Ydelser

Den fulde pakke, med 10 ugers dyb healing og coaching. Som tager udgangspunkt i dig, din sjælsbeskrivelse og Human Design reading.

Human Design er et komplekst system der fortæller dig en hel del om hvem du er, hvordan du bedst udlever dine potentialer og giver dig redskaber til at navigere i hverdagen.

Hvem er du på sjæls plan, hvilke energier og temaer rummer du. Hvor i univerrset har du tilknytning, og hvad er dine gaver. Dette og mere kan du få svar på, via en sjæls beskrivelse.

Spirituel coaching og mentoring, specielt designet til dig, ud fra dine behov. Hvad end du har brug for at finde svar på, blive bedre til, lære, forstå...så er der en løsninger og svar, som vi finder frem til sammen.

Healing på afstand, så du kan modtage de helende og hjælpende energier, lige meget hvor du befinder dig, lige når det passer dig. 30 min med støttende healing og en efterfølgende skriftelig beskrivelse og uddybning af de berørte emner og temaer.

Det keltiske kots er et oplæg med 10 punkter, der når hele vejen rundt om dit spørgsmål/emne. Står du og mangler lidt indsigt, klarhed eller går og tumler med et spørgsmål, så er dette måske løsningen for dig.

Scroll til toppen