Ydelser

Milt rens - fjernhealing

En  healing, der hjælper dig med at "rense afløbet og filteret" så du igen kan skilde dig af med den energi der ikke gavner dig, samt modtage den energi du ren faktisk har brug for. Når milt centeret ikke fungerer optimalt, kan man opleve lavt energi niveau, søvn besvær, allergi m.m.

En 6 ugers rejse fyldt med healing, samtaler og kærlig vejledning. En rejse der tager udgangspunkt i dig, som kernen i det hele. Ligemeget om du ved præcist hvad der skal arbejdes med, eller om du blot mærker et behov for ændring, så er det dig der er udgangspunktet. Sammen finder vi vejen.

En sjælsbeskrivelse er et dybt kig ind i dine sjælelige energier, temaer, gaver og tilhørsforhold. Det en af de vildeste værktøjer jeg kender. Kend din sjæl - kend dig selv. Det er den direkte vej til healing og selvforståelse, og dermed vejen hjem i dig selv.

Healing på afstand, så du kan modtage de helende og hjælpende energier, lige meget hvor du befinder dig, lige når det passer dig. 30 min med støttende healing og en efterfølgende skriftelig beskrivelse og uddybning af de berørte emner og temaer.