Testing – Testing – Testing

Sådan skulle man næsten tro det lød i universets centrum lige nu, for vi bliver testet på kryds og tværs – står du ved det du siger, står du ved dig selv, are u walking the talk?

Jeg får mange henvendelser pt, fra gamle som nye følgere. Jeg ser det hos dem jeg selv følger og jeg mærker det på egen krop og psyke. Vi bliver i den grad put to the test. Alt det du har prædiket, alt det du har sat i værk, alt det du gerne vil – står du ved det. Er du klar til at tage handling. Er du klar til at forlade komfortzonen. Er du klar på at lade verden se dit lys. Er DU klar på at se DIG selv.

Det er en intens tid v i lever i.

Verden er under stor forandring, fordi vi som personer undergår stor forandring. Vi udvider vores bevidsthed, åbner vores hjerter og gør op med alt det der ikke er os. Det spejler verden for os. Den viser os hvordan det ser ud når gamle skeletter vælter ud af skabene, hvad frygt gør ved os alle sammen, og hvordan magtmisbrug ser ud. Vi ændre stille og roligt verden, ved at stå op for os selv, heale og se på skeletterne i skabene. Tage frygten i hånden og gøre “det” alligevel og tage ansvar for os selv. Men det er ikke en pæn rejse, sådan en healigs rejse, og det er ikke nemt at tage frygten i hånden, og “bare gøre det” – slippe kontrollen og læne os ind i tilliden. Er du virkelig klar på det, mener du det, vil du det nok, og er din sandhed stærk nok, er du stærk nok?

I denne uge bliver du testet på om du nu også virkelig mener det. Alt det du kalder din sandhed, alt det du fortæller verden du tror på, alt det du har sagt til dig selv er vejen frem for dig (ikke at du ikke må ændre mening, holdning eller skabe en for dig, ny sandhed). Mange oplever at der bliver sat spørgsmålstegn ved det de har ytret, både fra venner, familie og autoriter. Eller at gamle mønstre banker på, i en grad så man først opdager det når man står i til halsen, og tænker, heyyyy hov wtf sker der her! Angst og frygt banker på, og lokker med komfortzonens sikre rammer. Dybe indsigter om selvet og andre, lander som dybhavs bomber og skaber tsunamier af følelse.

Løve sæsonen fortsætter, lidt endnu

På mange måder føles det som løven energien, der lige tjekker ind. Er du så storslået og fierce som du påstår, er du så modig som du ønsker og kan du lade egoet falde til jorden og gå med instinktet? Sol energien, ilden, poweren og passionen hører alle løven til og dermed også solar plexus, som også er egoets bolig. Løven tager både ansvar for sig selv, men er så sandelig også all about tribe. Så her bliver vi virkelig også testet. hvor langt vil du går for dig selv, kontra “gruppen”. Hvornår skal du sætte en streg i sandet, og hvornår skal du slippe kontrollen og behovet for “magt” og tillade “for alles bedste” at være den styrende energi. Hvornår skal vi stå op for hinanden og hvornår skal vi sige fra, både på egne og andres vegne…… det er en fucking balance gang! Men når noget føles forkert, er det på tide at stå sammen, sætte streger i sandet og sige fra.

Kan du stå ved dig selv, fortsætter du fremad, holder du fast i kernen af den du er og det du vil – are u walking the talk?

Det er jeg sikker på du kan, gør og vil. Men har du brug for en til at holde dig i hånden for en stund, guide dig kærligt, heppe og give dig redskaber, til at navigere i livet med – så gør jeg det hjertens gerne. “Vejen hjem” er er 10 ugers healing og coaching forløb, som handler om, at du skal finde hjem i dig selv. Lande så solidt i hvem du er og hvad du vil, at du uden at blinke tør tage de rette valg, for dig selv og din trivsel. Så du kan leve dit bedste liv. Tilbuds pris gælder august ud. Pr. 1.9 stiger prisen

I kærlighed Abi