Fuldmåne i skorpionen

I dag kl. ca. 05.31 peakede super fuldmånen, som står i skorpionens tegn. Modsat månen står solen, sammen med en hel del andre himmellegemer, i tyrens tegn. Dermed er der lagt op til en cocktail af vores inderste dybe mørke kroge, nydelse på bedste Ferdinand vis og evnen til at turde tage imod den forandring vi står overfor.
Tyren

Med så mange elementer i tyrens tegn, bliver vi nød til at se ind i nydelsen og det er på en ganske jordisk måde. Hvad bringer dig nydelse og hvad har du egentlig ikke længere lyst til og behov for. Ferdinan er 100 % tilstede, på sin bakke top, han tager hvert en lille blomst helt ind, og sætter sine tydelige grænser for hvad han vil og ikke vil, til trods for hvad andre mener er det rette for ham. Kan du gøre det samme?

Skorpionen

Skorpionen beder os kigge dybt ned i mørket, og se på alt det crap vi gemmer der. Alt det der gør at vi måske har svært ved at vælge nydelsen til, eller alt det vi tror vi skal, før vi må tillade os selv at nyde. Alle de gamle mønstre der gør at vi i sidste ende vælger os selv og et mere nydelsesfuldt liv fra. Faktisk vil det helt automatisk boble op til overfladen, her under fuldmånen, og i dagene op til (så måske du allerede er støt på et tema eller 2). Så vi får mulighed for at se på det, mærke det igen, og tage hånd om det, heale på det, vælge det fra, sige et pænt farvel og tak.

Uranus og Pluto

Oven i denne kraftfulde og yderst udrensende fuldmåne, har vi så Uranus på banen, the great awakener, som kommer med nogle kraftfulde “rystelser”. For lige at shake os i vores grundvold, så alt det sidste crap nederst på bunden løsnes, og bobler op til overfladen. Skulle der være lidt tilbage efter alt det her, ja så gå Pluto retrograd i morgen. Dermed får vi lov at genbesøge de sidste mange måneders struktur forfald og udrensning i vores regler og rammer. På den måde får vi mulighed for at ryde endnu mere ud og op, på et endnu dybere niveau. Samt se på hvad der ren faktisk har virket og hvad der måske skal revurderes på. Vi får mulighed for at få øje på mere der er udtjent og klar til at blive erstattet med nye og bedre alternativer og rette til og justere i de forandringer vi allerede har gjort.

Den fysiske krop

Da tyrens tegn hæfter sig en hel del til den fysiske krop, vores sanse organer og dermed hele oplevelsen af at have en krop, vil mange opleve gamle skader, sygdomme, skavanker dukke/blusse op, i de kommende dag og måske endda uger. De dukker op, som en kærlig reminder om det der har udløst denne fysiske ubalance, og giver dermed en smuk mulighed for at lindre eller helt slippe tilstanden. Selv er jeg ramt af øresten (den vildeste svimmelhed), som jeg mødte første gang i julen 2011, jeg har endnu ikke gravet mig frem til betydningen, meningen, indholdet. Men overgiver mig til at skrue endnu mere ned for tempo og op for nydelse.

Nydelse og års energien

Nydelse er faktisk et kæmpe tema, som for mig kobler sig på et af årets helt store temaer – personlig frihed, som jeg skrev lidt om forleden dag (læs her https://tinyurl.com/bn5dm5s8). År’s energien er 5, og i den ligger der bl.a. personligfrihed og villigheden til at tage de skridt der skal til, forandrings parathed om du vil. Lige om lidt går vi ind i årets 5. måned, dermed rammer vi en måned der bær’ års energien med sig, så dobbelt op på 5’er energien. Der bliver altså lagt op til at vi virkelig får kigget ind i nydelse og frihed, og hvad det betyder for os hvert i sær.

For mig er det meget arbejdsrelateret, det her deep dive. Hvad er nydelsesfuldt arbejde for mig, hvad er arbejdsglæde, hvornår trives jeg og med hvad trives jeg. Hvad giver mig en følelse af YES and mores please, og hvad dræner mig? Det har afledt forandringer i min lille virksomhed, som bliver released 5.5. Fordi jeg embracer forandringerne og fordi jeg er mere end villig til at gøre det der skal til, for at jeg kan finde trivsel. Dermed tilføre jeg endnu mere lækkerhed til verden og er klar på at gøre min del, fra et sted af nydelse og overskud.

Hvor klar er du til at gå hele vejen? Er måske et spørgsmål du kan stille dig selv. Hvad skal der til, før du kan finde nydelse i dit liv, din krop, dit job….? Hvad skal vælges til og fra, hvor skal der trækkes nye grænser, hvad skal ud og hvad skal med videre, hvor finder du nærvær og hvad er nydelse i det hele taget?

I kærlighed Abi