5:5:5 Portals dag

I dag er det den 5. dag i den 5. måned i et 5’er år – dermed har vi en trippel 5’er dag.

Jeg har længe set frem til i dag, af flere årsager. For det første har jeg haft en kraftig fornemmelse af at maj er en form for turning point i energierne. Siden slut sidste år, har jeg mærket et form for opsving omkring maj måned. Så det har jeg selvfølgelig set frem til og halleluja siger jeg bare, mor er ikke skuffet !!!

Energierne er hurtige og opløftende, der er en glæde i luften, forår, blandet med lysten til at komme fremad, et drive der kommer fra et yderst selvkærligt sted.

Vi er i de hurtige, friheds søgende, forandrings villige og tilpasnings venlige 5’er energier. Blandet med tyrens harmoniske, balancerende, selvkærlige og kropslige energier. Personligt er jeg vild med disse energier, men jeg har også virkelig gjort forarbejdet de sidste par måneder. Dykket dybt ind i mørket og anerkendt en hel del skygger. Nu er tiden kommet til at mærke den frihed det skaber, når man ikke længere lytter til disse skygger og lader sig styre af dem. Jeg er fuldt næret, har lært at tage mig godt af mig, så jeg kan yde det jeg ønsker, når jeg ønsker – frihed og selvkærlighed, JA TAK!

For det andet er det i dag jeg udgiver mit nye “produkt”. Min sjælsbeskrivelse har fået en overhaling, og bliver udvidet med en hel del lækkerhed. Bl.a. kommer jeg fremover til at kigge på dit Human Design (som er et afkodningsværktøj, præcis som horoskopet er det), som jeg finder sindsygt spændende, og som har gjort en massiv forskel for min selvforståelse. Derudover kommer der en pakkeløsning, for dig der ønsker at dykke DYBT og se ind i dig selv, dine mønstre, din sjæl og alt det der rør sig under overfladen. “Vejen hjem” er en 10 ugers rejse, healing og coaching, som alt sammen tager udgangspunkt i din sjælsbeskrivelse.

Derudover har jeg i dag også åbnet mit facebook community, for alle der allerede har modtaget og alle der fremover modtager, deres sjælsbeskrivelse. En gruppe hvor der vil være forskellige tiltag fra min side, med fokus på alt det man får med sig, samt uddybende info omkring div. stedet i universet, tilbud, tilkøb osv.

Sløret løftes for begge dele kl 12 i dag – YAY, jeg glæder mig som et lille barn, fordi jeg ved at de kommer til at få stor betydning, for dem der booker en af disse 2 produkter. Som der i første omgang kun er 5 ledige spots til.

Her med link til det hele:

Sjælsbeskrivelse: https://innerwisdom.dk/?page_id=1346

Vejen hjem: https://innerwisdom.dk/?page_id=1674

Facebook gruppe, for alle der har modtaget en sjælsbeskrivelse: https://www.facebook.com/groups/297929448485580

I kærlighed Abi