Februar 2021

Så ramte vi allerede årets 2. måned, som rummer en skøn 7’er energi. Jeg er selv 7’er så jeg føler mig pænt meget hjemme i denne energi. 7 omhandler bl.a. spiritualitet, intuition, tillid og bevidsthed. Så der ligger et element af at lade sjælen blomstre op og tage “styringen” – træde ud af komfortzonen og lytte til intuitionen.

Jeg mærker allerede en blødhed og en lyst til at åbne hjertet lidt mere, overgive mig til tingenes tilstand – finde fred. Som så mange andre, oplever jeg denne overgang vi er i, som svær. Jeg føler jeg har mistet fodfæstet en smule. Jeg kan ikke helt finde min retning, finde vej. Hvem er jeg og hvad vil jeg? Min sjæl ved det så udmærket godt, men mit ego kæmper imod, for fuld kraft. For hvis jeg skal derhen hvor sjælen drømmer om, kræver det at jeg smider alle mine gamle masker og mønstre. Træder ud af de overbevisninger der har fortalt mig siden barndommen, præcis hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg må…. Men uden dem ved jeg ikke hvem jeg er, og det er virkelig angstprovokerende, når nu en af mønstrene hedder kontrol, og et andet perfektionist.

Med februars energi, får vi et kærligt skub og en varm krammer, der hjælper os i den rigtige retning.

Jeg mærker en lille gnist af håb, fremsynethed, lethed, leg… Den har endnu ikke helt fat i resten af bålet, men den er der, og den ulmer og gløder. Lysten til at værne om den og se den vokse, er der også. Det er en stille indre vandring vi er på, og når den ydre verden er lukket ned, så bliver det ensomt og stille det hele. Men uden ensomheden og stilheden, tror jeg ikke vi kunne gå den vej, vi går lige nu. For den indre vandring kan og skal ikke deles, den skal opleves. Stilheden er på en gang befriende og larmende, men der er så meget at hente på den anden side, når stilheden får lov at tage over, da vil vi pludselig høre en kærlig stemme hviske det vi længes efter høre.

Denne kærlige stemme hvisker mig blidt i ørene fra tid til anden, den hvisker om at det jeg søger er jeg allerede. Det jeg savner mest af alt, er lige her, inden i. Hun står lige her, i spejlet og kigger kærligt tilbage på mig, med blide varme øjne, og et skævt lille smil. ” Der var du” hvisker hun og rækker en hånd frem imod mig, “kom” – en åben invitation til at smelte sammen med mit højere jeg, med mig selv, med mit lys. Jeg mærker mit hjertes ømhed, helt fysisk, som at have sommerfugle i maven, blot bor de nu i brystkassen. Kildrende, udvidende, kærligt – næsten som en forelskelse.

Jeg ved ikke hvem jeg er, eller hvem vi tilsammen er. Vi er udefinerbare, om ikke andet så lidt endnu. Vi er på en vandring, en indre stille vandring, der larmer og fylder i hele mit væsen. Jeg transformere og udvider, jeg lære og genfinder. Jeg flyver og falder, jeg rejser mig og prøver igen. Finder mit fodfæste, og sætter den ene fod foran den anden…jeg vandrer.

En ny og bedre forbindelse.

Februar handler for mange om at genetablere denne direkte forbindelse til deres sjæls blide hvisken, eller gøre forbindelsen endnu skarpere. Vi skal tillade den ydre larm at falde helt fra, og lytte forbi stilheden. Som en lydmur der skal brydes, vil vi nedlægge barrieren, imellem vores indre og ydre verden, så vi igen kan gå med vores sjæl som den ledende stjerne, den er. Det kan føles som om vi slår revner, og er lige ved at gå i stykker, nogle vil holde fast og gøre alt for at lappe disse revner, i et forsøg på ikke at falde helt fra hinanden. Febrilsk lappe og reparere det gamle. Andre vil se revnerne som velkomne sprækker af lys, og langsomt kravle ud af det ham der ikke længere passer. Vi kan altså vælge at kæmpe imod det nye eller tage imod det, som den gave det er. For forandring er den eneste evige konstant, og vi vil opleve mange af dem i de kommende år. Vi er trådt ind i vandbærerens tidsalder, så meget skal optimeres, forbedres, opfindes og udvikles.

En ny vinkel.

I februar har vi lidt af et astrologisk stort fænomen. Hele 6 planeter og en asteroide i et tegn, på en gang – og gæt engang hvilket tegn. “Yes Dear”, vandbærerens tegn! Så på mange måder lukker vi for alvor op for vandbærerens tidsalder og ny tids energi, i denne måned. Et skifte der mærkes i det indre, men som på den lange bane vil sætte sine tydelige spor i den ydre. For den verden vi bygger nu, den nye tids energi, er en energi og en bevægelse, der kommer indefra. Det er en energi der handler om individets frihed, som udgør et samlet fællesskab. Så for at det kan ske, må vi først sætte os selv fri, på et indre plan, fri til at være, tænke, drømme, manifestere, elske og leve. For når vi er selvkærlige, og elsker os selv ubetinget, da vil vi også handle kærligt og kunne elske andre, ud fra samme ubetingede perspektiv.

Så vær i denne måned nysgerrig på de nye perspektiver og vinkler der kan opstå, på gamle sager. Vær åben og legende i din tilgang til dig selv og livet. Tillad at den stille vandring fortsætter lidt endnu – for på den anden side af den larmende stilhed, hvisker en kærlig stemme til dig. Hav tillid til transitionen du er midt i, for det er en ting, det er ægte, det du oplever, det er ikke dig der er ved at blive skør, det er ikke verden der er ved at gå af lave, det er ikke all bad – det er blot dine hæmmende overbevisninger der slår revner, så lyset kan komme ind. Måske du føler dig blændet for en stund, det er okay, luk øjnene og nyd i stedet sommerfuglene der kærligt flakser i dit bryst. Vandbæreren er innovativ, nyskabende, original, frihedssøgende. Lige nu er du ved at installere din indre vandbære i dit eget system, præcis som alle andre, derfor er det pt en kollektivt download af vandbærerens energi – vi er skaberne, der pt er ved at installere nu software i hele mainframe systemet, det tager lidt tid, og skaber lidt forvirring, men der er udsigt til forbedringer ud over alle grænser!

Grounding og fysisk velbefindende.

Netop fordi der sker så meget inden i, og fordi fokus er på denne høje 7’er energi og vandbærerens mental energi, blandet med Merkur retrograd de næste små 3 uger. Ja så er det mere end vigtigt, at få groundet energierne og dig selv godt og grundigt. Leg, dans, bevæg dig, get physical, ud i naturen og mærk jorden under dig og himlen over dig. Træk vejret dybt og mærk din fysiske krop, din tyngde, din grounding. Vær nærende i din tilgang til dig selv, spis sund men lækker mad, tag lange bade, skab en kontakt til den fysiske del af dig, og inviter så alle de nye energier inden for. Med så meget mental energi going on, kan det være godt at have fokus på noget andet, og at skabe nogle nærende rammer for sig selv, dermed bliver der bedre overskud til alt det mentale der måtte dukke op. Det behøver ikke være high level fitness træning og keto kur (eller hvad der nu end er in pt), men gør noget godt for dig og din krop, skab de bedste rammer for dig og din trivsel – på din måde!

Be Free – Be You – Be all you ever dreamed of – i kærlighed Abi

Scroll til toppen