Sjæls vejen - 6 ugers forløb

En pakke med healing og samtale - til dig der er klar il at gå healingens vej

Unavngivet (1300 × 700px)

Sjæls vejen.

Ønsker du bedre kontakt til dig selv og din sjæl? Ønsker du at finde din vej, mærke dine behov samt finde modet til at gøre det du mærker kalde?

Så tag med på en 6 ugers rejse fyldt med healing, samtaler og kærlig vejledning. En rejse der tager udgangspunkt i dig, som kernen i det hele. Ligemeget om du ved hvad der præcist skal arbejdes med, eller om du blot mærker et behov for ændring, så er det dig der er udgangspunktet. Sammen finder vi vejen.

En 6 ugers rejse, hvor vi sammen dykker ned i de temaer der blokerer og skaber ubalance i dig, dit liv og dine energier. Jeg har nu igennem mange år erfaret, hvor meget fjernhealing ren faktisk kan rykke ved de blokeringer. Det er et powerfuldt redskab, der kan skabe indsigt og genskabe flow. Uanset om det er i tidligere liv, sjælstraumer, fysiske ubalancer og alt andet mellem himmel og jord.

Når vi også tilføjer samtaler med clairvoyante indsigter fra dine guider er der virkelig potentiale for at nå langt på rigtig kort tid. For når du som menneske pludselig forstår, hvad det er der skaber ubalancen - hvor traumet sidder fast og hvad der skaber dine mønstre - så kan du også tage kærlig handling og ændre på det. Jeg healer dybt på din sjæls inderste, så du kan finde vejen hjem til dig. Det er livsændrende.

Vi starter rejsen med en skype samtale , hvor vi sammen lige så kærligt kigger inden for i dit indre, dine blokeringer og problematikker. Ugen efter modtager du din første fjernhealing, og derfra vil vi mødes til snak hver anden uge og healing hver anden uge. Alt i alt 3 healinger og 3 samtaler, henover 6 uger.

Et intenst forløb der kan løsne op for rigtig meget, hvis du er klar til at arbejde med dig selv, dine mønstre og tillærte overbevisninger. Ønsker du at arbejde dybere på sjælsplan, kan vi tage udgangspunkt i en sjælsbeskrivelse, som kan tilkøbes til 499 kr (normalt 999 kr.).

Jeg vil elske at rejse ved din side, og vise dig hvor fantastisk du er og hvor meget visdom du rummer.

hjemmeside

Du får:

3 x samtale inklusiv beskeder fra dine guider af 60 min, via skype.

3 x fjernhealing af 30 min. varighed, inklusiv lydfil med forklaring på det der har foldet sig ud undervejs.

Mulighed for kommunikation med mig alle hverdage fra kl 9.00 til 20.00 via Messenger/mail. Så når noget popper op hos dig, kan du kontakte mig for sparing, kærlige guidens og hep, og jeg vil svare dig så hurtigt.

Der vil således være skiftevis healing og samtale sesion, en gang om ugen, henover 6 uger, og du kan spare med mig derimellem, alt det du har behov for.

Er du klar til at træde ind på sjælsvejen, og heale din fortid - og dermed også din fremtid?

Kontakt mig gerne for en uforpligtende og afklarende samtale.

Samlet pris 3000 kr.

Samlet pris med sjælsbeskrivelse 3499 kr

Du kan altid booke en afklarende samtale, via booking kalenderen.

Ønsker du derfra at starte forløbet, finder vi nogle datoer der passer hos os begge.

Betaling af flere gange kan sagtens aftales.

slide 1
Anbefalinger

Tak for at se mig Abi. Din sjælsbeskrivelse er levende og nærværende. Dine ord inspirerer og nære mig. De kærligste hilsner Nanna

slide 2
Anbefalinger

Allerførst et stort TAK for denne skrivelse. Jeg kunne have blevet ved med at læse, da det hele bare var så spændende.

slide 3
Anbefalinger

Abigale er en så kærlig sjæl. Den måde hun arbejder på er reel, giver håb og er altid sandheden. Hun siger hvad hun får ned. Jeg vil altid anbefale abigaele. Jeg kan mærke at det hun siger er sandheden. Knus fra en begejstret Katja

slide 4
Anbefalinger

Jeg følte mig med det samme meget set, forstået og mødt. Det skabte en behagelig varme og gav mig en instant tryghed i, at jeg følger min sjæls visdom og mit livs formål! DITTE

slide 5
Anbefalinger

TAK! Af hjertet. Wauw.
Ingen ord kan beskrive følelsen jeg sad med da jeg læste dine ord. Jeg føler mig så inderligt set, på en måde der bare ikke kan beskrives men skal føles. Jeg er så rørt og varm om hjertet.

slide 6
Anbefalinger

Jeg genkender nærmest det hele. Det er så vildt. Og den åbner også lige op for hvad jeg faktisk burde gå igang med. At skrive igen. En børnebog kunne ikke være helt dumt. Jeg har en rigtig god fantasti, det har jeg altid haft. Tusind, tusind, tak du skønne sjæl.

slide 7
Anbefalinger

Jeg har aldrig før følt mig så set som da jeg læste dine ord.
Jeg har modtaget clairvoyance mange gange på forskellige måder og fra forskellige personer. Men dette er det mest utrolige og højest vibrerende budskab jeg nogensinde modtaget.

slide
Anbefalinger

I dybeste taknemmelighed, sidder jeg og læser min sjælsenergi fra dig. Du rammer fuldstændig plet. og jeg bliver bekræftet i at det jeg selv har mærket, og erfaret i mit liv, står krystalklart for mig.
Abi du får min aller dybeste respekt og ydmyge tak for at have SET mig. Jeg har på nuværende tidspunkt givet dit navn videre. For det er så unikt det du kan.

slide 10
Anbefalinger

Den sjælslæsning fra Abi er muligvis det vildeste jeg har prøvet - og jeg har prøvet en del. Hvis jeg skal forklare det, så er det ligesom at blive set - ind i sjælen. Af én der ser alt der er, så tydeligt som det er, og så svært at se og beskrive selv.
At blive forstået på et niveau som du aldrig har prøvet før. Helt ind i dine celler. På den allermest kærlige måde.
Og så har jeg oplevet en vild opgradering af mit spirituelle system bagefter. Det har været vildt - og det fortsætter.
Kort sagt: Det er som at komme hjem. Hjem til dig selv. Hjem til din sjæl.
En fantastisk gave at give dig selv.

PlayPause
previous arrow
next arrow