Fuldmåne i løven

I morgen, torsdag d. 28.1.2021 er det fuldmåne i løvens tegn. Den peaker kl. ca. 20.15, og kommer med en lækker energi af alignment mellem dig og det kollektive.

Fuldmåner handler altid overordnet set om fuldendelse, og dermed også afslutninger. Pladen er fuld, og alt er oplyst, det er tid at evaluerer. Hvad skal med videre og hvad skal slippes, hvad har været godt, hvad kan gøres bedre. Når vi så har en fuldmåne i løvens tegn, er der super meget fokus på dig som individ og din frihed til at være den du er. Er du fri, er du dig, er du for lidt, er du for meget? Hvor holder du igen ? Hvad tillader du af hæmmende overbevisninger? Hvem tillader du tager kontrollen? Spiller du roller, der ikke er dit sande jeg? Er du vitterligt fri?

Løven er frihed, og leg, men så sandelig også massere af hjerte.

Den elsker at elske, både sig selv, men også andre. Så det er med den kærligste intention at løven kigger forbi og spøger dig – er du vitterligt fri, fri til at elske dig selv, så højt at du kan sætte dig selv ultimativt fri? Det er et tema der har udspillet sig her hos mig den seneste tid. At sætte mig selv fri, fri af alt det jeg troede var mig, alt det jeg har holdt fast i, alt alt for længe. Alt det jeg så tydeligt endelig kan se, ikke tjener mig længere. Det stikker dybt og det gør ond – til at starte med. Men på et eller andet tidspunkt er det som om smerten og indsigterne smelter sammen og så kommer forløsningen. De her bitte små tegn på forandring. Måden man tænker på, snakker på, tager handling på. Bitte små ændringer med en kolossal effekt! En effekt der spreder sig som ringe i vandet, hvilket er lige direkte i forbindelse med vandbærerens tegn, hvor solen pt opholder sig.

Solen i vandbæreren – det kollektive

Som modspil til fuldmånen, står solen direkte overfor i vandbærerens tegn, og lige så stille hvisker om en ny tidsalder, en ny ære, en ny verden. Men for at alt det kan udspille sig, må vi som individer følge med, og vokse med opgaven, tage det ansvar og lederskab over eget liv og egen medbragte bagage, det kræver. For vandbæreren vil så gerne udvikle, og se alle blomstre op, for the greater good of all. Vandbæreren kan se det store billede og inviterer dig til at gøre det samme, men se med hjertet, gå med løvens mod, og husk at du har ansvar for din lykke og din frihed.

Påvirkning

Fuldmånen taler altså direkte ind i vores hjerter og vores mod. Modet til at smide alt der hæmmer og holder os tilbage, alt det der ikke er os, og aldrig har været det! Sand frihed for folket, er kun sand så længe individet føler sig fri og elsket, og fri til at elske! Der kan være en del solar plexus påvirkning, da løven er et ild tegn, og ilden bor i solar. Ego kan dermed blive yderst berørt og “gå til modangreb”. Ydermere er Mars også blandet lidt, da den står i kvadrat til månen, så den her indre ild blusser, lidt kampgejst, og sidst men ikke mindst passion – hvad er det jeg vil, og hvornår er det jeg vil det – energien. Vi er virkelig trætte af begrænsninger, både vores egne og dem andre forsøger at pådutte os, det er en balance gang lige nu. Med alt det der sker i verden lige nu, kan det være svært at slippe de ydre begrænsninger, og finde ind til sagens kerne. Al frihed starter indefra, det starter med en lille sagte stemme, en blid og kærlig hvisken, der fortæller dig hvem du er og hvad du kan. Når vi sorterer al larmen fra, nu vi stopper med oversprings handlingerne, når vi ikke længere lader os styre af handle mønstre, når ikke den ydre verden længere har vores fokus, da kommer denne indre stemme igen klart og tydeligt igennem.

Hvad skal der til…

Før du igen kan komme i fuld kontakt med din sjæl og høre dens stemme? Hvad har du brug for at holde pause fra, stoppe med at gøre. Hvilke gamle overbevisninger et det du sidder fast i, og hvad bunder de i? I morgen er en super dag, til selvkærlig pleje, i form af tid til at tune ind. Tune ind i dig selv, der hvor larmen fader ud og du virkelig kan mærke hel dig. For det er nemlig en del af processen – at mærke, al smerten, vreden, sorgen, ubehaget der forbinder sig til alle de blokkeringer, handlinger, energier der holder dig nede og tilbage. Der skal muligvis lyd og bevægelse på, for at kunne være i det, men so be it. Når vi er helt inde i roden af det der ikke er os, men bor i os, vil der følge en fysisk naturlig reaktion med, præcis som med andre parasitter. Når vi har noget boende fysisk som ikke fysisk tager det vores energi, larmer og forstyrrer…. I morgen er smuk dag at sætte dig selv fri, af alt dette!

Alignment

Balance mellem dig som individ, din frihed og det kollektives behov, for at du stepper op og er dig, med alt hvad det indebærer… Det er seriøst stort, voldsomt, fantastisk, spændende og rimelig angst provokerende, for langt de fleste af os. For det kræver jo at vi stiller os “nøgne” frem, og siger her er jeg, det er det her jeg kan, kan i bruge mig? Svaret kære du, er altid, og vil altid, være et stort or rungende JA!!!!! Du er her fordi der er brug for dig, der er brug for dit lys, dine gaver, dine talenter, dine energier – summen af alt det der er dig, er der brug for. jeg siger det lige igen – DER ER BRUG FOR DIG – ellers var du her slet ikke, tænk lige lidt over den. Vi er her alle af en grund, med noget der er brugbart, anvendeligt, smukt og berigende. Det er kun dig selv og dine indre “dæmoner/parasitter” der kan holde dig selv fra at lyse og give dine gaver til verden. Så jeg beder dig, smukke smukke sjæl – lys, leg, elsk, lev – BE FREE!

I kærlighed Abi – Må fuldmånen bringe dig præcis det du har brug for.

Scroll til toppen