at blive "revet" tilbage i kroppen.

Derfor virker det.

Energierne kender ikke til tid og rum, så hav tillid til at lige meget hvor langt vi er fra hinanden, vil du modtage præcis det du har brug for. Energierne skal nok finde dig, også selvom du eventuelt falder i søvn undervejs. Så længe du er åben for at modtage det der kommer til dig. Hvilket du tilkendegiver det øjeblik du bestiller en fjernhealing, vil du modtage præcis de energier dit system har behov for. Man får dermed det der er behov for, og ikke det man tror man mangler eller har lyst til. Derfor er det også ret magisk at overlade det til den åndelige verden, og se hvad der udfolder sig.

30 min. fjernhealing inkl. lydfil: 600 kr

Når du booker udfyld da note feltet med de temaer du ønsker at arbejde med.

Denne healingform tilbydes fra tid til anden, så finder du den ikke i kalenderen, er den ikke tilgængelig lige nu.

 

Hvad er healing egentlig?

Ordet healing betyder at hele, at vender tilbage til vores naturlige tilstand af helhed. Det vil sige at både krop, sind og ånd er i balance og i samarbejde. Der kan være mange grunde til at vi er i ubalance, oftest er det traumatiske oplevelser, eller negative tankemønstre der er opstået i barndom og ungdom der ligger bag. Når vi er klar til at tage hånd om os selv, og se på de bagvedliggende grunde, kan det nogle gange være rart med lidt vejledning og energetisk støtte.... Her kommer en healer ind i billedet.
Healing handler nemlig om at du som person, er klar til at se nærmere på hvad der holder dig tilbage fra at træde ud på livets scene, i dit eget lys, i fuld balance og i harmonisk overensstemmelse med livet omkring dig. Det handler om at du skal finde ind til din egen indre visdom ~ for det er herinde du finder alle de svar du søger og jeg vil med glæde stå ved din side, guide dig og dele ud af min indre visdom ~ sammen bringer vi energierne i balance, så du kan finde hjem.

Logo 2 guld høj_Logo 2 guld
slide 1
Anbefalinger

Tak for at se mig Abi. Din sjælsbeskrivelse er levende og nærværende. Dine ord inspirerer og nære mig. De kærligste hilsner Nanna

slide 2
Anbefalinger

Allerførst et stort TAK for denne skrivelse. Jeg kunne have blevet ved med at læse, da det hele bare var så spændende.

slide 3
Anbefalinger

Abigale er en så kærlig sjæl. Den måde hun arbejder på er reel, giver håb og er altid sandheden. Hun siger hvad hun får ned. Jeg vil altid anbefale abigaele. Jeg kan mærke at det hun siger er sandheden. Knus fra en begejstret Katja

slide 4
Anbefalinger

Jeg følte mig med det samme meget set, forstået og mødt. Det skabte en behagelig varme og gav mig en instant tryghed i, at jeg følger min sjæls visdom og mit livs formål! DITTE

slide 5
Anbefalinger

TAK! Af hjertet. Wauw.
Ingen ord kan beskrive følelsen jeg sad med da jeg læste dine ord. Jeg føler mig så inderligt set, på en måde der bare ikke kan beskrives men skal føles. Jeg er så rørt og varm om hjertet.

slide 6
Anbefalinger

Jeg genkender nærmest det hele. Det er så vildt. Og den åbner også lige op for hvad jeg faktisk burde gå igang med. At skrive igen. En børnebog kunne ikke være helt dumt. Jeg har en rigtig god fantasti, det har jeg altid haft. Tusind, tusind, tak du skønne sjæl.

slide 7
Anbefalinger

Jeg har aldrig før følt mig så set som da jeg læste dine ord.
Jeg har modtaget clairvoyance mange gange på forskellige måder og fra forskellige personer. Men dette er det mest utrolige og højest vibrerende budskab jeg nogensinde modtaget.

slide
Anbefalinger

I dybeste taknemmelighed, sidder jeg og læser min sjælsenergi fra dig. Du rammer fuldstændig plet. og jeg bliver bekræftet i at det jeg selv har mærket, og erfaret i mit liv, står krystalklart for mig.
Abi du får min aller dybeste respekt og ydmyge tak for at have SET mig. Jeg har på nuværende tidspunkt givet dit navn videre. For det er så unikt det du kan.

slide 10
Anbefalinger

Den sjælslæsning fra Abi er muligvis det vildeste jeg har prøvet - og jeg har prøvet en del. Hvis jeg skal forklare det, så er det ligesom at blive set - ind i sjælen. Af én der ser alt der er, så tydeligt som det er, og så svært at se og beskrive selv.
At blive forstået på et niveau som du aldrig har prøvet før. Helt ind i dine celler. På den allermest kærlige måde.
Og så har jeg oplevet en vild opgradering af mit spirituelle system bagefter. Det har været vildt - og det fortsætter.
Kort sagt: Det er som at komme hjem. Hjem til dig selv. Hjem til din sjæl.
En fantastisk gave at give dig selv.

PlayPause
previous arrow
next arrow
Scroll til toppen