Ydelser

Spot on - beskeder fra Kosmos

45 minutters samtale med kanaliserede budskaber og guidence fra Kosmos.

Jeg ser dig - hele dig, og kan derfor vise dig det, du ikke selv kan få øje på

Denne healing handler i al sin simpelhed om at komme og finde ro med sig selv. Rummelighed til det der nu engang rør sig. Nærvær med sjælen. For i en hverdag hvor der er tendens til at alt hele tiden skal analyseres, snakkes om, forklares, vendes og drejes, opstår der et behov for det modsatte. Så kom og mærk dig selv.

En 6 ugers rejse fyldt med healing, samtaler og kærlig vejledning. En rejse der tager udgangspunkt i dig, som kernen i det hele. Ligemeget om du ved præcist hvad der skal arbejdes med, eller om du blot mærker et behov for ændring, så er det dig der er udgangspunktet. Sammen finder vi vejen.

En sjælsbeskrivelse er et dybt kig ind i dine sjælelige energier, temaer, gaver og tilhørsforhold. Det en af de vildeste værktøjer jeg kender. Kend din sjæl - kend dig selv. Det er den direkte vej til healing og selvforståelse, og dermed vejen hjem i dig selv.

Healing på afstand, så du kan modtage de helende og hjælpende energier, lige meget hvor du befinder dig, lige når det passer dig. 30 min med støttende healing og en efterfølgende skriftelig beskrivelse og uddybning af de berørte emner og temaer.

Scroll til toppen