My past supports my future

Fuldmåne i stenbukken og en hel masse vand – der er lagt op til at vi skal være stædige og turde gå all in, med sårbarheden og følelserne som vejviser.

Vi har i dag torsdag d. 24.6 fuldmåne i stenbukken kl 20.39. Solen gik søndag ind i krebsens tegn og vi har også lige rundet solhverv. Bølgerne går højt, læringer og indsigter er dybe. Uden at gå ind i detaljer omkring det astrologiske (det overlader jeg til dem der har helt styr på den slags), får du her mit take på den energi der rør sig lige pt.

I virkeligheden er energien fin og blid, men dyb. Den kravler lige så stille og kærligt ind i vores inderste hjertekule og begynder at arbejde. Den viser os hvor langt vi har flyttet os, og alt det vi har været igennem. Den viser os hvor vi stod, da vi stod for foden af bjerget og skuede mod tinden, og tænkte der vil jeg op. Den viser os hvor vi er nu, og den viser os hvad der skal til af mod og vilje får at nå det sidste stykke. Som stenbukken der stædigt og modigt kravler ad stejle skråninger, mod toppen. Den ved hvad den vil, og den ved at den kan…..Fordi den har prøvet det mange gange før, den har lært hele sit liv at bevæge sig rundt her. Den har sikkert også fejlet og måtte starte forfra en gang eller 20, men det stopper den ikke, tværtimod!

Fortid og fremtid.

Samtidig udvider energierne både vores hjerter og bevidsthed, så vi kan se og mærke os selv og alt omkring os. Det er som at tage vidvinkel brillerne på, efter at have gået med skyklapper alt for længe. En verden af muligheder og følelser blomstrer frem, klar til at blive plukket som modne frugter. For følelserne, omsorgen, kærligheden og nærværet er også i højsæde, med solen i krebsen. Der enorm fin og dyb healing at hente i forståelsen af hvor vi kommer fra, dengang vi stod for foden af bjerget, og hvilke kvantespring vi har gjort siden da. For vi er vokset, både i hjerte og i sind. Vi har flyttet os, og fundet forståelse og accept i de ting der er sket os, eller også står vi midt i processen af at lande disse indsigter.

Indsigter der giver forståelse af at livet giver os det vi har brug for, for at komme derhen hvor vi drømmer om. Livet viser os vores egne største blokkeringer, så vi kan arbejde igennem dem, og nå drømmen. Når jeg kigger tilbage, har livet aldrig budt mig noget, der ikke indeholdt vigtige læringer, jeg efterfølgende har kunne bruge som afsæt for at nå et lille hak højere op ad bjergsiden. Nå jeg kigger bar få måneder bagud, ser jeg nu at jeg allerede står der hvor jeg ønskede det dengang. Når jeg kigger bagud ser jeg en værktøjskasse der langsomt men sikkert bliver pakket med vigtige dele, som jeg står med nu, klar til næste udfordring. Når jeg kigger på min fortid, ved jeg nu, at den 100% støtter op om, og er fundament for min fremtid.

De emotionelle bølger….viser os vejen.

Jeg er selv krebs, og efterhånden temmelig godt bekendt med de emotionelle vande, som vi mærker ekstra tydeligt i denne uge. Så mærker du bølgegang, så træk vejret, giv udtryk for det du mærker, og giv dig selv massere af tid og næring. For noget af det vigtigste jeg har lært er at “når vi vælger det der er det rette for os selv, da vil alt andet løse sig” – dermed sagt at når du passer på dig selv, plejer dig selv, opfylder dine egne behov, sætter sunde grænser, udtrykker dig og gør det der skal til for at du trives, da vil verden omkring dig følge trop, eller falde fra. Det er jo fedt når verden følger trop, og alt er skønt. Måske det gør nas når noget eller nogen falder fra, men tjener de/det ikke til dit højeste bedste, så er løsningen at det må slippes.

De emotionelle bølger og sårbarheden vi mærker pt er smukke vejvisere, for egen trivsel og retning. De minder os om at vi er elskede, elsker og tør elske igen og igen og igen. De minder os om det vi har erfaret, men også at det ikke nødvendigvis behøver gentages. De minder os om vor egen kapacitet til at rumme og udvide. De minder os om hvor vi kommer fra og hvor vi drømmer om at være. De minder os om at livet ikke er lineært, men en bumpy ass fuck road – og at vi er fully equipped to deal with it all.

Så fuldmånen lyser på smukkeste vis, vejen foran dig op. Spørger dig om du er klar til at committe heart and soul, til denne rejse. Tør du stole på dig selv og de valg du tager og har taget. Tør du stole på at universet har din ryg, så længe du blot sætter den ene fod foran den anden, med tillid. Tør du tro på at din fortid – hele din fortid, lige fra tidernes morgen, er fundament for din videre rejse, og at du er klar til det der kommer. You’ve got this!

Hvis du er nysgerrig på dybere indsigter i netop din fortid, og din sjæls historie, har jeg netop nu og juli ud, tilbud på sjælsbeskrivelser – sat ned fra 1200 til 800 kr. Læs mere her: https://innerwisdom.dk/?page_id=1346

LUK HJERTET OP OG TAG KLATRESKOENE PÅ – FUTURE HERE WE COME!

I kærlighed Abi

Scroll til toppen