Gamle tanker, møder ny modstand.

Merkur er retrograd, juni er lige startet med sine nye energier og så er vi i formørkelses sæsonen – tak for kaffe siger jeg bare!

For det skal da ikke være nogen hemmelighed at jeg mærker energierne røre på sig. Det ulmer i den øverste etage, en hel del endda. For vi er i tvillingens tegn, som er et luft tegn, og som styres af Merkur. Dermed er det rimelig meget fokus på det mentale felt, kommunikation og ja alt det der nu forgår sådan ca i det område der er mellem vores øre. Merkur er pt hjemme i eget tegn, men retrograd. Så der er virkelig fokus på alle RE ordene. Redefinere, Rethink, Retrospekt, Review, Reflektere, Reevaluelere…. osv. You’ve get the idea.

Formørkelses sæsonen

Eclipse eller formørkelses sæsonen handler i grove træk om at vi får lov at se lidt dybere ind i og mærke aktiveringer af, månens nord og syd knude temaer, både kollektivt og personligt. Nord knuden står pt i – tada da da ….tvillingen! Dermed står syd knuden i skytten. Så der ligger et underliggende tema om at se på de mål vi har/havde/kommer med og det vi sigter på. Men så på dem med en tvillings øjne. Så der er noget om at være åben for andre ideer og vinkler, at være nysgerrig og undersøgende, stille spørgsmål og måske indse at vi ikke havde alle svarene og at der ikke kun er én vej der fører til Rom. Men mest af alt mærker jeg et tema der hedder “er det virkelig det her jeg vil, og hvorfor er det nu lige at jeg vil” Det er især retrograden der spiller ind her. For vi kigger bagud på målet, og revurdere det lige en gang mere. Vender og drejer det i sind og tanke, til vi er helt blå i hovederne.

Merkur retrograd

Men Merkur i retrograd, bliver det til mange spørgsmål, og for mit vedkommende også en del gamle mønstre omkring usikkerhed, der dukker op til overfladen. Forskellen er blot at jeg kender dem nu, og kalder dem ved navn. For jeg mærker stadig de gamle følelser, men ved også at de ikke er sande, jeg ved det handler om at tillade dem, og gå med tillid lige meget hvad. Frygt vil gerne holdes i hånden, og føres igennem faren, til trods. Så det er det der sker lige nu….Til trods for alt det der synes farligt, uoverkommeligt, uoverskueligt og alt det der bringer min usikkerhed op. Ja, så går jeg vejen alligevel.

Så ja de gamle tanker, møder ny modtand. Men en kærlig en af slagsen. En rummelig og nysgerrig tilgang til hvad der i første åndedrag fik mig til at reagere og tænke som jeg gjorde. Hvor kommer alle de her mønstre fra, hvad bunder usikkerheden i, frygten for at der ikke er nok, angsten for ikke at være dygtig nok, osv. Hvad vil de gerne beskytte mig imod, og hvordan kan jeg gøre det anderledes. For mig handler det om at finde min egen måde, min egen vej, mere end at gøre som andre.

Juni

Juni måned er en 11/2 (6+2+0+2+1=11) måned, som på mange måder handler om at vi skal stå selv, som ranke 1 taller. Stå sammen, men uden at hægte os på hinanden, i en grad hvor vi bliver uselvstændige og ikke tænker egne tanker. De to 1 taller, handler om at porten til selvstændighed går igennem diplomati, balance og nurture – alt det 2 tallet taler om. For 1+1 giver 2, og det er juni måneds grundenergi. Vi skal finde vores egen vej til Rom, men vi må gerne følges ad, og vi må gerne lade diplomati og nærvær være en del ad rejsen. Vi skal lytte og se hinanden, dog uden at følge blindt og blot gøre som andre. Sammen står vi stærkt, når vi tør stå alene!

Vi behøver ikke gå den samme vej

Med al den info, alle de gode råd, så mange “rigtige” måder at gøre på – bliver det lidt en jungle derude. Hvem har den bedste “opskrift”, hvem er mest succesrig, hvordan lever man sit bedste liv. Kun du ved det! Kun du ved hvad der virker og er rigtigt for dig, ligesom jeg ved hvad der er rigtigt for mig – MEN, vi kan sagtens hjælpe hinanden, inspirere hinanden, kommunikere og snakke sammen, tænke tanker og dele dem med hinanden. For på den måde finder vi forståelse for både os selv, og hinanden, og at vi ikke alle sammen behøver at gå samme vej, for at nå til Rom.

Så kære du, tag en slapper og luft ud i tankerne, de kan løbe af med dig, og det tjener ingen. Ja vi når til vigtige konklusioner og tænker pt vigtige tanker, men husk at det ikke behøver være 24/7. Jo mere ro der er i dit system, desto bedre kan tanke processen udfolde sig. Det handle om nærvær med selv, om at finde ro trods kaos, og om at tillade uden at “drunkne” i det hele. Det er blot energi, der skal igennem dig, breathe in and breathe, alt er godt.

Hvis du er nysgerrig på at finde din egen vej, tilbyder jeg coaching og healings forløb, med udgangspunkt i dig, og dine valg – ingen fast opskrift, blot – vejen hjem. Læs mere her: https://innerwisdom.dk/?page_id=1674

I kærlighed Abi

Scroll til toppen