Ydelser

2,5 time med fremmøde hos mig i Nærum. Hvor vi kigger dybt og kærligt ind i dine issues og blokkeringer. Sammen skaber vi et trygt space hvor din sjæl får taletid og healer på alt det du er klar til at arbejde med.

En 6 ugers rejse fyldt med healing, samtaler og kærlig vejledning. En rejse der tager udgangspunkt i dig, som kernen i det hele. Ligemeget om du ved præcist hvad der skal arbejdes med, eller om du blot mærker et behov for ændring, så er det dig der er udgangspunktet. Sammen finder vi vejen.

Indre visdom - din og min - sammen finder vi vej. Dette er en times samtale med coaching, hvor jeg også gør brug af alle mine sanser, redskaber og beskeder fra den åndelige verden, for bedst mulig at guide og hjælpe dig, med de blokkeringer og issues du står med. En time med dig i fokus og som 100% tager udgangspunkt i dine behov.

En sjælsbeskrivelse er et dybt kig ind i dine sjælelige energier, temaer, gaver og tilhørsforhold. Det en af de vildeste værktøjer jeg kender. Kend din sjæl - kend dig selv. Det er den direkte vej til healing og selvforståelse, og dermed vejen hjem i dig selv.

Healing på afstand, så du kan modtage de helende og hjælpende energier, lige meget hvor du befinder dig, lige når det passer dig. 30 min med støttende healing og en efterfølgende skriftelig beskrivelse og uddybning af de berørte emner og temaer.

Den fulde pakke, med 10 ugers dyb healing og coaching. Som tager udgangspunkt i dig, din sjælsbeskrivelse og Human Design reading.

Scroll til toppen