April – Initiering

Så er vi allerede i årets 4. måned, tiden går hurtigere nu, og tempoet vil kun øges herfra. Med sin grundlæggende energi af 4 og 9 (4+2+0+2+1=9), træder vi ind i en måned hvor vi både bygger fundament og gør klar til at tage et level up.

Jeg oplever at rigtig rigtig mange begynder at integrere deres maskuline og feminine sidder, ego og sjæl, oppe og nede, ude og inde. Det er som om det vi har lært i årets første måneder, ved at tage afsked med alt det der ikke tjener os længere. Nu gør at vi er klar til at træde mere samlede frem. Vi bygger et nyt fundament, favner alt det der ren faktisk er os, og integrere de dele der hidtil har manglet (været adskilt).

Med denne forening, samling, helhed, dukker der også dybe healinger op. Helinger der går dybt ind i vores væsen, og ikke nødvendigvis tilhøre dette liv. Men som på en eller andet andet plan er en del af os, og det liv vi lever. Derfor er det vigtigt at vi giver os selv lov at gå igennem denne transformerende healing, og blot give den plads (især de første uger af april vil dette finde sted). Det er ikke nødvendigt at finde roden, eller baggrunden, eller sætte ord på denne healing, du skal blot mærke den, favne den, og anerkende at det er det der sker. For når vi tillader og rummer, uden at ændre, fordreje, analysere (med sindet), så sker magien. Når ikke vi tror vi skal alt muligt, men blot sidder med det der er, får energien mulighed for at transformere og slippe, og her lander der muligvis en indsigt eller 2. Helt uden du har brugt din hjerne til at lede efter forklaringer – smukt ik!

Jeg står selv lige midt i det.

Jeg er lige præcis der, hvor jeg begynder at favne min egen indre gudinde, det feminine, det bløde og tilgivende. Åbner hjertet og elske mig selv lidt mere og lidt dybere. Det er en proces der har været i gang længe, men for alvor har taget til de sidste par måneder. Lige nu føles det faktisk lidt som at være højgravid, plukveer og spænding, blandet med uvished om hvad det er der venter. Jeg er på barsel, med mig selv, og ved at i maj kommer jeg til verden igen, i en ny og anden udgave.

Det har medført at jeg har skruet meget ned for firma aktiviteter, og faktisk også sagt mit lokale op i Holte. For jeg mærker at det er tid til at tilpasse min service, med den jeg er ved at blive. Så for nu er der ikke flere en til en sessioner med personligt fremmøde. Hvad fremtiden bringer ved jeg ikke, jeg overgiver mig til energierne, blødheden, tilliden, roen, foråret – for jeg mærker at noget er på vej, jeg aner bare ikke hvad det er. Du kan dog stadig booke fjernhealing, sjælsbeskrivelse, samt visdom & vejledning, lige her https://innerwisdom.dk

Jeg ved jeg er på rette vej, for jeg vader bogstavelig talt i tegn og beskeder fra universet og mine guider.

Jeg har set salamandere og glenter, hvilket jeg aldrig har set før. Jeg får beskeder fra flere af jer der følger med. Uden i egentlig helt ved hvor spot on jeres kærlige ord er og hvilken dyb betydning de har for mig – så TAK. Uventede blomster fra veninde, med hep og kærlighed. Tilbud om hjælp, bare fordi. Alle vegne er der billeder, ord og sætninger, der fortæller helt præcist lige det jeg har brug for, lige i det sekund. Det er mildest talt mind blowing og ganske overvældende.

April byder på en dyb integrering af alt det der før var adskilt.

Et nyt fundament, som vi byggede delene til i 2020, begynder nu at falde på plads. Et nyt ståsted at rejse sig fra, en nu helhed, en ny rummelighed og en helt ny blødhed. Dermed er april også en måned af initiering. Med sin 9’er energi gør vi klar til at træde ud af dette niveau og op på det næste, op på det nye fundament. Forlade det gamle og splittede og træde ind i den nye energi der venter i Maj. Jeg har skrevet det flere steder og gange. Maj kommer med noget nyt, og anderledes. En meget hurtig og foranderlig energi. Vi skal lege mere, vi skal udforske mere, vi skal være mere fri, vi skal være mere hele, vi skal VÆRE meget mere. Men inden vi når dertil, skal vi lige igennem april, som på en eller anden måde føles på nuværende tidspunkt, som en lang ceremoni der venter på at vi træder ind i cirklen og sætter os med en intention om at samle det der er splittet.

Det er derfor nu tid at begynde at virkelig overveje og tage handling på hvad du ønsker mere af i dit liv. Hvordan kun du lige så stille begynde at invitere energierne ind i dit liv, hvordan kan du begynde at vise verden hvad det er du vil have mere af. Hvordan kan invitere kærligheden, legen, overfloden, magien ind i dit liv. Find ind til der hvor den allerede er, og få den til at vokse. Taknemmelighed og små selvkærlige stunder er virkelig vigtige i denne måned. Lav små ceremonier, eller stunder hvor du sætter dig og MÆRKER med hele dig, det du ønsker i dit liv, mærk at det allerede er der, og få det så til at ekspandere.

Selv mærker jeg et kæmpe behov for at grounde, finde ro, meditere og stille og roligt begynde at kalde min tribe tættere på. De mennesker, energier og væsner der tjener mig, dem jeg trives i og med, dem der gør mig godt, dem der løfter og støtter mig, dem der på en eller anden måde er den del af mit fundment – jeg kalder på jer nu. Kom lad os være lige her, sammen! Men også legen kalder på mig, så jeg spørger mig selv, hvor kan jeg lege mere, danse mere, grine mere, være mere fri – og kærligt puster jeg til de små gnister der allerede eksistere i mit indre.

Jeg søger blidhed, jeg er blidhed

Jeg kalder på min tribe, jeg kalder på mig selv

Jeg søger legen, jeg er et legebarn

Jeg forstår, at der ikke er mere at forstå

Jeg er alt der er, jeg er hel

A’HO – Abi