Nymåne i vædderen – dare to be you!

Vi har mandag morgen kl 04.30 nymåne i vædderen, som er dyrekredsens første dyr. Dermed kan man sige at det er den første nymåne i dette astrologiske år.

Det er forår og spirer pibler frem af jorden, vi har rundet jævndøgnet og zodiaken er startet forfra. Det betyder for mig, på så mange måder, at vi for alvor har taget hul på 2021 (læs evt mere i skrivet fra omkring jævndøgn https://innerwisdom.dk/?p=1654). Nu har vi så den første nymåne, i dette nye år, og den falder jo uundgåeligt nok i vædderens tegn. Vædderen er ild, nye begyndelser, at flytte sig fremad, tage lederskab og hanke op i sig selv og se på hvad det egentlig er man gerne vil – ude i fremtiden. For vædderen ligger landskabet og mulighederne åbne, der er intet der kan stoppe denne lille optimistiske ildkugle. Med mod og passion sætter den sig for at finde en vej.

Så med denne nymåne bliver vi bedt om at mærke ind i hvem er det egentlig jeg gerne vil være, hvad er det jeg gerne vil arbejde mig hen imod, hvad er det jeg ønsker mig af livet – who do i wish to become? For vi har arbejdet hårdt de sidste par måneder, med af afinstallere gamle overbevisninger, træde ud af gamle roller, krænge energier af os der ikke var vores egne, unlearn a lot of shit (for at være helt ærlig). Så nu står vi her – men hvem er jeg og hvem er du. Hvem vil du gerne være, hvor vil jeg gerne hen, hvad føles sandt og rigtigt for mig og for dig?

Vejen ligger åben for os – lige nu.

Der er ingen hindringer, ud over dem vi selv sætter. For hvor meget tror du på dig selv, hvor meget tør du give slip på, hvor villig er du….til at følge kaldet? Det indre kald, som lige så stille spirer frem inden i. Det kald du mærker med dit hjerteslag. Det kald du måske har overhørt længe – som nu ikke kan overhøres længere. Hvor villig er du til at tro på at der er en vej, og at den vil vise sig, så snart du træder ud på den. For vejen er der, for dem der tør betræde den, og gå i tillid, med ilden og passionen i hjertet og visionen i sindet. Det handler om at stole på at tingene vil løse sig, alt vil gå op i en højere enhed, alt er præcis som det skal være, også selvom det ikke ser sådan ud, føles sådan og ikke var det du lige havde forestillet dig.

Vædder nymånen kommer med en udfordring her og potentialer og muligheder i overflod.

Dare to be you

Dare to walk the path

Dare to dream….and the univers will provide in return!

Det kan være svært sådan at vide hvad man vil, hvad man er, hvor man vil hen. Faktisk oplever jeg enormt mange der står med en form for identitets krise ligge nu. Især omkring arbejde – hvad er det egentlig jeg brænder efter, hvad opløfter mig, hvad vil jeg gerne bruge min tid og energi på? Selv har jeg haft kæmpe glæde af meditationens verden, i den forbindelse, for ja jeg har også været nede og ramme bunden de sidste måneder. Men meditation hjalp mig tilbage på sporet, hjalp mig tilbage til mig selv. Jeg genfandt mig selv, mit lys, min kerne, min TILLID. Det vil jeg gerne dele ud af og give andre mulighed for at opleve. Derfor har jeg lavet Silen Mind – a 10 day meditation journey, som starter i morgen mandag. Det er så perfekt at starte nyt op, under fuldmånen. En ny praksis der nære dig, og som du gør for dig!

Silent Mind – a 10 day meditation journey

10 dage, 10 videoer/skriv (jeg kommer til at veksle lidt) med dagens tema, dagens kort og fif’s til at forbinde sig/mediterer på temaet, samt daglige playliste forslag. Det kræver blot at du kan afsætte mindst 5-10 min. i løvet af dagen, du bestemmer selv hvornår. Som bonus er der fælles healing om søndagen. Du tilmelder dig ved at indbetale 59 kr til 44107, og søger om optagelse i facebook gruppen her : https://www.facebook.com/groups/2826835300897504. Er du i tvivl om det er for dig, så kontakt mig gerne via messenger: https://www.facebook.com/krystalhealeren, eller sms: 93 95 07 31.

I kærlighed og med ønsket om en smuk og berigende nymåne

Abi ✨